2777
2789
عنوان

تاپیک می می ناز😢😢😢🤧🤧🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 5225 بازدید | 129 پست
عکس خودش کجا بود

یکی از کاربرا گذاشت تو یه سایتی بود عکسش دسته جمعی با چند نفر دیگه...تو اون عکس باردار بود😭😭😭😔😔😔

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

ولی عزیم الان که به تاپیکشون نگاه کردم اولای سال ۹۲ گفتن پسرشون ۸ ماهشه و آخرای سال ۹۲ که فوت کردن ب ...

اخه اون چیزی که من یادمه دو سه سال درگیر مریضی بودن از اول که فهمید مریضی داره پسرش هشت ماهش بود تا فوت کردنش یه چند سالی طول کشید

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از کاربرا گذاشت تو یه سایتی بود عکسش دسته جمعی با چند نفر دیگه...تو اون عکس باردار بود😭😭😭😔😔 ...

اخی😢

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
عزیزمم😭😭 عکس خودش رو هم دارین؟؟؟

نه ندارم.تا چند وقت پیش تو گوگل میزدی مریم سعیدی مقدم عکسش میومد.یه خانوم نسبتا تپل با شال آبی.ولی الان دیگه نیست انگار برداشتن

ممنونم عزیزم انشاالله که خدا صدامونو بشنوه و همه مریض هارو شفا بده .

انشالله حتما میشنوه عزیزم فقط باید بهش توکل کنی خدا صلاح بنده هاشو بهتر از هرکسی میدونه

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢

بچه ها  احساس میکنم قلبم داره ازجاش درمیاد بخدا نمیتونم جلو اشکامو بگیرم چقدر واسش ناراحتم بااینکه درحریان هیچی زندگیش نبودم ولی واقعا از اعماق قلبم ناراحتم خیلی زیاد

مهربون باشیم 😍
2810