2777
2789
عنوان

تاپیک می می ناز😢😢😢🤧🤧🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 5225 بازدید | 129 پست
دلم خیلی گرفته  کاش میشد تاپیکشو نبینم  من نمیتونم باور کنم این زن و من نمیشناسم . انگا ...

آره عزیزم توتاپیک قبلیت یادمه پرسیدی کیا قدیمی هستن  گفتم می می ناز عزیز😢😢😢

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم خیلی گرفته  کاش میشد تاپیکشو نبینم  من نمیتونم باور کنم این زن و من نمیشناسم . انگا ...

من عکسشم دیدم بیشتر باهاش همزاد پنداری میکنم😭😭😭😭

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

من عکسشم دیدم بیشتر باهاش همزاد پنداری میکنم😭😭😭😭

عکس خودش کجا بود

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
این تاپیکو ک خوندم ناگهان فکرم سمت خواهرم رفت  ک اگر خدایی نکرده از پیشمون بره چی میشه

خدا نکنه.انشالله خواهرت به زودی بهبودی کاملش را بدست میاره.و این روزا واسش میشه خاطره.توکلتون بخدا باشه.

خدایا شکرت   
خدا نکنه.انشالله خواهرت به زودی بهبودی کاملش را بدست میاره.و این روزا واسش میشه خاطره.توکلتون بخدا ب ...

انشاالله که همینطور بشه . بازم امیدمون بخداست و هرچی ک مقدر شده

مهربون باشیم 😍
ایشون وقتی فوت میشن پسرش حدودا چهار سالشه

ولی عزیم الان که به تاپیکشون نگاه کردم اولای سال ۹۲ گفتن پسرشون ۸ ماهشه و آخرای سال ۹۲ که فوت کردن بنظرم کوچیک تر باشن

لطفا واسه شادی روح دخترم و تمام اموات صلوات بفرستین😢😢😢
2810