2777
2789
دوستای گلی که با نی نی هاتون رفتین سفر،بیاین بگین با نی نی چکار کردین،همه چی رو بگین ،با چه وسیله ای سفر کردین؟به کجا؟نی نی چند وقتشه؟اصلا مناسب سن نی نی بود؟اگه هتل رفتین اسم هتل؟برای غذای نی نی چکار کردین؟چه چیزایی با خودتون برده بودین؟خلاصه هر چی به ذهنتون می رسه.

ممنون از لطفتون
نینی من 14 ماهه اس... توی 8 ماهگی اش رفتم با ماشینمون قشم و کیش.... اون موقع عالی بود هیچی اذیت نکرد اما الان دوساعت راه که میریم حوصله اش سر میره از سرو کله ام بالا میره م ماشین رو سرشه...نمیدونم برای خرداد چیکار کنم؟؟ خیلی عصبی ام....

شما چی؟؟ نینی ات چند وقته اس ؟؟؟/
امروز هم خوبم ... خیلی خوب ... ممنونتم خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با بچه هشت ماهه چند روز اول عید رفتم سفر. همه چی برده بودم . اسباب بازی ، روروئک، سوپشو فریز کرده بودم . فرنی و آبمیوه هم تازه میگرفتم براش . لباس گرم برده بودم البته اگه شال هم میبردم بد نبود. با ماشین خودمون رفتیم. توی راه همش خواب بود . تنها مشکلی که من توی سفر داشتم . تعویض پوشک و شستشوش بود.
امیدوارم سفر بهت خوش بگذره
2805
ماهم با پسر 2 سالمون 4روز رفتیم یزد خیلی خوش گذشت...تو راه اصلا اذیت نکرد....پشت ماشین با هم بازی میکردیممممممممم....سفر خیلی خوبی بود....همه چیزم برده بودم از دارو تا کلی لباس و شیر و آبمیوه....
تو هتل هم خیلی راحت بودیم ولی از نظر غذایی بهش سخت گذشت خیلی غذای رستوران نخورد حتی صبحانه هتلم خوب نمیخورد.....کلا محیط براش جدید بود و مشغول شیطنت......به ما که خوش گذشت و تجربه خوبی بود....امیدوارم به شما هم خیلی خوش بگذره...
راستش نیوشا جون،پسر من 8 ماهشه،آخر فروردین می خوام برم دبی،ولی چون تابحال نبردمش سفر نمی دونم چه جوریه.کلا بچه بدی نیست،ولی چند شبه(از اول سال)بی تابی می کنه،اصلا هیچ وقت از اول شبا بیدار نبود حتی روزای اول برا همین برام سخته نمی دونم تو سفر می خواد چکار کنه
سلام من نمیدونستم نباید زیر 1 سال نینی رو مسافرت ببرم .من با قطار از مشهد تا کرج رفتم و نینیم شدیدا گوش درد شد .عزیزم دکترش گفت اگه با هواپیما هم میخوای بری حتما پستونک یا سینه ات توی دهنش باشه . من به خودم قول دادم تا 8 ماه دیگه مسافرت نرم .نینیم 3 ماهس