2777
2789
عنوان

امشب شب عجیبیه برام

285 بازدید | 19 پست

من یه چند روزی هست دندون دردم 

و بخاطر امتحانات پایان ترم فرصت نشده برم دکتر و اساسی دندونم درست کنم 

دکتر بهداشت دانشگاه هم چند قرص برام تجویز کرد  مثل نوافن اموکسی سیلین که استفاده کنم تا مسکن که درد رو کمترش کنه 

یکی دو روز اول خوب بود اما بعدش دیگه اثر نداشت و منم از درد دندون رنج می بردم تا حدی که حتی شقیقه های سرم هم به درد میاد 

تا امشب  که از بس دندون دردم شدید بود دوباره مسکن خوردم و دندون دردم یکم ساکت شد اما خیلی شقیقه های سرم به درد اومد و از بینی هم  خون می اومد  حتی الان که حدود ۵_۶ ساعت گذشته هنوز شقیقه های سرم درد میکنه با اینکه  خون ریزی بینی ام متوقف شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش مریض شم بمیرم ولی قلب درد عشقو نداشته باشم💔فقط دعام کنین یا بمیرم یا مشکلای رابطم حل شه

هیچ چیزی در این دنیا با ارزش تر از خودت نیست قطعا.. اینو از منی داشته باش که ۱۰ سال همین مشکلاتو داشتم 

بزار کنار بره ، دیدی یهو به خودت اومدی دیدی ای هوای تو چقد درگیر آدما اشتباه بودی تو زندگیت و وقت با ارزشتو صرفشون کردی..

عفونت دندون باعث دندون درد میشه آنتی بیوتیک رو باید تا آخر میخوردی در اثر درد زیاد فشار به سر وارد میشه و گاهی اوقات مویرگ های بینی پاره و باعث خونریزی میشن البته اگه درد با ورم صورت تهوع و تاری باشه در اون صورت خطرناکه و خونریزی از بینی نه تنها بد نیست بلکه باعث کمتر شدن فشار میشه در ضمن آموکسی با مترونیدازول ۵۰۰ باید سر ساعت خورده بشه

هیچ چیزی در این دنیا با ارزش تر از خودت نیست قطعا.. اینو از منی داشته باش که ۱۰ سال همین مشکلاتو داش ...

حق با شماست

منم ۱۷ سالمه هنوز

ولی دلم‌ خخیلی وقته حتی تو شادیام هم دلم‌مرگ‌میخاد

کاش رابطم درست شه💔

حق با شماستمنم ۱۷ سالمه هنوزولی دلم‌ خخیلی وقته حتی تو شادیام هم دلم‌مرگ‌میخادکاش رابطم درست شه💔

عزیزدلم تو هنوز مونده به اوج زیبایی و بهترین ورژن خودت شدن برسی‌

من کاملا متوجه ام چی میگی، اصن انگار ۱۷ سالگی خودمه ، ولی باید روی پای خودت واستی از همین الان باید تلاش کنی ک ب بهترین خودت برسی وقتی اینطوری شد مطمئن باش همین پارتنرت خودش می افته دنبالت ک بیا برگرد 

ازش دور باش تو زیاد پیگیرش نباش پسرا هر چقد که ی دختر ناز بیشتری داشته باشه و بهشون محل نده بیشتر تر جذبش میشن...

عزیزدلم تو هنوز مونده به اوج زیبایی و بهترین ورژن خودت شدن برسی‌من کاملا متوجه ام چی میگی، اصن انگار ...

بهمیم ولی سرد شده و جون میدونه عاشقشم خیلی اذیتم میکنه انگار توسری شدم براش

چیکلر کنم بنظرتون راه حلتون چیه که خودش دنبالم باشه نه فقط مت دنبالش باشم😭💔

بهمیم ولی سرد شده و جون میدونه عاشقشم خیلی اذیتم میکنه انگار توسری شدم براشچیکلر کنم بنظرتون راه حلت ...

وقتی یکی مطمئن میشه که طرف مقابلش واقعا دوسش داره ، همجوره اذیتش میکنه و خیالشم راحته که طرف نمیزاره بره 

اون الان از تو فاصله گرفته توام ازش فاصله بگیر یکم که اون پیش قدم شه 

اتفاق خاصی تو این مدت افتاده ک باعث شده ازت دوری کنه ؟ مثلا خونواده اش دونسته باشن ؟ یا احساس نمیکنی با شخص دیگه ای تو رابطه باشه ؟