2777
2789
عنوان

بیماری دخترم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 119 پست

رفلكس شديد همه علائمي كه گفتي داره

ممكنه اصلا سرماخوردگي نباشه

من خودم درگير شدم چندتا دكتر رفتم گفتند عفونت ريه! كلي اسپري و دارو اما همشون حالم را بدتر كرد تا متوجه شديم از رفلكس 

ولي شما حتما چندتا متخصص خوب ببر بررسي بشه از ريه است يا معده

اسپری بخور دمنوش!!! ببرش بیمارستان بستریش کن دکتر شدی عزیزم؟!!؟!؟!!!

نه خیر دکتر نشدم 

بچه ای ک ی هفته تو خونه خوب نشده رو باید بستری کرد

بعد شما دکتر گیاهی هستید؟

داروی گیاهی ب ی درد خوبه 

شاید ب ی درد خوب نباشه

مخالف نظرمی ریپلای نکن مگه مجبورت کردن؟😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم همینجور بود بردم پیش فوق تخصص ریه کودکان عکس از ریه گرفت و چنتا اسپری داد همون دفعه اول آب ...

چه دکتری اگه تهران یا قمم باشه میبرمشش

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
تا مطمئن نشدي مشكلش چيه داروهاي گياهي يا شيمياي هيچي نده اگر رفلكس باشه بدتر ميشه

من یه آدم بزرگ ! دو سال پیش از سر تجویز دمنوش و بخور داشتم میمردم دور از جون  

خاله ام تجویز کرده بود !!!!

دکتر انقدددر با خانوادم دعوا کرد گفت آلرژی داره اینا چیه بهش دادین مگه عهد قلقلک میرزاس

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اره حتمن میرممم خسته شدم الان سه هفتس خواب راحت نداره

برو عزیزم 

من خیلی داغون میشم یکی این مشکل رو داشته باشه یاد خودم میفتم😓

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

اگه دکتر خیلی خوب میشناسید معرفی کنید هیچیشم مهم نیس اگه واقعن عالیه من که از بس بردمش خسته شدمم

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
از بقیه نظرا خوبه بچه مشکلش فقط تنفسشه؟

استفراغ و تنفسش و سرفه ابریزش و کیپ شدن بینی ن نداره تبم نداره

نه خیر دکتر نشدم  بچه ای ک ی هفته تو خونه خوب نشده رو باید بستری کرد بعد شما دکتر گیاهی هستید ...

واااا من با شما نبودم 

با استارتر بودم 

یادم نمیاد شما رو ریپلای کرده باشم دقت کن!

منم با نظرت موافقم

ببر پیش دکتر بیتانجفیان.توی ونک مطب داره روزهای زوج هست.عالیه

عه اگه واقعن خوبه شمرشو بهم بده

2810