2777
2789
عنوان

شوهرم شدیدا" گوشی هس چیکار کنم؟؟؟؟؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4448 بازدید | 23 پست
سمانه جان

حالا که هیچی جوابشون نمیدم شوشو اینجوری طلبکاره ازم!!!!!!! وای بحال روزیکه جوابشونو بدم همینجوری هر چی یگن میگه اونا راس میگن خاهر و مادر ادم دروغ نمیگه!!!!!!!!!دیگه اونوقت هزار تا دروغ میابفنو میگن من گفتم شوشو هم که دس به کتک زدنش جدیدا" عالی شده!!!!!!!!!
سلام درسا خانوم
شما هم میتونی با روش خودشون به اونا ضربه بزنی وقتی دارن دعوات و میکنن یا بهت گیر میدن و از این حرفا ... به موبایل شوهرت زنگ بزن اما جوری که اونا متوجه نشن بزار شوهرت حرفاشونو بشنو شاید اینجوری جواب داد و شوهرت متوجه بشه که چه خبره. در مورد فامیل هم شما میتونی با اخلاق و رفتارت خلاف گفته های اونارو بهشون ثابت کنی.ماه همیشه پشت ابر نمی مونه انشااله درست میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقامهدی

اینقده اینا باسیاستن که میدونن چه جوری و چه موقع حرفاشونو بزنن!!!!!حواسشونم به همه چی هس موبایلمو تلفن خونه و.........

در ضمن مردم دهن بینن و هیچوقت فامیل شوهر من طرف منو نمیگیرن !!!!!!!!!
هرچند که دیگه بیخیال شدم و قید دیگرون رو هم زدم!!!!!!!!!!
ولی مشکل من شوشوهه!!!!!!
و بدتر از همه هم اینه که اونه که خبرای خونه رو بهشون میده و اشوب به پا میکنه !!!!!!!!!!

متاسفانه شوشو هنوز نمیتونه مستقل فکر کنه و تصمیم بگیره!!!!!!
موندم دیگه کی میخاد یاد بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
دستگاه کوچولو ضبط صدا بگیر .موبایل و تلفن رو جلوی خودشون تا برداری میفهمن. اگر هم میگی اهل نماز و این حرفان...از توی قرآن بگرد جمله هایی که نوشته " فلان کارها رو نکنید وگرنه عذاب الیم داره" پیدا کن و بنویس و یه جوری بهشون برسون که بخونن. به شوهرتون هم بگین ترجیح میدین جای اینکه طرف خونوادشو بگیره ، سعی کنه مثل یه مرد محترم و قوی و منطقی، مسائل رو تجزیه و تحلیل کنه. وگرنه مردونگیش در حضور شما کمرنگ میشه ( البته با خوش اخلاقی و مهربونی بگین)
ختما حتما صداشونو ضبط کن یه بار یه قولی من به کسی که قرار بود ازدواج کنیم داده بودمم و اونم صدامو ضبطید یه بار که انجام دادم بهم نشونش داد دیگه این کارو نکردم اما اب شدم از خجالت
خیلی خیلی جواب میده!!!