2777
2789
شوهر من هر چی مامان و خاهراش بگن انگار ایه هس که از خدا نازل شده همه رو چشم و گوش بسته قبول میکنه تا حدی که پرش میکنن و به جون من میندازنش که منو کتک بزنه!!!!! دیگه خسته شدم!!!!!!
هرچی هم بهش میگم چرا جلوی خودم هیچی نمیگن اگه دروغ نمیگن چرا میترسن جلوی من بگن به تو فقط میگن !!!!!!
ولی مرغ اقا فقط یه پا داره!!!!!!!!!!!
میگه هرچی اونا پشت سرت حرف میزنن و نادیده بگیر و شاکی نشو!!!!!!!! اگه حقی داشته باشی خدا برات میگیره وگرنه حق نداری هیچ اعتراضی بکنی!!!!!!!!!
شماها بگین من چه کنم؟؟؟؟!!!!!!!!
مادرشوهر من میاد خونه من یه هفته میخوره و میخوابه و خرید میکنه بعدش میره توی فامیل به دروغ میگه عروس اصلا" به من محل نذاشت و هزار تا دروغ دیگه!!!!!!!!!!
درحالیکه خداشاهده که من اونو مث مامان خودم میدونم!!!!!!!!!!!!
یا وقتی شوشو نیس دختراش میان هرچی از دهنشون درمیاد بهم میگن وقتی به شوشو میگم حاشا میکنن و میگن عمدا" میخاد تو رو از ما بگیره و جدا کنه و اشک تمساح میریزن اونا و مادرشوهرم ...........
خلاصه شوشو خر میشه و میگه اونا راس میگن و میفته به جون من!!!!!!!!!!!!!!
هزار تا از این موردا!!!!!!!!!!!!!!
دیگه جون به لب شدم!!!!!!!!!!!!!!
از بس هم خودشو به هم مظلوم نشون میدن همه فکر میکنن راس میگن بخدا خسته شدم از این سیاستشون!!!!!!!!!

اگه دوماداش یا خونواده هاشون کاری کنن خلاف میل مادرشوهر تلافیشو سر من بیچاره درمیاره شروع میکنه از بدگویی من که بگه یعنی پسر منو ببینین شماها باید قدر دخترامو بدونین و اینجوری من همش ادم بده هستم!!!!!!!!!

اگه هر عقده ای به دلش هس باید از توی شکم من دربیاره وگرنه روزش شب نمیشه!!!!!!!!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به رفت و امد هم نیس!!!!!!!!! الان چندماهه اصلا" نمیرم خونه اشون!!!!!
شوشو هرروز تلفنی گزارش میده بهشون اونا هم پرش میکنن!!!!!!!!!!!!
بخدا همش تقصیر شوشوهه!!!!!!!!!!
اخه مرد هم اینقدر کم عقل و بی منطق!!!!!!!!!!!!!!
سایو جان

به محبت نیس!!!!! شوشو فکرش قدیمیه متاسفانه هنوز توی عصر حجر سیر میکنه!!!!!!!!!!
میگه مردی گفتن زنی گفتن تو باید مطیع کامل من باشی!!!!!!!!!

میگه مادر و خاهر من عمررررررررررررررررا" پشت سر هیچی نمیگن!!!!!!! یعنی حتی جلوی خودشم بهم چیزی بگن میگه نهههههههههه هیچی نگفتن!!!!!!!!! تو سکوت کن مگه چی میشه؟؟؟؟
اخه جدیدا" دیگه پشت سرم منو توی فامیل خراب میکنن........موندم اینا چرا نماز میخونن..........ترس از خدا ندارن؟؟؟؟ کاش یکی بدتر از خودشون نصیبشون بشه تا بفهمن دختر مردمو عذاب دادن چه مزه ای داره
اخه جدیدا" دیگه پشت سرم منو توی فامیل خراب میکنن........موندم اینا چرا نماز میخونن..........ترس از خدا ندارن؟؟؟؟ کاش یکی بدتر از خودشون نصیبشون بشه تا بفهمن دختر مردمو عذاب دادن چه مزه ای داره
اخه پس من دلمو توی زندگیم به حمایت کی خوش کنم؟؟؟؟؟؟؟

به چه امیدی به شوشو دلخوش باشم؟؟؟؟؟؟؟

من که نمیگم همش طرف من باشه من میگم فقططططططططط طرف حقققققققق باش همین و بس!!!!!!
یعنی من باید تا اونموقع همینجوری بشینم تا اونا هرچی دلشون خاس بهم بگن و منو خراب کنن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
اینکه نمیشه!!!!!!!!
شوشو رو چطوری بهش دلخوش کنم؟؟؟؟؟؟ازکجا معلوم دوباره پس فردا بخاطر یکی دیگه از فامیلاشون پشتمو خالی نکنه و دوباره نشم ادم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینکه ظلم خییییییییییییییییییییییییییییییییلی بزرگیه!!!!!!!!
درسا جان تو هم سیاست اونا رو در پیش بگیر اصلا" پیش شوهرت ازشون بد نگو ولی وقتی بهت بی احترامی میکنند تو هم جوابشون رو بده ولی با احترام نباید اجازه بدی بهت بی احترامی کنند اگر می توانی صداشون رو هم ضبط کن اگر این کار هم فایده نداشت باید تو هم مثل خودشون بشی اصلا" اصلا" اصلا" بد اونها رو پیش شوهرت نگو تازه می تونی ازشون تعریف هم بکنی ولی وقتی شوهرت نیست جوابشونو بده , باور کن این کار جواب می ده امتحانش ضرر نداره یک مدت امتحان کن :)))
2810