2777
2789
مشکلی نداره  میخوام بفروشم گوشی دیگه خریدم اون بی استفاده مونده

میتونید عکسشو بفرستید برام؟

هم تلگراام میتونید

هم واتس

یا اگر صلاح نمیدونید اینجا بذارید

صاحب اختیارید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نگفتم کم گفتین ، اون خانوم گفتن ، من فروشنده ام 

اگر ممکنه تلگراام هماهنگ کنید

0933

320

1212

یا آی دی irooni_men

در خدمتم

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

ممنونم

قیمت هم بفرمایید اگر مناسب بود و ارزشش رو داشت ، خریداری میشه

قيمت پيشنهاد بدين واسه اين ٣ گوشي  Sony ericson experia arc s مشكل زخمي بودن بدنه خراب بو ...

ببخشید فرصت نکردم جواب بدم

عکس هر سه رو کنار هم محبت بفرمایید

سلام بزرگوار تا مدل گوی رو ندونم نمیتونم نظری بدم

سونی نعوعل. 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
ببخشید فرصت نکردم جواب بدم عکس هر سه رو کنار هم محبت بفرمایید

این گوشی

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سلام 150ت

واقعا انقد ارزون.۱۵۰هزار یا یک و پونصد.اخه مال من سه سال پیش شکسته گفتن دویست منم گذاشتم کنار

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
واقعا انقد ارزون.۱۵۰هزار یا یک و پونصد.اخه مال من سه سال پیش شکسته گفتن دویست منم گذاشتم کنار

بله

بله

ممنون .این قیمت شماست یا بیرون همین قیمته

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
ممنون .این قیمت شماست یا بیرون همین قیمته

والا قیمت بیرون رو ندارم

من قیمت خودم رو گفتم

والا قیمت بیرون رو ندارم من قیمت خودم رو گفتم

ممنون از شما

2810