2777
2789
بچه ها همسرم قراره تو این صندوق استخدام بشه ولی بین این صندوق و یه سازمان دیگه مونده کدوم رو انتخاب کنه چون سوابق خوبی داره خواستم بپرسم کسی از حقوق و مزایای این صندوق اطلاعات کافی داره ؟
سازمان دیگه مثلا کجا ؟
من کارمند بانکم توی این دوره زمونه از بانکا نگذر تازه این صندوق که ما ها رو هم می چلونه
شاعر میگه : بنی آدم اعضای یکدیگرند،
اما مشخص نکرده که مثلا من دقیقا جیگر کی هستم !!!
پارتی داشتین؟
امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر دو
امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود _____________________________________________________________ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
ساجده جون من پارتی نداشتم گلم الان 12 ساله کارمند بانکم و با امتحان قبول شدم اولش رد شدم 9 بعد مجددا دعوت به کار

شدم به خاطر اینکه نمره امتحان کتبیم خیلی بالا بود وگرنه قبل از من یکی دیگه که پارتی داشت رو قبول کردن .....

کلا خدا تو کار شرمنده سازی منه همیشه

فکر کنم هر کار خوبی میکنم توی همین دنیا جبران میکنه بمیرم بی حسابیم مستقیم میرم جهنمم

خوش به حالت خانومی من که شرایط سنی و شرط معدل نزاشت برم امتحان بدم ولی خیلی دوست داشتم تو بانک باشم
مرسی خانومی جون شما هم موفق باشی انشالله
تیرامیسو خیلی خوشمزه ای
ببین کافیه اسم بانک بیاد وسط البته در مقایسه با بقیه خوبه ها نه اینکه بره بانک بعد منتظر باشی که یه ویلای شمال و 2 تا سانتافه و یه باغ اطراف تهران و یه خونه دربست تو ولنجک بدست بیاری
زندگی کارمندی یه حد مشخصی داره اما کارمندای بانک و نفت معمولا توی رتبه خوبی قرارمیگیرن نفتی ها دریافتیشون بالاست
بانکی ها مزایا و وامهاشون زیاده

از بین کارمندی کارمند بانک شدن خوبه
50 وام مسکن میگیره 7 وام خودرو و پول لباس و..... وامهای دیگه هم میدن البته کسایی که جدید تر استخدام میشن طبیعتا نمیتونن مثل کارمندای قدیمی ولخرجی کنن اما بازهم بد نیست خدا رو شکر