2777
2789
عنوان

شما وقتی از دست شوهرتون عصبانی میشین چی میگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 39 پست
من اوایل زندگی داغ میکردم داد و بیداد و فریاد و جیغ و ... حتی ظرف پرت میکردم. ( کولی در حد تیم ملی) ... البته منت کشی میکرد ها ولی حس میکردم یه بچه بداخلاق هستم که پاشو میکوبه زمین

شوهرم آدم داد بزن نیست ولی لج بازه.

اما حالا .......... یادگرفتم بیخودی خودمو اذیت نکنم داد و فریاد الکی نکنم. اینجوری هر چی کاسه کوزه بود سر من شکسته میشد. آلان اولش که سکوت میکنم و تحویلش نمیگیرم بعدشم فقط حرفی میزنم که بهش عمل کنم. مثلا اگر میگم این موضوعو با بابام مطرح می کنم حتما انجامش میدم. دیگه حساب کار دستش اومده.
آری خورشید ثابت کرد : حتی طولانی ترین شب نیز با اولین تیغ درخشان نور به پایان می رسد . بیدار و امیدوار باش ، خورشیدی در راه است.
منم وقتی عصبانی میشم کلی دادو بی داد راه میندازم

بیشتر هم مادرشو خونوادش. فوش میدم

خودشم میدونه که حق دارم چیزی نمیگه

چون حسابی ازشون دلگیرم

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ما که کم نمیزاریم براش هر چی میشه از خجالتش سعی میکنیم در بیاییم که مدیونمون نشه حالا گفتن نداره جاش اینجا نیست مگرنه میگفتیم شما هم چهارتا چیز یاد بگیرید شرمنده ولی بچه نشسته
منم اوایل خیلی بد عصبانی میشدممم
اما در حال حاضر که دوسال از زندگیم گذشته آروم ترمممم
سوکوت میکنم وبعد از عصبانیتش با ارومی همه کردهاشو گوش زد میکنم و در آخر منت کشی و عزیزم و فدات شم و یه روز خووووووووووووووووووووووووووووووووب
شایان همه هستی من [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
منم قبلا داد و هوار راه مینداختم که اگر خودش هم باعث و بانی بود همه کاکا سر من ریخته میشد وهمه تقصیرا میشد مال من.ولی حالا سکوت میکنم.اگه مهم باشه که بعدا بهش گوشزد میکنم اگه هم مهم نباشه که هیچی.
ولی یه چیزی که تازگی ها فکرم رو مشغول کرده نگفتن خیلی ناراحتی هاست که ممکنه ایجاد دوری و کینه بکنه .نمیدونم برای جلوگیری از این باید چیکار کرد؟
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد
من وقتی عصبی میشممممممممم بیشتر اوقات هرچی از دهنم در میاد میگم

خیلی وقتها هم اصلا بی تربیتی نمیکنمممممممممممممم و دختر خوبیم

ولی بیشتر هرچی از دهنم دربیاد میگممممم

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
حالا شوهرم وقتی عصبی میشه من یا سکوت میکنم یاااااااااااااااااااااااااااااا منم عین خودش جرش میدم
که این خیلی بده

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.