2777
2789
تا حالا به این موضوع فکر کردید که اگر ما وقتی بچه تر بودیم و یه موقعیتی برای پدر و مادران پیش میومد که می شد پس انداز مطمئنی رو برای ما انجام بدن الان چقدر تو روند و پیشرفت زندگی ما تاثیر داشت

شما مامان و باباهایی که نگران آینده بچه هاتون هستید از یک بسته پیشنهادی بیمه عمر و تامین اتیه چه انتظاراتی دارید ...

در کل دنیا این نوع بیمه که سلامت روح و روان انسانها رو بیمه می کنه کاملا جا افتاده و اجباری هست و ایران تازه در ابتدای این کار هست ..

به عنوان کارشناس بیمه عمر بیمه سامان خوشحال می شم به سوالات شما دوستای نی نی سایتی و درخواستهاتون در این نوع بیمه همیاری کنم...
Lilypie Second Birthday tickers
به نظرتون بیمه عمر برای بچه ها خوبه؟؟ اسم بیمه عمر که میاد یه مقدار آدم دچار دو دلی میشه؟؟ به نظرتون اسمش یه جورایی نامناسب نیستش؟ من میخواستم یه همچین بیمه ای رو انتخاب کنم شوشو کلی سرم غر زد که این چیه و....
لیلی جان دقیقا منم اولش وقتی اسم بیمه عمر رو شنیدم فکرای بد به سرم زد یعنی ادم فک می کنمه بیمه عمر فقط دور از جون برای بعد از مردنش خوبه .. در صورتیکه فقط دو تا از ایتم های بیمه عمر شامل بعد از مرگ می شه ...

بیشترین چیزی که الان این بیمه ادم رو جلب می کنه نوع پس انداز و اندوخته ای هست که سالیانه انجام می دی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این انتخاب اسمیه که بیمه مرکزی انجام داده دیگه... فک کنم خودشونم فهمیدن با این انتخاب اسمشون هههه

محدودیت سنی وحود نداره از یک بچه یک ماهه تا ادم هفتاد ساله میتونه بیمه باشه
معرفی بیمه زندگی
طرح ممتاز و منحصر بفرد بیمه زندگی که بر اساس مدل شناخته شده جهانی flexible universal life طراحی شده در سراسر جهان یکی از پر طرفدارترین بیمه های عمر می باشد

از مزایای این طرح
سرمایه گذاری بلند مدت و برنامه ریزی مالی با انتخاب سبد سرمایه گذاری با توجه به شرایط مناسب هر فرد

پوشش از کار افتادگی و معافیت :
1- معافیت بیمه گذار از پرداخت حق بیمه به مدت ده سال در صورت از کار افتادگی کامل بر اثر بیماری یا حادثه
2- پرداخت مستمری به میزان دو برابر اخرین مبلغ حق بیمه به مدت ده سال در صورت از کار افتادگی کامل یا حادثه
3- پرداخت معادل 100 درصد پوشش زندگی به بیمه شده در صورت از کار افتادگی کامل بر اثر حادثه

پوشش بیماری های خاص
پرداخت هزینه های درمانی در صورت بروز بیماری های خاص سکته قلبی و مغزی انواع سرطانها جراحی قلب و عروق و پیوند اعضای اصلی بدن تا سقف 21 میلیون تومان

برداشت از حساب اندوخته
امکان برداشت از اندوخته از پایان سال اول از 90 درصد تا 96 درصد و از سال هشتم معادل 100 درصد موجودی بدون محدودیت

دریافت وام
1- امکان دریافت وام به میزان 90 درصد حساب اندوخته از پایان سال اول بدون نیاز به چک و سفته و ضامن و تنها با تکمیل فرم درخواست وام
2- امکان استفاده از تسهیلات وام برای خود و دیگران

مستمری بازنشستگی
امکان تبدیل تمام یا بخشی از حساب اندوخته به مستمری بازنشستگی با تکمیل فرم در خواست حداقل بعد از ده سال سابقه بیمه ای به صورت مادام العمر و بدون محدودیت سنی

معافیت مالیاتی
معافیت مالیاتی سرمایه بیمه زندگی و اندوخته حاصل از سرمایه گذاری بر اساس بند الف ماده 136 قانون مالیات مساتقیم کشور

کارت اعتباری
اعطای کارت اعتباری بانک سامان در صورت درخواست بیمه گذار چنانچه میزان پرداختی نقدی حق بیمه حداقل 500هزار تومن باشد

انعطاف پذیری در شرایط بیمه نامه

1- انعطاف در نحوه و میزان پرداخت حق بیمه بسته به میزان درامد هر شخص
2-امکان لحاظ نرخ تورم در حق بیمه و پوشش ها

عدم محدودیت مدت بیمه نامه
امکان انتخاب مدت قرارداد تا سن 70 سالگی
یک مقدار اطلاعات بیشتر بده.ممنون.اگه مثال از نظر مبلغی بگی خوبه.
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
سلام زری جان خوبی

خب فرض کن من 30 ساله هستم و می خوام بیمه شم .... مثلا با یک میلیون در سال شروع می کنم .... و می خوام با تورم هم حق بیمه ام افزایش پیدا کنه ... سال بعد یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومن می دم وووو بیست سال بعد یعنی وقتی 50 سالم می شه با گذشت زمان افزایش تورم که خودم انتخاب کردم 14 میلیون (مثلا) پرداخت می کنم...

هر سال این پولی که می دم تو یه صندوق سرمایه گذاری پس انداز می شه با سود قطعی که تو این صندوق تعیین می شه .. مثلا توی دوسال پیش سودی قطعی 25 درصد به اندوخته های صندوق پر ریسک پرداخت شده

در سال 20 ام از پرداختم با در نظر گرفتن حدقل سود تظمینی 12 درصد 2.621.793.915 ریال و با حداکثر صود 25 در صد 9.294.424.424 ریال اندوخته می شه که شخص می تونه در زمان حیاتش انتخاب کنه این پول رو یک جا دریافت کته یا بصورت مستمری از ده سال بعد از پرداخت حق بیمه دریافت کنه یعنی یه جورایی حقوق بازنشستگی بگیره
سوالاتتان را در انجمن تخصصی بیمه عمر و تشکیل سرمایه مطرح کنید
http://fli189.tk/forum
بیمه عمر و آتیه فرزندان
-
آیا برای وضعیت اقتصادی خودتون و فرزندتون برنامه ای دارید!؟
یا اصلاً به اون فکر کردید!!
با خرید بیمه عمر و تشکیل سرمایه(تامین آتیه فرزندان) سامان می تونی آینده بچه ات و خودت رو تضمین کنی!
با شماره های زیر تماس بگیرید و مطالب وبلاگ ما را در این زمینه مطالعه کنید!

بیمه عمر و تشکیل سرمایه سامان
پرداخت سالیانه 2 میلیون تومان = حقوق بازنشستگی حدود 70 میلیون تومان ماهانه
سود سالیانه 25%
علی مسعودی 09358208110
http://fli.persianblog.ir
برای طرح سوالاتتان نیز می توانید به انجمن مراجعه کنید:
http://forum.fli189.tk
توی این سایت ما از تمام دانشگاه های کشور و خارج از کشور هر کی پایان نامه.مقاله.جزوه دانشگاهی.طرح توجیهی و گزارش کارآموزی و... داره رو با قیمت خیلی ارزون قراردادن شما هم می تونید در هر رشته ای که هستید از این منابع استفاده کنیدو اگر مایل باشید شما هم مقالات و پایان نامه ها و... رو با قیمت دلخواه بذارید ما برای شما تبلیغ می کنیم و از این طریق کسب در امد کنید

برای دانلود

http://dl.xco.ir

برای ثبت نام

http://dl.xco.ir/bazaryabi?id=561

2810