2777
2789

من ١٢ جلسه م پر شد

دائم دو تا كوچه رو دور زدم خيلي خيلي مسخره بود.

رانندگيمم خوب هر كي ميبينه.

بعد حروم خوراي آشغال بعد تموم شدن كلاسا ازم آزمون مقدماتي نگرفتن مربيه گفت كارت عابرتو بيار ٤ جلسه ديگه ام بگير.

منم به حرفش گوش نكردم

همه كلاسامو به جاي ٢ ساعت ١ ساعت و نيم ميومد

بعد امروز رفتم آموزشگاه

با حالت بد برخورد كردن

گفتن حتما ضعيف بودي و بايد كلاس بگيري.

اون مربي مون بهترينه نميتوني ايراد بگيري.

گفتم پس چرا اگه اجبرا بايد كلاس بگيرم خود راهنمايي رانندگي نگفته 

خفه شد دهنشو بست

گفت برو يكي از مربيا ازت تست بگيره

تا رفتم انگار باهم هماهنگ كردن تلفني

مربي اومد با حالت بد بهم گفت بلد نيستي برو تمرين كن من كه وقتمو از سر راه نيوردم

حالا هنوز سوارم نشده بودما

گفتم بلدم

رفتم سوار شدم ضايع شد

پارك دوبل و همرو بلد بودم

بعد يه جا وايسادم گفت برو جلو

هر چي ميخواستم كلاچ بگيرم نميشد

نگو آقا از قصد پاشو گذاشته بود تو كلاچ كه من حول بشم

آقا هر چي گفت من انجام دادم

آخر سر با ٧ تا غلط انداختم

بهمم گفت ٢ جلسه بگير

خدا وكليلي اين نون حلاله؟

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچقدرم مهارت داشته باشی  چون هنوز اول کاری نمیتوانی درست مقدار خطاهات رو تشخیص بدی شاید واقعا تمرین نیاز داری 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ووووی خدا من نرفتم‌میترسم 😥

گير چند تا آدم زبون نفهم ميندازن آدمو

شيطونه ميگه زنگ بزنم اطلاع بدم

كاسبيشون تخته بشه

❤️تو تنها افتخار زندگيمي❤️عشقم💍                                     باردار نيستم تيكر مراسممونِ خيلي ذوق و هيجان دارم گذاشتمش اينجا                                                                                   (΄◉◞౪◟◉`)
گير چند تا آدم زبون نفهم ميندازن آدمو شيطونه ميگه زنگ بزنم اطلاع بدم كاسبيشون تخته بشه

مخصوصا که ادم بی زبون باشه مثل من . من ۴ ساله دارم میرم‌وسطاش هی سرد شدم نرفتم‌میترسم برم امتحان بدم بازم میخام کلاس بگیرم اموزشگاه که من میرم‌ افسراش  بداخلاقن😓

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
 مخصوصا که ادم بی زبون باشه مثل من . من ۴ ساله دارم میرم‌وسطاش هی سرد شدم نرفتم‌میترسم برم امت ...

بابا اونا افسرن

نه يه مربي بي سواد بي فرهنگ

منو تو آزمون مقدماتي رد كرد

مخصوصا که ادم بی زبون باشه مثل من . من ۴ ساله دارم میرم‌وسطاش هی سرد شدم نرفتم‌میترسم برم امت ...

من تا تونستم جوابشونو دادم ولي خب ميگم زبون نفهمن

همه شون همینن ایکبیریا😒منو تو امتحان دوبار الکییییییی انداخت اخرش با سفارش قبول شدم😐

مقدماتي؟

من جلسه سوم بردم‌اتوبان.‌بردم خارج از شهر.شهرستان دیگه.

جلسه اول هم قبول شدم.

حیففف الان دست و بالم بستس نمیتونم پشت فرمون بشینم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
ن اون اخریه😐

من اونو ردم كرد

ايشالا پولش حرومشون بشه

من پولش برام مهم نيستا،

ولي اين كه دارن نا حق ميگيرن روحمو اذيت ميكنه

از اين كه تو ايران تو هر جايي كه كارت گير كنه اين بلاها بايد سرت بياد فكرش ديوونم ميكنه

2810