2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متنفرم از تاپیکایی که استارتر یه خط میگه بعد دیگه میره پیداش نمیشه!!!!

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
حالتاش چی بودن؟ 

مالا شوهر من چندتا چیز مصرف داشت یکیشم متادون بود

حالتاش این بود اگه بهش نمیرسید عصبی میشد شدید و حالا جنون بهش دست میداد، خود متادون باعث کبد چرب و تپلی میشه، توهمی شده بود یکم

کلا میگم متاهلا مدام نگرانن!

نگرانی راجع به خیانت و الکی شک داشتنو منم قبول ندارم ولی متادون خیلی وحشتناکه اصلا نمیشه باهاش کنار اومد

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

متادون یه مخدر قوی هست

به مرور کبد را چرب میکنه و طرف یه مرگ ناگهانی داره

خیلی بدتر از تریاک هست

ترک کردنش خیلی مشکل تره

امکان داره تشنج بگیرن

متادون بصورت قرص و شربت هست

خیلی مخدر خطرناکیه

چقدر هم اطلاعات خانوما راجع به مواد مخدر بالاست! 🤔😄😷

من به خاطر رشتم مجبور بودم یه تحقیق کوچیکی داشته باشم از مخدرا😄😄😄😁😁😁

الان عقدم شک کردم بهش وبی خبرازش تست گرفتم مثبت بودداشتم بازحوییش میکردم ک گفت شایدازاین قرصای تاخیری ک خوردم باشه بعدقرصودیدم مارک روشوزدم نت سر چ کردم دیدم زده متادونm40بعدگفت براتاخیری گرفتم واینکه آدموشنگول میکنه ۳روزم خونمون نگهش داشتم ولی چیزی ندیدم ک نشون بده واقعااحتیاج داره بهش الان نمیدونم اعتیادداره بهش یان

متاسفانه کمک زیادی از دست کسی برنمیاد

ولی مطمئن باش مال خودشه و هرگززززز کسی متادون دیگری رو نمیذاره تو جیبش !

ولی معتادا خوب بلدن دروغ بگن و در یک فرصت مناسب قرص و موادشونو مصرف می کنن و تا ابد هم اعتیادشونو انکار می کنن. مخصوصن برای همسرانشون که چیزی از اعتیاد نمی دونن

در یک کلام دختر مردم رو بدبخت می کنن و براشون مهم هم نیست 

چون اعتیاد خاصیتش اینه

به لب رسیده جان کجایی ؟