2777
2789
عنوان

ارتباط چشمی نوزاد 4 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2151 بازدید | 41 پست
استارتر عزیز نگران نباش.مگه نبردیشون چشم پزشکی؟نترس چیزی نیست عزیزم بچه های ما رو باید سن واقعیشون ر ...

آخه اون یکی بچم خیلی خوبه

این یکی دیوونم کرده

دکترم گفت یکم نگران کننده است بیشتر ترسیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اطرافیانتم ندیدی و نشنیدی آخه بیحد از اوتیسم میترسم همش در حال گریه ام همین الان بلند بلند گری ...

اوتیسم که دیرتر خودش رو نشون میده.ولی دوسته عزیزم پیگیر باش و تمامه ازمایشها رو انجام بده

داداش خودم سه قلو داشت میگه تا 8 ماه و اینا خوب میشه میگه بچه هاش بودن اینطوری ولی تا ادن 8 ماه روا ...

عزیزم بچه های نارس دیرترازبچه های دیگه کاراشونوانجام میدن مثلا اگه یک ماه زودتردنیااومدن الان بایدانتظاریه نوزادسه ماهه داشته باشی ازش.نترس همینکه نگاه میکنه یعنی میبینه شایدبعضی وقتاحواسش نیست

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
عزیزم بچه های نارس دیرترازبچه های دیگه کاراشونوانجام میدن مثلا اگه یک ماه زودتردنیااومدن الان بایدان ...

غالبا نگاهشو میدزده

میدونم هم میبینه هم میشنوه اما ازاوتیسم وحشت دارم

هروقت زیادی سرحال باشه قان و قون میکنه یکم

اما نگاهش دیوونم کرده 

غالبا نگاهشو میدزده میدونم هم میبینه هم میشنوه اما ازاوتیسم وحشت دارم هروقت زیادی سرحال باشه قان و ...

خوب اگه صدامیکنه دست وپاشوتکون میده دستشودهنش میکنه وآب دهنش میادیعنی سالمه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
خوب اگه صدامیکنه دست وپاشوتکون میده دستشودهنش میکنه وآب دهنش میادیعنی سالمه

همه اینارو داره

جدیدا هم خیلی آب دهنش میاد

دستشم گاهی تو دهنش میکنه گاهی دوتا دستشو میخواد بخوره

همه اینارو داره جدیدا هم خیلی آب دهنش میاد دستشم گاهی تو دهنش میکنه گاهی دوتا دستشو میخواد بخوره

خوب پسرمن سه ماه ونیمه همینجوره پس بچت طبیعیه این کارایعنی عملکردمغذش خوبه

نگاهت میکنه؟

آره نگاه میکنه بعضی وقتام بازیگوشی میکنه نگاه نمیکنه 

2810