2777
2789
شما مورد مشابه دیدین؟

عزیزم منم پسرم چهار ماهش بود انحراف داشت بردم چشم پزشک معاینه کنه همونجا فهمیدن اتیسم داره دنیا رو سرم خراب شد ایشالله ک پسرت سالم باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم پسرم چهار ماهش بود انحراف داشت بردم چشم پزشک معاینه کنه همونجا فهمیدن اتیسم داره دنیا رو س ...

الان چند وقتشه

چه علائمی داره؟

در چه حد توجه نمیکنه؟

دکترم یکم نگرانم کرد گفت یکم نگران کننده است

سلام حسنا خانم. راستش من هم نگراني هاي شما رو داشتم. شب و روز نداشتم از ناراحتي. از وقتي پسرم دو ماهش بود متوجه شدم كه به اطرافيان نگاه نميكنه. كم كم در خالت دراز كشيده نگاه ميكرد ولي وقتي تو بغل بود اصلا به كسي نگاه نميكرد. دكتر مغز و اعصاب و روانپزشك كودكان بردم تو ٤ ماهگي و ٦ ماهگي كه گفتن علايمي نميبينن. دكتر پيشياره هم ماساژهايي داد كه نامنظم انجام ميدم. 

الان پسرم تقريبا ٩ ماهست و هر چي بدرگتر ميشه اون حالتش كمتر ميشه. تو اين سايت با چند نفر ديگه كه از نوزادي اين مشكل رو داشتن صحبت كردم و همه ميگن كه اين مشكل يا كلا از بين رفته يا در حدي كم شده كه كسي متوجه نميشه اصلا. 

قبلا خونه كسي ميرفتم بهم ميگفتن چرا به ما نگاه نميكنه و اين خيلي ناراحتم ميكرد ولي الان خدا رو شكر خودم فقط گاهي متوجه ميشم كه اول كه كسي رو ميببنه نگاهش نميكنه و بعد بهش كاملا نگاه ميكنه بخصوص اگه باهاش دالي بازي كنن. بايد بازي تعاملي مثل دالي بازي با پسرتون زياد بكنيد خيلي موثره. زياد باهاش حرف بزنيد. مطمين باشيد كه با بزرگتر شدنش نگرانيها كمتر ميشه و ايشالا كم كم از بين ميره. انحراف چشم هم تا ٩ ماهگي طبيعيه بعد از اون چشم پزشك ببريد و كاملا قابل درمانه و اصلا مساله جدي اي نيست نگران نباشيد. 

قبلا خونه كسي ميرفتم بهم ميگفتن چرا به ما نگاه نميكنه و اين خيلي ناراحتم ميكرد ولي الان خدا رو شكر خ ...

سلام عزیزم

خیلی خیلی ممنون که درکم کردی گلم

آره واقعا وقتی میگن چرا نگاه نميكنه دنیا خراب میشه رو سرم

واقعا ممنونم که بهم امید دادی

امروز احساس کردم بچم بهتر تمرکز میکنه

امیدوارم همینطور که گفتی باشه عزیزم

سلام عزیزم خیلی خیلی ممنون که درکم کردی گلم آره واقعا وقتی میگن چرا نگاه نميكنه دنیا خراب میشه رو ...

خواهش ميكنم. خودم اين روزها رو گذروندم و ميدونم چقدر سخته. نميتونم بگم الان نگرانيم كامل برطرف شده ولي بهترم الان. فقط بايد به بچه ها زمان بديم و باهاشون بازي كنيم و حرف بزيم. 

پسر من از سه ماهگي غلت زد. از ٥ ماهگي سينه خيز رفت. از ٦ و نيم ماهگي نشست و از ٧ ماهگي به كمك وسايل خونه مي ايسته. از ٨ ماهگي باي باي ياد گرفته البته فقط بعضي وقتا ميكنه نه هر وقت بهش بگيم. ولي تا سرفه ميكنيم اون هم سرفه ميكنه و كم كم داره دست دستي ياد ميگيره. 

من تو اين سايت چند تا دوست پيدا كردم كه همين مشكل رو تو كوچيكي بچه هاشون داشتند ولي به مرور كمتر شده و بعد از ٨ ماهگي تقريبا از بين رفته ديگه. نگراني رو بذار كنار و كاراي مفيد انجام بده باهاش حرف بزن براش كتاب بخون تو حموم باهاش اب بازي كن و شعر بخون براش. بعد از حموم ماساژش بده. مرتب بخندونش و باهاش دالي بازي كن واقعا تاثير داره.من چون خيلي نگران بودم دكتر پيشياره هم رفتم يه سري ماساژ داد و گفت بچت هيچيش نيست ولي اگه اينجوري با استرس بهش شير بدي ممكنه از شيرت بيش فعالي بگيره. خلاصه كه ارامش مادر از همه چيز مهم تره. اگه تنهايي از كسي كمك بگير من روزها ميرم خونه مامانم و اونا خيلي با حوصله بيشتري با پسرم بازي ميكنن من هم كمتر خسته ميشم و اين خيلي مهمه.  

من تو اين سايت چند تا دوست پيدا كردم كه همين مشكل رو تو كوچيكي بچه هاشون داشتند ولي به مرور كمتر شده ...

من ازمامانم دورم

بعدم چون دوقلو دارم اینا نارس دنیا اومدن هنوز4 کیلونشده پسرم

برا همین دیر به کارای بچه های شما میرسه

2810