2777
2789
بدرک ک خوب نیس فقط دارم میمیرم واس اینده بچم

والا بنظر من بمونی بچت بیشتر اسیب میبینه وسط پدر مادرش میمونه قراره کنار یه خانواده بزرگ بشه که هیچ کدومشون همدیگرو دوست ندارن و همش دعواس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به خاطر بچت که شده باید زندگیتو بسازی چرا اینطور میکنه شوهرت مگه از اول همو دوست نداشتین

خودش ک اون موقعه میگفت عاشقت شدم ولی حالا میبینم از اولشم دوسمنداشت 

خودش ک اون موقعه میگفت عاشقت شدم ولی حالا میبینم از اولشم دوسمنداشت 

عزیزم منم مادرم.دخترم 4 سالشه

خودت هم شرایط زندگیت رو بهتر میدونی

ولی اگه من با همچنین شوهری که دست بزن داشته باشه برخورد میکردم.آخه این که نشد زندگی.مردک جلو بچه خانمشو بزنه؟؟؟؟دیگه اون زمان گذشته که دست رو زن بلند کنن این نامردا.چرا به خانوادت نمیگی؟؟؟؟ حمایتت میکنن

عزیزم منم مادرم.دخترم 4 سالشه خودت هم شرایط زندگیت رو بهتر میدونی ولی اگه من با همچنین شوهری که دس ...

گفتم ک میگه بچه رو ازت میگیرم،از پسش بر میاد خیلی عقده ایه،وقتیم ک میزنه میگه خوب کردم باید میخوردی لابد کارت اشتباه بود ک زدمت بازم اشتباه کنی میزنم

والله چی بگم.ولی نمیشه که به خاطر بچه خودتو تا آخر عمر با همچین مردی نابود کنی.یا باید باهاش بسازی و ...

حتی بهش میگم ی روزی ازت طلاق میگیرم فک میکنه دارم شوخی میکنم کلا منو جدی نمیگیره تنها ارزوم اینه بمیره ک از دستش راحت بشم خیلی ارومو بدون ابرو ریزی

حتی بهش میگم ی روزی ازت طلاق میگیرم فک میکنه دارم شوخی میکنم کلا منو جدی نمیگیره تنها ارزوم اینه بمی ...

الهی......عزیزم انشاالله خدا هرچی صلاحته رو سر راهت بزاره.فقط نماز اول وقت یادت نره که خیییییلی گره گشاست