2777
2789
وقتی شوهرت برگرده بهت بگه فقط بخاطر بچست ک دارم تحملت میکنم کنیزتو بکن بچتو بزرگ کن تو ادم خوبی میشی ...

حق باشماست ولی الان داری باهاش زندگی میکنی یاخوبدیابد ولی 

یا میتونی همین طور هرروز جنگ ودعوا داشته باشین یا آرامش داشته باشی انتخاب با خودت هست 

بیاین اول یاد بگیریم زندگی خودمونو با دیگران مقایسه نکنیم دومیش خودمونو دوست داشته باشیم عزیز ...

دوستداره همش در اطلاعتش باشم شامو ناهار ی ذره اینور اونور نشه همش بهترن غذارو درست کنم مریض نشم هیچوقت اعتراض نکنم ک فلان چیو ندارم برام بخر همش ازم ایراد میگیره چرا دهنت فلان چرا گوشت بساره چرا چرا بابات فلان چیو بهترشو نیاورد وظیفته جونت در بیاد کارای خونه رو بکنی،هیچوقت رنگ محبت نبینی هیچوقت برات ارزش قائل نشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستداره همش در اطلاعتش باشم شامو ناهار ی ذره اینور اونور نشه همش بهترن غذارو درست کنم مریض نشم هیچو ...

چون با تو خوب نیست همه اینا مشکل شده قبلا من خودم شوهرم اینجوری بود حتی فرصت گرم کردن غذا نمیداد ولی با تغییر رفتار خودم اونم عوض شد تو اگه بخوای البته اگه همه خانوما بخوان میتونن خیلی چیزا رو عوض کنن و بهتر

دارم دق میکنم وقتی منو میگیره تو دستاش میزنتم ب هرچی ک سر راه باشه بزور بهم میگه بگو غلط کردم برو از ...

من بچه ندارم شاید با حرفی که میزنم بدتون بیاد ولی پدر اون بچه کسیه ک دست روت بلند میکنه تو میتونی بچتو ببینی هیچ وقت نمیتونه ازت بگیرتش گرفتم مطمئن باش ی روزی بزرگ شد میاد پیدات میکنه گذشته از این حرفا بچه چه خیری برا ادم داره ما برا مادرمون چیکار میکنیم که بچه ای ک پدرش اونجوریه بیاد برات چیکار کنه