2777
2789
عنوان

امروز از خدا خواستم خبر مرگشو بیارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 5534 بازدید | 86 پست
بارها باهاش صحبت کردم شب که بیاد یکی دو ساعت بگذره عین... پشیمونه ولی نوشداروی بعد از مرگ سهراب به چه دردم میخوره وقتی چند ساعت تنم لرزیده دست وپام بی حس و کرخت شده تاچند روز بعد هم باید عین مریضا بیفتم تو رختخواب
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بالاخره هر مشکلی راه حلی داره
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ممنون سارا جان از معرفی مشاور
به خدا دیگه نمیدونم چیکار کنم هر چی بیشتر سعی میکنم بیشتر صدمه میخورم
در مورد پسرم هم خیلی اجازه مانور بهم نمیده یعنی میگه کاری که من میگم باید بکنه البته بهش محبت هم میکنه ولی با یه برخورد بد وزننده همه رو خراب میکنه
مامان علیرضا خود مامان ستازه امد بهش گفتم به حرفاش گوش کن
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
مامان ستاره من با مشاوره رفتن مشکلی ندارم ولی ایا با رفتن من مشکل رفتاری اون حل میشه.چون میتونم حتی قسم بخورم که شوهرم عمرا پاشو تو مطب مشاور نمیزاره
ماامان ستاره میلتو چک کن لطفا
یکی موند و یکیمون رفت جهان ما دو قسمت شد یکی تنها توی خاکش یکی راهی غربت شد یکی از ما هنوزم رو به دریا توی دنیای دیروزش اسیره یه خواهش از خدا داره که شاید جوونیشو بتونه پس بگیره...
مامان علیرضا عزیزم امیدوارم مشکلت حل بشه میبوسمت و برات دعا میکنم موفق باشی
به خدا امروز سر یه تاریخ اشتباه نوشتن که خیلی راحت میشد درستش کرد حرفایی به من زد که فقط دلم میخواست سرمو بکوبم به دیوار بعد از اونم شروع کرد گیر دادن به پسرم که تو هم عین مادرت منگی و گیجی و دو تا گوساله تو خونه نگه میدارمو . مادرت که اله وبله و تو هم.... بعد هم با اون وضع دستشو گرفتو به زور بردش باشگاه
اره عزیزم سر سختترینهاهم با تکنیکهای مشاوران موفق کوتاه میان فقط کافیه شروع کنی حداقل فایدش اینه که تکنیکهایی رو برای تاسیر گذاری بیشتر روی همسرت یاد میگیری/ اعتماد به نفستو به دست میاری و راههای بهتری رو برای اینکه بچت اسیب نبینه پیدا میکنی کمی که ارامشت بهت برگرده بهترم میتونی تصمیم بگیری مطمین باش
2810