2777
2789
عنوان

امروز از خدا خواستم خبر مرگشو بیارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 5534 بازدید | 86 پست
تگفتم بسوزه و بسازه اما زندگی چند ساله را نمیشه الکی به باد داد

خانمی واقعا نفرین بده باور کن به خاطر خودش و سلامتیش گفتم

این رفتار همسرت که یک دفعه اینجوری نشده شده عزیزم مامان علیرضا ایا پارسال هم همینطوری بود قاعدتا نه پس حتما دلیلی داره
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم شمیم بهتره

عزیزم باید بشینی اخلاق های خوب و بدش را بنویس مال خودت را هم بنویس از کی اینطوری شد را هم بنویس همینطوری برو عقب ببین چی شده که اینجوری شده
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
مشاوره و این چیزا رو قبول نداره یعنی هیچکس رو قبول نداره جز خودش هر چی فکر میکنم که یه نفر باشه که بتونم باهاش صحبت کنم و به دادم برسه میبینم اون از کسی حرف شنوی نداره
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
من تجربه این زندگی رو در یکی از فامیلامون دیدم خانومه خیلی اذیت شد ولی بخاطر بچه چه کارا که نکرد با شوهرش که طلاق عاطفی داشت اما تمام زندگیش شدن بچه هاش اینقدر قشنگ تربیتشون کرده که الان ادم میبنه لذت میبره و خود خانوم برای کل فامیل قابل احترامه
گل زرد و گل زرد و گل زرد.....بیا با هم بنالیم از سر درد.....عنان تا در کف نامردمان است .....ستم با مرد خواهد کرد نامرد!
به دوستمون دلداری بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همین؟فقط دلداری بدیم و بگیم آخی نازی حق با توئه و شوهرت خیلی بد و بی رحمه و .....؟؟؟؟؟؟

خوب بهتر نیست در حد خودمون راه حل بهش یاد بدیم که مشکلاتشو حل بکنه و از زندگیش لذت ببره؟ جوری که دیگه دلش نشکنه و مجبور نشه بیاد درد دل بکنه که دیگران دلداریش بدن؟؟

من فکر مکینم ممکنه اتفاقی افتاده

ببین مامان ستاره مشاور خانواده است بهش ایمل بزن

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=387407
شاید همه ماجرا را نمیتونی اینجا بگی عزیزم
همیشه همین بوده سارا جان از بس که بهش زیادی بها دادن و زیادی پر و بال دادن و ایراداشو نگفتن فکر میکنه میتونه به همه زور بگه که البته میگه حتی به پدر و مادرش از بچگی همین بوده منتهی من قبل از ازدواج این روی سکه رو ندیده بودم
خدا جونم عاشققققتتتتممممممممم...مرسی که همیشه مراقبمی و منو رها نمیکنی..
بهتره اول خودتون دو تا با هم مشکلات را حل کنین چون بهرت میدونین مشکلات چیه شخص سوم بهتره همیشه بی طرف باشه مثل مشاور یا دوست
مامان علیرضا جون

برای سلامتی خودت و پسرت هم که شده از یه مشاور و روان شناس کمک بگیر

خوب اون قبول نداره؟بذار نداشته باشه
بلاخره خودت هم از این وضعیت داری آسی میبینی دیگه
والبته پسرت هم همین طور

مشکلات روحیت داره جسمتو هم داغون میکنه
مشاور بهت یاد میده اول از همه چه طوری مشکلاتتو حل بکنی
بعد چه طوری با شرایط زندگیت کنار بیایی

وقتی که تو روی خودت کار بکنی، زندگیتون قطعا یه تغییری میکنه
اون وقت همسرت هم احتمالا راضی میشه که یه تکونی بخوره و از مشاور کمک بگیره:)

پیشنهاد من اینه اول از همه خودتو دریاب و برو پیش مشاور

دانشگاه ها هم دفتر مشاوره دارن که نرخ دولتی و خیلی خیلی کمی داه و مشاورها هم از اساتید رشته روان شناسی و مشاوره همون دانشگاه هستن
اگر از نظر هزینه مشکل داری برو مشاوره دانشگاه ها
بهش بگو بچه پدر بد اخلاق نمیخواد ارامش میخواد میدونی چقدر رو بچه اثر میذاره
2810