2777
2789
عنوان

چطوری از شوهراتون پول میگیرید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 69856 بازدید | 216 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین سارا جون...کار خوبی میکنی واسه خودت پس انداز میکنی...
بعضی مردا هستن به استقلال مالی همسرشون اهمیت میدن و اجازه میدن همسرشون واسه خودش همیشه پس انداز کنه...درستش هم همینه.....همهی ما زنهای ایرانی تو موقعیتهای حساس زندگی رو ساپورت مالی هم میکنیم اگر بتونیم...وشوهر باید قدر این توجه و فداکاری زن رو بدونه....اما یه مردایی هم هستن که لطف همیشگی زن واسشون میشه وظیفه...مثل همسر من که اگه 10 هزار تومن بهم بده تا مطمئن نشه خرجش نکردم 10 هزار تومن بعدی رو نمیده...
فکرررررررررررکنننن....بهش گفتم من توی خونه بیکارم...میتونم با 300-400 توبورس سرمایه گذاری کنم...هم سرگرم میشه هم. از نظر مالی مستقل تر و با اعتماد بنفستر میشمو...هم کمک زندگیمون میشه...میدونی چی گفت..."پس بنام من تو بورس شرکت کن..."یعنی من حمال اونم که واسش کار کنم...؟؟؟؟متنفرم از طرز فکرش ...همه ی اعتماد بنفسمو ازم گرفته ..من که خونه بابام 1 روز هم سر کار نرفتم..اما هیچ وقت به بابام نگفتم پول بده...حالا باید واسه خرجای ضروریم باید هر روز بهش بگم...منم اول زندگی خیلی کوتاه اومدم هر چی سکه کادو گرفته بودم همه رو دادم....از خیلی خواسته هام گذشتم....
بنظرت با همچین مردی باید چیکار کرد؟که حتی میخواد تسلط داشته باشه رو پولی که زنش بدست میاره....
همینطوره سارا جون.....خودم بد عادتش کردم...فقط بخاطر کمرویی من بود..فکر کن من دوران عقد میاومدم خونه مادر شوهرم بابام بهم پول تو جیبی میداد...منم همون پولو خرج میکردم حتی وقتی با شوشو بیرون میرفتم...
یکی از دلایلش هم خانوادش هستن...همش تو گوشش خوندن به زن زیاد پول نده...اختیار نده....چند بار جلوی خودم مادر شوهرم حرف یکی از فامیلا رو پیش کشید و گفت فلانی با اینکه میلیاردره اما هنوز بی حساب کتاب به زنش خرجی نمیده...من بی زبون هم بلد نبودم جوابشو بدم...اما از اول زندگی هر کاری تونستم کردم تا اطمینان شوشوم رو جلب کنم...از کم خرج کردن گرفته تا...مثلا گفته سکه هاتو بفروش خرج دانشگاهتو بده منم گگفتم چشم...(من فقط ترم آخر دانشگاه تو خونه شوشوم بودم...) یه مدت سر کار میرفتم...همش مامانش میپرسید حقوقت این ماه چقدر بود..؟چیکارش کردی...؟خدا خیرشون نده...خیلی شوهرمو نسبت به من بدبین کردن...حالا هم شوشو این چیزا واسش عادت شده...
منم کم کم دارم عادتشو تغیر میدم...کاری که مرفتم کار خوبی نبود...ازش اومدم بیرون...یه مدت دنبال کار خوب گشتم پیدا نکردم.....حالا میخوام بورس کار کنم...اما نمیدونم چطور قانعش کنم که بابااااااااا بذار یکم استقلال مالی داشته باشم....

از خریدای کم کم شروع کردم...ایشالا خدا کمکون کنه.....
واسه بورس که گفتم مشتاق بود ...اما منظورش این بود که من هر چی درمیارم بدم اون...شما جای من بودی چیکار میکردی؟کارو شروع میکردی؟مخفیانه انجام میدادی؟انجام میدادی اما یه مقداریشو پنهان میکردی ازش..؟؟؟

یه بار میدونی چی گفتم؟گفتم همین 10-15 تومنی رو که میدی چند روز یه بار به من...همین پول رو یکجا سر ماه بهم بده که من هر روز مجبور نباشم بهت بگم پول بده...منم زن خونه ام و غرور د ارم....
عصبانی و شاکی شد....قشقرق بپا کرد..."تو از من ماهانه میخوای؟مادر من بعد یه عمر زندگی هنو ز از بابام ماهانه نمیگیره تو از من ماهانه میخواییی>>نه از این خبرا نیستت....مگه من حقوق ثابت دارم...؟؟....خلاصه هر چی از دهنش در اومد بهم گفت...منم از اون موقع سعی میکنم کمرویی رو بذارم کنار..."
من هیچ وقت بهش نگفتم پول بده
همسرم همیشه کارتش تو خونه هستش و مقداری نقد تو جیبش داره میگه هر چی لازم داری خودت برو از کارت بردار
علاوه بر این خودش هم پول نقد هم میده تا اگه فرصت نشد از اون خرج کنم
برای سلامتی کامل مامانم و سلامتی مامان خودتون یه صلوات بفرستین
اصلا یادم نمیاد بهش گفته باشم بهم پول بده
اگرم قرار باشه عروسی یا مراسمی برم قبلش پول میزاره خونه میگه با اینم برو مثلا کادویی یا چیزی خواستی بخر
من اوایل پول نمیگرفتم عین بچه مثبث ها زیادی بد بخت بودم بعدش کم کم به بهانه های مختلف پول میگرفتم البته بیشتر از احتیاجم مابقی زو پس انداز میکردم ولی الان ماهیانه ی 150 تومن نتو کارتم میریزه و از خرج خونه هم بر میدارم و پس انداز میکنم کمه ولی از هیچی بهتره ....
غصه نخور ؛ قصه نویس ما خداست...
به نظرم مرد باید خودش درک و شعور داشته باشه که زنش رو نباید با بچه اش عوضی بگیره
خودش باید در حد رفاه خانومش مبلغی رو براش کنار بزاره
سامی جون انگار زندگیمونو از روی هم نوشتن دقیقا درران عقد و بعد از اون هم واسه من همینطور گذشت واتفاقا شوهر منم به خاطر تاثیرا خانوادش اینطوریه حتی مطمئنم اونا گفتن که کارت و اختیار رو از من گرفت مادرشوشو و خواهر ششوشوهای من حسابی پر خرجن و داماداشونو همین طوری بار آوردن اما من که میگم فلان چیزو خریدم پیش شوشو یه جور حرف میزنن که دیگه واسم نخره انقدم مظلوم بازی در میارن انگار اصلا تابلو نیست خرج و مخارجشون مار شوهرم بعد از این همه سال که با پدر شوشوم بوده هنوز موقعی که دست شوهرش خالیه به روی خودش نمیاره تازه بدترم میکنه
ولی منم میخوام عین خودشون باشم باورت میشه خیلی از این چیزا دارم ازشون یاد میگیرم انقد خوشگل شوهراشونو درور از جون .. میکنن که نگو طرفم همچین کیف میکنه تازه
ولی اینا رو شوشو هم میبینه و میفهمه واسه همین من خیلی موفق نمیشم خامش کنم
سامی جون میدونی چیه باهاش مقابله نکن بزار فکر کنه که همون کاریو میکنی که اون میخواد مثلا همون چند روز یک بار رو بگیر و پس انداز کن با آخر ماه فرقی نمیکنه مهم اصل پس اندازه تازشم فکر کنم از بی سیاستیمونه که شوهرامون به حرف خانواده هاشون بیشتر بها میدن تا ما شوهر من حتی به تبعیت از اونا بهم میگه نرو سر کار میگه خواهرای من نمیرن سرکار چون شوهراشون خواستن چرا تو میری پس
به نظرم باید سعی کنیم هر چه بیشتر بهش لطف(البته نه جوری که عادت بشه جوری که قدر دان باشه)کنیم و اونو سمت خودمون بکشیم تایپیک سیاست زنونه خیلی مفیده من میخوام همونطوری باشم تا بتونم بکشونمش سن=مت خودم اینطوری هر کار من بخوام انجام میده خداااااااااااااااااااااااااااا کنه
الانم فعلا بای تعطیلات باید بریم خونه اقوام همسرجان (به حرفش گوش میدم حال میکنه)
2810