2777
2789
عنوان

دیگ نمیخوام باور کنم نمییییخوام

554 بازدید | 43 پست

نمیخوام باور کنمممم....منی که با هزار تا دردی ک تو زندگی کشیدم هیچ وقت از خدا بدم نیومد و هیچ وقت بهش نگفتم ازت متنفرم منی ک اگه دلم میگرفت با خدا جرو بحث میکنم ولی اخرش بهش میگم دوستت دارم منی ک هر کی باهام حرف میزد بهم میگف حقا ک بهت روانشناسی میومد;انقدر ک فقط و فقط نیمه پر لیوانو میدیدم  و بعضیا بهم میگفتن تو زیادی خوش باوری و من چقدر از این کلمه بدم میومد و بهشون میگفتم من واقع بینم; نه خوش باور

ولی الان میخوام اعتراف کنم اره من فقط یه خوش باورم ...امشب ک اومدم نی نی سایت ی تاپیکی زده شد ک کیا سرطان گرفتن و من از کنجکاوی بازش کردم ولی وقتی بازش کردم تو ذهنم.یاد پدربزرگم افتادم پدربزرگی ک دقیقا نیمه شعبان فهمیدیم سرطان دازه  ولی ب مادرم نگفتیم تا شب 20 ام ماه رمضون ک بالاخره مادرم فهمید و رفت خونه پدربزرگم ولی وقتی برگشت شب با صدای بلند گریه میکرد و میگفت بابام...و من طبق خوش خیالیم ب مادرم گفتم من مطمئنم بابایی خوب میشه..هنوزم وقتی یادش میافتم دوس دارم برم توی ی اتاق دادددد بزنم و گریه کنم...اون شب ب حضرت زینب گفتم تو درد بی پدری رو این روزا چشیدی پس نزار مادرم. ک تازه چند ماهه مادرشو هم از دست داده این دردو بچشه...ولی دقیقا فردای اون روز ;روز 21 ماه رمضون پدر بزرگم فوت کرد...از اون حرفی ک به مادرم زدم از اون همه امیدی ک به خدا داشتم فقط ی کم دلخور شدم...ولی وقتی اون تاپیک رو باز کردم یکی رو دیدم ک اسم یه کاربرو گفت ب اسم می می ناز...منم باز طبق کنجکاوی رفتم و سرچ کردم و تاپیکشو ک خوندم تا الان ک دارم اینو مینویسم دارم گریه میکنم...اخره تاپیکش فقط ب خدا گفتم ازت متنفرم....چقدر خودخواهی...دوست دارم فکر کنم کاربریش الکی بوده و فقط ی داستان نوشته ک الکیه...چون اگه باورش کنم از خدا و از خودم بدم میاد حتی از رشت تحصیلیم....من بعد از فوت پدربزرگم هم ب مادرم دلدازی دادم و گفتم شاید ب نفع بابایی بود ببین چه شب خوبی رفت پیش خدا..ولی انگار تو سرم اون حرفم ک میگفتم من مطمئنم بابایی خوب میشه میکوبید...واقعا باور داشتم ولی بعدش از خدا بدم نیومد چون حتی یه ذره هم نتونستم پدربزرگمو بفهمم..پدر بزرگی ک وقتی میرفتیم خونشون میگفتیم و میخندیدم ولی لحظه اخری ک دیدمش رو تخت خوابیده بود حتی جون نداشت پتوشو بکشه بالا... ولی با خوندن تاپیکی ک دوست ندارم باورش کنم "حس امید توی نوشته هاش منو نابود کرد" ....خدا چرا انقد بی رحمی؟چرا؟؟؟!!!اگه من فقط ی لحظه ذعام میگرفت فقط دعا میکردم ک امید هیچ کس نا امید نشه...ولی خدا تو ک تموم قدرت دستته...در اخرم دوست دارم ب همه اونایی ک نزدیکاشون یا خودشون این بیماری رو دارن بگم ترو هرکی دوس دارید باهاش بجنگید چون برا نزدیکاتون تموم اون لحظه ها از ذهنشون پاک نمیشه خیلییی سخته

بفهمیدددد

خیلییی سخته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه درد ناك نوشتي 

من اونجا هم گفتم كه تاپيك را بچه ها نخونن و واسشون فاتحه بفرستن منم تا چند وقت درگير اون تاپيك بودم ما اينده را نديديم شايد خير اون خانم در اين بوده  خدا پدر بزرگتون را بيامرزهوبه شما و مادر تون صبر بده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

درد برای مومن پاک شدن از گناس .بالاخره همه ی ما گناهایی داریم و یه روزی هم از این دنیا میریم .اینکه پدر بزرگت پاک از این دنیای فانی به ابدیت رفته عالی نیست ؟به نظرم این نشونس واسه مهربونی خدا که بنده هاش هر چیه همین دنیا پس بدن که راحتتره .نَمونه برای آخرتی که خیلی سخته 

من که همش میگم خدایا پاکم کنو خاکم کن

درست فکر کن تدبیرتت از دست بدهی باختی!! مرگ سرانجام بی شکی هست که تک تک دچارش میشیم

اون خانومم نوشته بود من از مرگ بدم نمیاد فقط دوس ندارم اینجوری بمیرم...تو نمیتونی بفهمی چقد سخته

اون خانومم نوشته بود من از مرگ بدم نمیاد فقط دوس ندارم اینجوری بمیرم...تو نمیتونی بفهمی چقد سخته

و نگران بچه هاش بود

البته همسرش ازدواج کرده

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

تو رو خدا واسه خواهرزاده منم ک سرطان داره دعا کنید.تو رو خدا هرراهی میشه حاجت گرفت براش دعا کنید.چن روزه بیمارستانه سرطان داره با دستگاه نفس میکشه😭😭

2810