2777
2789
عنوان

شورت دکمه ایهایی که به جای پوشک میشه استفاده کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3270 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چه عفونتیی😐😐 من هرکیو میبینم همینطوره کسی نصف شد بلند نمیشه بچشو عوض کنه مولفیکس قابلیت جذبش ...

منظورم نصف شب نیست صب ساعت هف یا هش باز میکنم بچرو دیگه تا دوازده ظهر انصاف نیست به نظرم

بچم دختره البته

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
خیلی زیاده ۲۵تو سیسمونی میده ۷تومن یکم مراعات کنین بابا

عزیزم ندونسته چیزی رو نگو شما که جنسشو ندیدی که این جور اظهار نظر میکنی  این سه لایه پارچه است داخلش خژ پرز کوتاه نرمه وسطش پارچه ضد آبه اصلا پلاستیک نیست اگه پارچه و کش و دکمه های فلزی پرسیش رو قیمت گنی میفهمی که چرا این قیمته 

منظورم نصف شب نیست صب ساعت هف یا هش باز میکنم بچرو دیگه تا دوازده ظهر انصاف نیست به نظرم بچم دختره ...

آخه بچم خوابه نمیشه ک بلندش کنم عوضش کنم تازه ساعت ۱۱ هم عوضش میکنم پوشکش خیلیم خیس نیس

هزینه اون پوشکا بسته ۲۰ تاییش ۱۹ تومنه. 

سلام عزیزم چه راهکار خوبی دادید. بعد سایر بچه هم فرق میکنه یا تک سایز دارید. یعنی نوزاد کمتر از ۶ ماه اگه باشه یا نوزاد که تازه به دنیا اومده یه سایزه و جای دکمه داره؟