2777
2789
من بیمه تامین اجتماعی دارم کسی هست که بدونه مدت مرخصی من چقدر میشه لطفا کمک کنیییید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره شاغلم. البته فروردین زایمان میکنم. منم شنیدم اما به مسئول بیمه شرکتمون گفتم که هر وقت رفت بیمه برام سوال کنه و اونم پرسید و گفت همون 6 ماهه و سه قلو به بالا بیشتره. توی سایت تامین اجتماعی هم ننوشنه 9 ماه.

برا دوقلو همون 6 ماهه. برای 3 قلو و بیشتر یک سال. البته بیمه تامین اجتماعی اینجوریه. ساعت شیر هم یک ساعته که برا 2 قلو میشه 2 ساعت و روزی یک ساعت هم بابت مهدکودک میدن البته نیم ساعتش اول صبه و نیم ساعت هم آخر وقت که آخر وقتشو میتونی با ساعت شیرت باهم استفاده کنی و یک ساعت و نیم زودتر بری.
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.