2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست

مامانا میدونین تو بارداری چیکار باید کرد تا بچه بیش فعال نشه؟ 

شما تو بارداری چیزای مشکوک خوردین؟ مثلا کندر یا شیرینیجات زیاد یا خرما یا حتی امگا ۳ و فمبیون.

اخه من شنیدم امگا ۳ بیش فعالی میاره. 

کسی بوده تو بارداریش فمبیون یا امگا ۳ خورد؟ تاثیرش چی بوده؟ بگین خواهشااا

من دو سال به پسرم ریسپریدون دادم پسر من بیش فعالی عدم تمرکز داره داروی خوبیه ولی به بچه ی من خیلی نمیساخت

اگه بچه تون جنب و جوشش زیاده این دارو براش خوبه چرا بهش نمیدین ترس نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما لطفا بيايد وازبچه هاتون بگيد،پسر من اي دي اچ دي داره وبردنش به مهموني برام يك كابوسه دوست ندارم اصلا باكسي رفت وامد كنم مخصوصا ااونايي كه بچه دارن چون ميدونم پسرم خلاصه يك كاري ميكنه يا هلش ميده يا انقدر بوسش ميكنه ديوونه ميكنه يا وسط بازي بهم ميزنه همه چيو ،توروخدا بگين بچه هاتون چجورين به اضافه اينكه پسرمن توجهشم پايين علي رغم هوش سرشاري كه مربياش ميگن داره

سلام مونا جون منم دقیقا مشکل تو رو دارم بسر دو ساله ام بیش فعاله ولی باباش نذاشت بهش قرص بدم .دیوونم ...

پروین جون نگران نباش خدا رو شکر کن که بچه ات سالمه فقط باید بیشتر مراقبش باشی حتما به یه مشاوره و متخصص ببرش اینجور بچه ها رو اگه برسی خیلی خوب میشن مخوصا اگه باهوش باشن من یه دکتری میشناسم که تازه از امریکا اومده تخصصش همینه تو اینترنت بزنی دکتر یاراحمدی ادرسشو برات میاره

چه خوب كه اين تاپيكو پيدا كردم 

خوبه حداقل هستن كسايي كه ادمو بفهمن

من واقعا مشكلم با موقعيه كه ميخوام بچمو ببرم مهموني حس ميكنم هيشكي دوست نداره ما بريم خونش تازه خيلي بهتر شده ١٠ جلسه بردمش نورو فيدبك و بازي درماني خيلييييي بهتر شده خداخير بده دكتر شعبان و تيمشو 

مامانا شمارشو براتون ميذارم خواستين ببرين اونجا

٤٤٠٢٥٠٨٦

خخخخخ تمام کسانی که اینجان بچه هاشون همین وضعیت رو دارن  این چیزا برای ما  عادیه

عزيزم يعني بچه هاي بيشفعال همشون اينجورين؟؟پسر من يك دوست صميمي نداره  چون اخرش باهم دعواشون ميشه

شیرین جون من تو اطرافم بچه هایی رو دیدم که تو مدرسه صفر میگیرن........از مدرسه فرار میکنن......اصلا ...

سلام پسر گلتون الان چطوره البته الان مرد شده ماشالله .پشیمون نیستین از مصرف دارو

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
عزيزم يعني بچه هاي بيشفعال همشون اينجورين؟؟پسر من يك دوست صميمي نداره  چون اخرش باهم دعواشون مي ...

سلام تل گروه دارین؟

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
آره ولی باید دکتر تشخیص بده

پسرشماهم همينطوره؟مربي كاردرمانش ميگه داره يبارم بچگيش بردمش دكترخوشابي گفت داره ولي اونزمان اعتنا نكردم چون خيلي كوچيك بود ديروز رفتم مهدش وديدم داره بهمه التماس ميكنه بامن دوستي واوناهم محل نمذاشتن اومدم خونه شروع كردم به گريه كردن بمن ميگفتن پسرت مارو اذيت ميكنه بما ميزته ،اين اعتمادبنفس پايينش خيلي اذيتم ميكنه مشكلات. فتاريش به اضافه ي تاخيرش توروخدا بگيد اگه كسيو ميشناسيد بچش اينجوره

2810