2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981680 بازدید | 11748 پست
سلام مونا جون منم دقیقا مشکل تو رو دارم بسر دو ساله ام بیش فعاله ولی باباش نذاشت بهش قرص بدم .دیوونم کرده هر روز گریه میکنم شوهرمم شهر دیگه کار میکنه و مادرمم ایران نیست و مادر شوهرمم دو تا دستشو عمل کرده البته مامانم به خاطر من داره یه هفته دیگه میاد ولی ببین من چی کشیدم تنهایی با این بچه ی بد همش گریه میکنم.غذا هیچی نمیخوره /همه رو میزنه/همه چیزو میزنه زمین به خدا زندگیمو خورد کرده /اصلا حرف گوش نمیده .شما با بچت چیکار می کنی؟
اصلا بیرون نمی تونم برم فقط جیغ می زنه که بره جلوی ماشینا /دستشو نمی ذاره بگیرم خودشو میکشه رو زمین و راه نمیره فقط میدوه خلاصه به هیچ صراطی مستقیم نیست واقعا عصبی و دیوونه شدم کمکم کنید.من اصفهانم و نمیدونم دکتر روانشناس خوب کی هست که در این زمینه وارد باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



پگاه جون منم تجربه شما رو دارم من دو تا پسر دارم که بیش فعالن بردمشون پیش خانم دکتر آرمان توی اصفهان که فوق تخصص روانپزشکه کودکانه بنا به تشخیص ایشون بهشون دارو میدم شوهر منم مثل شوهر شما بود نمیذاشت ببرمشون دکتر من با مطالعات خودم اینو فهمیده بودم که این رفتارها عادی نیست خانم دکتر میگفت توی خوردن دارو به این بچه ها شک نکینین چون به نفع خودشونه این جور بچه ها هرجا میرن مورد انتقاد قرار میگیرن و اعتماد به نفسشون کم میشه اما الان همه متوجه تغییر حالتاشون شدن با وجود این که من حتی به مامان و بابای خودم هم نگفتم همه براشون عجیبه این همه تفاوت رفتار
به نظر من تو هم شک نکن ببرش یه دکتر خوب و به دکترت اعتماد کن به حرف اطرافیان هم توجهی نکن
راستی از روش نوروفیدبک و بیو فیدبک هم میشه استفاده کرد این روش هم برای درمان بیش فعالی به کار میره
خاله من داروسازهست توی آمریکا اونم میگه روزانه کلی دارو برای بیش فعالی به بچه های اونجا میدن اما ایران هنوز ...
سلام مونا جان منم دقیقا حال و روز تو رو دارم یه پسر بیش فعال دارم که امسال میره اول منم شیطونیاشو تحمل میکنم فقط و فقط نگران تحصیلش هستم پسر منم عین پسر شما تو خونه خیلی شیطنت نمیکنه امان از وقتی که جایی بریم باور کن از خواب و خوراک افتادم میدونم تا امسالو پشت سر بزاره میمیرم و زنده میشم دکتر به پسرم دارو داده و از اول مهر باید دارو بخوره پارسال پیش دبستانی بود اونقدر ازش انتقاد کردن که هم خودم و هم بچه داغون شدیم با نظرات شعله جون کاملا موافقم و تصمیم دارم از اول مهر مرتب بهش دارو بدم اگه تغییری حس کردم به اطلاعت میرسونم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستای گلم...............یک عالمه حرف دارم براتون بزنم.................میدونید چیه؟؟؟من دیگه اون مادر افسرده قبل عید نیستم که این تاپیکو زده بودم میدونید چراااااااااااااا؟؟؟؟؟دیدگاهم نسبت به بچم کاملا تغییر کرده...میدونید چرا؟؟؟؟
من موقعی که این تاپیک و زدم علی رو پیشیه روانشناس کودک خبره برده بودم...........ولی متاسفانه داروهاش اثر نکرده بود........وزندگیمون دوباره تحت تاثیر رفتارهای ناخواسته پسرم و اعصاب داغونم قرار گرفت..............تا اینکه این ماه رمضون به اوج افسردگی و ناامیدی به خدا متوسل شدم تا واقعا برام راهی باز بشه.............پسر من زیاد شلوغ نیست ولی خوب عادی هم نیست................تا اینکه با دکتر شاهرخی اشنا شدم......وپسرم رو بردم اونجا....با رفتن به مطب ایشون خیلی چیزا به دستم اومد......
اول اینککه خیلی ها وضعشون از ما بدتره..........دوم اینکه داروهای دکتر رو پسرم خیلی خیلی تاثیر داشت............تا جایی که پسرم یه بچه دیگه شده..گاهی فکر میکنم خدا صدامو شنیده و علی رو عوض کرده.....دیگه اون بچه شلوغ نیست....رفتار من صد در صد تغییرکرده....................خلاصه من واقعا از طرز فکر قبلیم پشیمونم...وخیلی راضی هستم که علی رو دکتر بردم و روی درمانش اصرار داشتم.....باور نمکنید پسرم کاملا عوض شده......اگه اونطوری پیش میرفتیم نمیدونم اینده پسرم چی میخواست بشه...............تو رو خدا از روانپزشک نترسید....از دارو نترسید..تاثیر منفی داروها خیلی کمتره از اسیبیه که این بیش فعالی رو شخصیت بچه هامون میزاره............
تازه من حتی مادرم هم نمیدونه پسرم بیش فعاله و دارو میخوره....من وشوهرم قسم خوردیم تا عمر داریم این مساله رو از همه مخفی کنیم و حتی پسرم هم نفهمه چرا باید دارو بخوره تا شخصیتش تو این جامعه نااگاه زیر سوال نره...............ممنونم از همه هر سوالی دارید میتونید بپرسید..............
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام . منم با مونا موافقم و تجربه اون رو داشتم یه پسر 6 ساله دارم که خیلی باهاش مشکل داشتم . بیش فعالی لجبازی و ... پیش دکترای معروق زیادی هم بردمش و نتبجه خوبی نداد . الان 1.5 ساله که یکی از دوستانم دکتر مخبری رو بهم معرفی کرد و پیش اون میبرمش و خیلی راضیم .
آدرس مطبش اینه - صادقیه خیابون ایت الله کاشانی روبروی ایستگاه مهران نبش خیابون گلستان ساختمان پزشکان شماره 1 44079036
نرو فیذبک یکی از روش هاش هست بالای میدونه ونک مرکز آنیه جنب بیمارستان.....
من مادری رو دیدم که دختر کلاسه چهارم ابتدایی اش رو میاورد اونجا و راضی بودش میگفت اعصابه خوذم هم بهتر شده ..................
دوستان منم دقیقا عین مونا جون داشتم داغون میشدم پسرم رو بردم دکتر و دکتر دارو داد الان یک هفته است میره مدرسه کلاس اول از این رو به اون رو شده پارسال پیش دبستانی اونقدر اذیت کرد که مدیر عذرش رو خواست ولی امسال همون مدیر میگه این بچه چقدر خوب شده تورو خدا هرکی بچه بیش فعال داره از دارو دادن نترسه والله عوارض دارو ندادن خیلی بیشتر از دارو دادنه بالاخره خدا درد رو داده درمانش رو هم داده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
توجه به تحقیقات انجام شده می توان گفت برای کاهش شیطنت کودکان بیش فعال(ADHD) که خیلی پُر جنب و جوش هستند، و به اصطلاح خیلی شلوغ می کنند، مصرف مواد مغذی زیر مفید است:


- اسیدهای چرب ضروری:
تحقیقات بسیاری نشان داده اند که غلظت اسیدهای چرب "امگا-3" و "امگا-6" در این افراد به مقدار زیادی پایین تر است و این کودکان، علائم کمبود اسیدهای چرب ضروری مانند تشنگی زیاد را نشان می دهند.

کنجد، تخمه ی کدو تنبل و تخمه ی آفتابگردان منابع خوبی از اسیدهای چرب امگا-6 و ماهی آزاد و ساردین، از منابع خوب اسیدهای چرب امگا-3 می باشند.

- ویتامین B6:
ویتامین B6 یک کوفاکتور ضروری برای اغلب مسیرهای متابولیکی اسیدهای آمینه، شامل مسیرهای دکربوکسیلاسیون برای دوپامین، آدرنالین، وسروتونین می باشد. از این طریق، ویتامین های گروه B سبب بهبود رفتار در برخی کودکان مبتلا به ADHD شده است. در برخی کودکان بیش فعال، سطح سروتونین خون پایین است، در نتیجه دوز بالای ویتامین B6 با افزایش میزان سروتونین خون سبب بهبود علائم می شود.

- آهن:
کمبود آهن، دقت و توجه را به میزان قابل توجهی کاهش داده و به مکمل یاری پاسخ مثبت می دهد. برخی مطالعات نشان داد که با مکمل یاری آهن، 30 درصد بهبود در این کودکان مشاهده شده است.

- منیزیم:
برخی بررسی ها نشان داده اند که کمبود منیزیم اغلب در ADHD دیده می شود و با دریافت منیزیم، بیش فعالی به طور قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.

- روی:
چندین مطالعه نشان داده است که این ماده ی معدنی در سرم افراد مبتلا به بیش فعالی کم است که می تواند ناشی از کاهش دریافت یا جذب آن باشد. بر طبق دیگر مطالعات دریافت روی از طریق تغذیه ممکن است در پاسخ این کودکان به دکستروآمفتامین موثر باشد.

برخی داروهای گیاهی، به دلیل خواص آرام بخش و ضد اضطراب در درمان این کودکان بسیار رایج است، زیرا کودکان بیش فعال،مکررا دچار مشکلات خواب می شوند.از جمله رایج ترین این گیاهان آرام بخش می توان به سنبل الطیب و گل ساعتی اشاره نمود.
غذاهایی که باید از خوردن آن ها اجتناب نمود عبارت اند از:
- شکر و غذاهای حاوی آن مانند: بیسکویت، کیک، شیرینی، شکلات و نوشابه های شیرین.

اگرچه اغلب شکر به عنوان علتی برای بیش فعالی ذکر می شود،اما مطالعات کنترل شده، تاثیرات منفی آن را بر روی رفتار اثبات ننموده اند. گرچه شواهد اندکی موید تاثیر شکر بر روی رفتار است، اما باید فواید کاهش مصرف شکر را مد نظر داشت.

غلات صبحانه، نان جو، برنج، ماکارونی و سیب زمینی از مواد غذایی نشاسته ای هستند که عوارض جانبی ندارند.

- بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، پرتقال، توت، گوجه فرنگی و خیار (حاوی سالیسیلات های طبیعی).

- رنگ ها مانند تارترازین (نوعی رنگ غذایی به رنگ نارنجی) که در غذاهای آماده بسته بندی شده، آدامس، شکلات، آب لیمو، سس ها، کمپوت ها، کنسرو نخودفرنگی، نوشابه های گازدار وجود دارد.

- اسید بنزوئیک (نوعی نگهدارنده مواد غذایی)، در مرباها،پوره میوه ها، آب میوه ها، ترشی ها و سس های سالاد استفاده می شود.

- نوشابه های گازدار که به دلیل محتوای بالای فسفر آن ها و برهم زدن تعادل کلسیم و فسفر بدن می توانند منجر به بیش فعالی شوند.

- قهوه، چای، کولا و سایر نوشیدنی های حاوی کافئین می توانند علائم بیماری را تشدید نمایند.

نکات مهم:
تجمع فلزات سمی همانند سرب، آرسنیک، آلومینیوم، جیوه، یا کادمیوم نیز می تواند سبب مشکلاتی در یادگیری و رفتار کودکان شود. سرب می تواند سبب تخریب ادراک و رفتار کودکان شود. بر اساس تحقیقات، اصلاح سطح سرب بدن ( از طریق مواد شلاته کننده مانند ویتامین)، در کودکان بیش فعالی که میزان سرب بالاتری داشتند، موجب بهبود رفتار قابل ملاحظه ای گردید.

مصرف مکرر آنتی بیوتیک ها ( به ویژه برای عفونت های گوش) در دوران کودکی می تواند سبب عدم تعادل باکتری های مفید در کودکان و در نتیجه علائم جسمانی و تغییرات رفتاری در آن ها شود. مصرف پروبیوتیک مناسب به همراه یک رژیم کم شکر و بدون کربوهیدرات های تصفیه شده می تواند در برقراری مجدد این تعادل موثر باشد.

احتمال خطر کمبودهای حاشیه ای برخی ریز مغذی ها در کودکان مبتلا به ADHD، به دلیل عادات غذایی نامعقول و کاهش اشتهای ناشی از درمان با داروهای محرک بیشتر است.
مامان خاتون من نوشتم از اول مهر دارم میدم هیچ عارضه ای تو این یک هفته ندیدم حتی دکتر گفت که امکان داره بچه کم اشتها بشه و کم خواب اما پسر من نه کم اشتها شده نه کم خواب
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مامان خاتون جون منم به بچه هام دارو میدم اما ریتالین نه دکترشون گفت فقط هفته اول مشکل خواب براشون پیش میاد بعد عادت میکنن حالا هم همین طورن من فکر میکردم اگه بهشون دارو بدم همش یه گوشه افتادن اما الان عادین حتی ظهرها هم نمیخوابن اگه دکترت برات تجویز کرده و به دکترت اعتماد داری شک نکن بهش دارو بده به حرف اطرافیانتم توجه نکن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز