2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست

خانوما ميشه بيايد از تجربياتتون بگين،من امسال پسرم پيش دبستاني ولي همش مربيش شكايت داره توجه نميكنه يك چيزي رابايد صدبار بش بگي تاانجام بده دستاش ضعيفه خيلي نميتونه درست مداد دست بگيره بعد هم گفتار درماني ميره هم كاردرماني بدليل تاخيري كه داشته ميگن مثه بچه سه ساله ميمونه من كه اصلا نميخوام زودتر بره مدرسه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من پسری 4.5ساله دارم که به تشخیص فوق تخصص روانپزشک اطفال، بیش فعاله 

فعلا براش قطره هالوپریدول  و قرص دگزامفتامین تجویز کرده تا 2ماه دیگه هم باید مجدد ویزیت بشه. برای پیدا کردن قرصش خیلی مشکلات داشتم چون پیدا نمیشد.

در ضمن دکترش گفت ریتالین زیر 6 سال خوب نیست و عوارض داره

پسرم از 7ماه پیش میره مهدکودک و اونجا خیلی ازش شاکی هستن. بیشتر هم پرخاشگری داره و بچه ها رو میزنه و نمیتونه سرکلاس آروم بشینه و آموزش ببینه

سلام خانما خوبید 

سومیسو جونم خوبی عزیزم پسرت گلت چطوره کلاس چندمه 

پسرم کوروش کلاس اوله  شکر خدا خیلی خوب داره پیش میره.

باورتون میشه کوروش آرومه اروم شده 

حتی تمرکزش هم خوب شده ایقدر فحش به دکترها دادم که الکی به بچم قرص میدادن معلمش میگه کوروش خیلی تمرکزش خوبه یادگیری عالیه میگه همه اولین نفر کوروش برام از روی درس میخونه چقدر غصه خوردم چقدر حرص زدم.

شماها نگران نباشید ایشاالله بچه های شما هم به موقعش هم شیطنتشون گم میشه و هم تمرکزشون درست میشه.تورو خدا با حرف دکترها الکی به بچه هاتون قرص ندید 

من مامانم یه شاگرد داره طفلی از کلاس اول ریتالین میخوره مامانم میگه همش با خودکار میکشه روی سرش 

یکی دیگشون به خاطر این قرصها سندروم روده گرفته.به حرف دکترها گوش ندید همشون دیوونه هستن.

خانوما ميشه بيايد از تجربياتتون بگين،من امسال پسرم پيش دبستاني ولي همش مربيش شكايت داره توجه نميكنه ...

عزیزم سلام 

اصلا به حرف مربی پیش دبستانی توجه نکن 

من پارسال مربی پیش دبستانی پسرم گفت که مشکل یادگیری داره پس چرا الان کلاس اوله مشکل یادگیری نداره حتی معلمش گفت یادگیری عالیه.

پسرت متولد چه ماهی هست 

من پسرم شهریور به دنیا اومد 

1 ماه زودتر به دنیا اومد من خودم 1 سال دیرتر گذاشتمش مدرسه ولی بگم چقدر به نفعش شد منم ایتقدر بهم میگفتن مثله کودک 4 ساله هست 

من پسرم به خاطر 1 ماه زودتر به دنیا اومد 1 سال عقب بود ولی الان خیلی بهتر یاد میگیره اگر سر موقع خودش گذاشته بودیمش مدرسه به مشکل برمیخورد.چون پسرم همش با بچه های متولد 88 بود اونا زرنگ بودن این ضعیف اگر میدونی به نفع بچته بذار یه سال دیرتر بره میبینی چقدر به نفعش میشه من تجربه کردم که میگم البته اگر متولد نیمه اول ساله چون نیمه دومی ها خودشون یه سال دیرتر میرن.

اره عزیزم پسرم متولد اردیبهشت ،دیروز رفتم دکتر محولاتی وبهش دارو داد وازاینکه یکسال پیش رفته بودیم وداروهاشو مصرف نکرده بود خیلی ناراحت شد،اگر نره کلاس اول پس کجا بره

سلام به همگی, من جدیدا بهم گفتن پسرم بیش فعاله و اول بهش داروی دگزامین دادن ولی بهش نساخت و الان براش داروی ریس پریدال گفتن؛ البته پیش دکتر خوشابی بردم, نمیدونم بهش دارو را بدم یا نه؟ کلا با دارو مخصوصا قرص کنار نمیاد. به نظرتون دارو را بدم یا نه؟ نیاز هست دکتر دیگه ای ببرمش؟

ببین عزیزم حتما بهش بده به نفع خودشه من بردمش دکتر محولاتی چون پسرم یکم تاخیر داشت توی همه چی از نشستن تا گفتار،ولی اگه نسازه عوضش میکنن راستی شما فرزندتون چندسالش

ببین عزیزم حتما بهش بده به نفع خودشه من بردمش دکتر محولاتی چون پسرم یکم تاخیر داشت توی همه چی از نشستن تا گفتار،ولی اگه نسازه عوضش میکنن راستی شما فرزندتون چندسالش

2810