2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980695 بازدید | 11748 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شماتوبارداری قرص فولیک اسید بادوز ۵میلی گرم مصرف کردید؟

بله گلم، مناسفانه اسید فولیک دو ماه از بارداری و سه یا وهار ماه هم در بارداری خوردم همینطور یکناه کندر هم مصرف کردم!

الان مقالات علمی معتبر میگن، زیادی اسیدفولیک هم بیش فعالس اسجاد میکنه هم اتیسم!

البته این تنها دلیلش نیست ولی تشدید میکنه این قضیه رو.

از طرفی قبلا هم میگفتن کمبود اسیدفولیک، منجر به نقص عصب نوزاد میشه...بنظرم در بارداری نباید به مکمل‌ها اعتمادی کرد، بهتره خوراکی‌های مجاز مصرف بشه، میوه و اجیل در حد نیاز.

✨دل قوی‌دار سحر نزدیک است...✨
سلام دوستان لطفا روانپزشک کودکان و مشاوره برای پیش فعالب تو کرج بهم معرفی میکنید لطفا فقط تبلیغ نکن ...

سلام گلم، من ساکن کرج هستم.

تو کرج فقط خانم دکتر عصاره هستن، بیمارستان باهنر هم میان.

در تهران، دکتر جعفر فیلی، سمت مترو شریعتی، هستن...فوق تخصص روانپزشکی کودک.

خانم دکتر خوشابی هم هستن در تهران، ولی الان بیشتر بیماران قبلی رو ویزیت میکنن.

من دخترم رو پیش دکتر فیلی و دکتر خوشابی بردم، از خانم دکتر عصاره اطلاعی ندارم.

2805
عزیزم درسته،شما چرابادوز ۵میلی گرم استفاده کردید؟

دوزش دقیق یادم نیست.

ولی بنظرم مدت زیادی مصرف کردم که خوب نبوده.

الان اگر برگردم به اون دوره قطعا هیچ مکملی مصرف نمیکنم.

اول از همه سعی میکنم ویتامین د بدنم رو ببرم بالا چون برای من پنج بود!

دوم در دوره‌ی ویار سیرابی میخوردم چون بیشترین ویتامین‌های خانواده ب رو داره و برای اعصاب عالیه و نمیزاره ویار سختی داشته باشی!

سوم ریلکس میبودم، اصلا به موش و گربه‌های زندگیم اهمیت نمیدادم که چی میگن و چی نمیگن تا تاثیری روی بچه‌ام نمیزاشت...

و حتما و حتما بخاطر ویار مبادا قرص ضد حالت تهوع «دمیترون» بخوری!

برخی تحقیقات میگن اون دارو هم خطر اختلال بیش فعالی و اتیسم رو در جنین زیاد میکنه، ولی دکتر به من داد و گفت قرص خوبی نیست بهتره نخوری، اما هیچ توضیحی نداد که چرا؟!!!!

دوزش دقیق یادم نیست. ولی بنظرم مدت زیادی مصرف کردم که خوب نبوده. الان اگر برگردم به اون دوره قطعا ...

مرسی ازتوضیحاتت عزیزم ایشالا که همیشه واستون اتفاقای خوب بیوفته 🙏🏻درمورد دوز قرص فولیک اسید یک میلی گرمی هست و۵میلی گرمی  افرادی بنابه دلایلی ۵میلی میخورن گفتم شاید دوزشو یادتون باشه

سلام؛ وقت بخير

پرسشنامه حاضر مربوط به پژوهشی در حوزه اضطراب کودکان و تاثير رابطه­ ی مادر و کودک بر آن است.

اگر شما مادرِ کودکی ۲ تا ۵ ساله هستید، می‌توانيد در پيشبرد اين پژوهش با تکمیل کردن فرم مربوطه ما را همراهی کنید.

این پژوهش مربوط به پايان نامه‌ی کارشناسی ارشد پژوهشکده خانواده­‌ی دانشگاه شهيد بهشتی است و نیازی به درج اطلاعات شخصی در فرم ها نبوده و تمامی پاسخ ها کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

پیشاپیش از اینکه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ از زمان ارزشمند خود را برای پاسخگویی به این سوالات اختصاص می‌دهید و ما را برای رسیدن به نتیجه مطلوب یاری می‌کنید، سپاسگزاریم.

لينک دسترسی به پرسشنامه:

https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0

ممنون  من پیش خانم دکتر الهام شیرازی تهران می‌بردم  ولی میخوام کرج یه دکتر پیدا کنم  ...

فوق تخصص روانپزشکی کودک، خلنم دکتر عصاره تو کرج هستن، من دیگه کسی رو نمیشناسم گلم.

سلام سومیسو جون خوبی؟ در مورد قرص دگزامین یا( دکسترو آمفتامین ) اطلاعاتی داری؟ روانپزشک خانم دکتر ...

سلام وقت‌بخیر عزیزم.

شما فرزندتون رو پیش خانم دکتر عصاره و دکتر قرایی میبردید؟

نظرتون راجع‌به این دو‌پزشک چیه گلم؟

ممنونم سومیسوی عزیزممم بله شهره جان... دکتر که بیشتر به بیش فعالیش شک داشت تا اوتیسم...ولی خب علایم ...

الان که چند ساله از تشخیص گل دخترتون گذشته، وضعیتشون چطوره؟

خوشحال میشم راهنماییم کنید🙏🏻

چون دختر منم هم رو تشخیص بیش فعالی و طیف تخفیف رو گرفته!

الحمدلله در حال پیشرفته و هوش خوبی داره و خوب یاد میگیره.

بله گلم، مناسفانه اسید فولیک دو ماه از بارداری و سه یا وهار ماه هم در بارداری خوردم همینطور یکناه کن ...

با سلام به نظرم اسید فولیک اصلا ربطی نداره من تو دخترم قبل بارداری 7ماه تمام اسید فولیک مصرف کردن الان 9ستلش هست خیلی دختر آروم زرنگ و حرف گوش کنی هست 

2810