2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980718 بازدید | 11748 پست
آره فرناز جان حتما داروهای تقویتی رو بده مخصوا زینک راستی امگا 3 خیلی برای بچه ها خوبه و تو درمان بیش فعالی هم کمک کننده است. موفق باشی عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
راستی دکترا دارو رو براساس وزن بچه تجویز می کنن مثلا پسر من چون تژل بود یه داروئی داد که اشتهاش هم کم کنه و لاغر بشه درصورتیکه اگر لاغر بود داروئی با همون مکانیسم می داد که اشتهاشو زیاد کنه هواست به این موضوع باشه اینو خود خوشابی گفت اول یه دارو داد بعد یه هو پسرم رو دید وزنش کرد داروشو عوض کرد گفت اون اشتها رو زیاد می کنه اینو بده که اشتهاش کم شه خدا رو شکر تو این زمینه هم خیلی کمکم کرد دارو چون پسرم بی رویه داشت چاق می شد.
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم فرناز جون.انشاالله بعد از قطع دارو هم همینطور خوب پیش میره.امیدت به خدا باشه دوستم... پسر من چند سالی شربت آکوامارین خورد.خیلی خوبه.روی اشتهاش هم تاثیر خوبی داشت.دکتراشرفی براش تجویز کرده بود
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2805
سلام سومیسو جون خوبی؟ در مورد قرص دگزامین یا( دکسترو آمفتامین ) اطلاعاتی داری؟ روانپزشک خانم دکتر عصاره بخاطر بیتوجهی و عدم تمرکز برای دخترم تجویز کرده.. با روانپزشک دیگه ای هم مشورت کردم ..دکتر جواد محمودی قرایی هم گفته : این قرص داروی امنی است و می توان به بچه های زیر 6 سال تجویر نمود. عوارض خطرناکی ندارد و می تواند به افزایش تمرکز کاهش نا آرامی و بهبود رفتاری کمک کند. نظر شما چیه؟ کسی تجربه ای نداره؟
پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
سلام اوجاعزیز.خوبی؟ دلم برات تنگ شده بود دختر گلت چطوره؟ دگزامین رو بعضی از دوستان این تاپیک به فرزندشون دادند.منم شنیدم که عوارضش نسبت به ریتالین خیلی کمتره.ولی به پسرم این قرص رو ندادم.دخترت قرص رو مصرف کرده تغییری داشته؟
سومیسو جون منم دلم تنگ شده بود همیشه بفکرتون هستم من همین 2 روز پیش دخترمو بردم دکتر و هنوز قرص رو تهیه نکردم..انگار فقط چند تا داروخانه محدود هم دارن این قرص و. کلا خیلیی وسواس دارم برای قرص دادن... ولی حس میکنم لازمه برای دخترم... تو گفتار درمانی اصلا همکاری نداره و توجه و تمرکز خیلییی پایینه و هر کاری خودش دلش میخاد باید انجام بشه تو کلاس... یجورایی انگار دارم تو گفتار درمانی پول الکی میدم و دخترم هم همش جیغ و نافرمانی و بیتوجهی... دکتر گفت تا زمانیکه کاردرمانی و گفتاردرمانی تاثیرشو بزاره بهش قرص بده بعد میتونی کم کم قطعش کنی... تا حالا 4 جلسه گفتاردرمانی بردمش و از هفته دیگه کاردرمانی اس آی هم اضافه میشه.
اوجا جون دخترت چندسالشه ویکم ازکارای دخترت بگو واینکه چقدر حرف میزنه .پسرمنم اوایل راه نمیومد با مربیاش ولی الان خیلی بهتر شده باید خود اوناهم بدونن چه روشی رو برمیگزینن
شهره جون دخترم 3 سال و 10 ماهشه بیوگرافی کامل دختر من تو تاپیک اوتیسم نوشته شده... از کاراش بخام بگم به طومار میشه... تشخیص اوتیسم با عملکرد بالا گرفتیم براش.. البته خودم میدونستم ولی فقط خواستم کاملا مطمین بشم و دکتر روانپزشک هم تایید کرد... گفتار داره و در حال پیشرفته ولی در سطح همسن و سالاش نیست.. آز ضمایر استفاده نمبکنه و ضمیر من رو کم و فقط در حالت حفظی بکار میبره... حفظیاتش عالیه سریع شعر ها رو حفظ میکنه... الفبا رو بلده و خیلی از کلمه ها رو مبخونه...ارتباطش ضعیفه با همسن و سالاش ارتباط برقرار نمیکنه..
اوجا جون نزدیکه اذان هست.اگر قابل باشم برای دختر گلت دعا میکنم که روز به روز بهتر بشه و آینده خوبی داشته باشه.خدا بزرگه دوستم...
یعنی الان اوتیسم داره ولی شدبد نیست درسته ؟خوب پسر منم درست از ضمیر من استفاده نمیکنه اونم حالت حفظی و یکمم تاخیر داره غیرازمشکل بیش فعالیش یعنی بمن میگن دراصل اختلال حسی باعث تمام این چیزا دراون شده
ممنونم سومیسوی عزیزممم بله شهره جان... دکتر که بیشتر به بیش فعالیش شک داشت تا اوتیسم...ولی خب علایمی از اوتیسم رو هم نشون داد دخترم... و دکتر گفت اوتیسم های فانکشن هست یعنی با عملکرد بالا... خیلی از بچه های اوتیستیک علایم بیش فعالی رو هم دارن... گفتاردرمانای دخترم هم میگن بیشتر بیش فعالی تا اوتیسم.. بهر حال من که مادرشم میدونم که هر دوتا اختلال رو تا حدودی داره .. و بیشتر به ضعفهای دخترم نگاه میکنم و سعی در برطرف کردن اونها دارم تا اینکه بخوام دنبال فهمیدن اسم مشکل باشم... در هر صورت ضعفهایی داره که باید برطرف بشه حالا چه بخاد بیش فعالی باشه اسمش چه بخواد اوتیسم باشه...
سلام دوستان,پسر خواهر من بیش فعالى داره و داروى ریتالین مصرف مى کنه,چند ساله,الان 8سالشه.خواهرم شدیدا از لحاظ روحى وضعیت خرابى داره,با این که پسرش دارو مى خوره اما جواب خوبى نگرفته,همش عذاب وجدان داره واسه قرص دادن به بچش,مى گه دلم واسش مى سوزه.... شما دکتر خوب در تهران محدوده شرق سراغ دارید؟ چون من احساس مى کنم دکترش خوب نیس که تا الان جواب دهى مثبتى نداشته.
تازه با این شرایط بد,همسرش شدیدا پا فشارى براى بچه دار شدن مى کنه,وخواهرم هم بهد دو سال کشمکش الان راضى به آوردن بچه دوم شده.من همش فکر مى کنم کارش اشتباهه و وضعیت خودش و بچه بدتر میشه.
2810