2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980695 بازدید | 11748 پست
با سلام به نظرم اسید فولیک اصلا ربطی نداره من تو دخترم قبل بارداری 7ماه تمام اسید فولیک مصرف کردن ال ...

تحقیقات جدید حاکی از این هست که کمبود و مصرف زیاد اسید فولیک در هر دو صورت حنین رو دچار مشکل میکنه.

البته که دلیل اصلی تشخیص‌هایی که فرزندان ما گرفتن، تنها منوط به یک دلیل نیست و می‌تونه چندین مورد باشه.

بشخصه اوایل همه چیز رو تو ذهنم مرور میکردم و نمی‌تونستم بگم بهاطر این یا اون بود که اینطور شد...

✨دل قوی‌دار سحر نزدیک است...✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چندمدت قبل بارداری وچندماه توبارداری مصرف کردین این قرصو؟ممنون میشم جوابموبدین

طی بارداری مصرف کردم گفت چون قبل از بارداری اسید فولیک نخوردی باید ۵بخوری،دقیق یادم نیست فکر کنم تا ۳یا۴ماه اول

طی بارداری مصرف کردم گفت چون قبل از بارداری اسید فولیک نخوردی باید ۵بخوری،دقیق یادم نیست فکر کنم تا ...

اگه ازقبل بارداری مصرف نکردین یعنی ماه اول که نمیدونستین باردارین هم نخوردین درسته؟

عزیزم ازچندسالگی بچتون فهمیدن وتوبارداری کندر نخوردین؟کندر هم خوب نیست میگن.ممنون ازاین که جواب میدی ...

خواهش میکنم نه کندر اصلا نخوردم ،کلا یخورده تاخیر داشت ،بعد از دو سالگی هنوز جمله نمی تونست بگه،حواس پرت بود

یادگیری ضعیفی داشت از دو سال و نیمگی تشخیص داده شد 

خواهش میکنم نه کندر اصلا نخوردم ،کلا یخورده تاخیر داشت ،بعد از دو سالگی هنوز جمله نمی تونست بگه،حواس ...

ببخشیدمن قبلا توتایپیک قدیمتون دیدم تویه بارداریتون سال ۹۸ بود فکرمیکنم فولیک اسید بادوز۵خورده بودید سوال پرسیده بودید که آیااین قرص بیش فعالی ایجادمیکنه یانه،خب شما که سربچه اولتون استفاده کرده بودیدوتشخیص هم داده شده بود چرامطمعن نبودید؟

ببخشیدمن قبلا توتایپیک قدیمتون دیدم تویه بارداریتون سال ۹۸ بود فکرمیکنم فولیک اسید بادوز۵خورده بودید ...

سر بارداری دومم نمی‌دونستم که فولیک اسید باعث بیش فعالی بچه اولم هست،نا آگاه بودم بعد از بارداری دوم تو همین سایت مطلب راجع به این موضوع خوندم ،فکر میکردم چون برای بچه اول خوردم واسه بعدی هم باید بخورم،حماقت محض که خیلی صدمه دیدم

سر بارداری دومم نمی‌دونستم که فولیک اسید باعث بیش فعالی بچه اولم هست،نا آگاه بودم بعد از بارداری دوم ...

عزیزم .خدالعنت کنه دکترایی که بابی تجربگیشون این بلاهاروسرمردم میارن، ازهمون اول پرخاشگربود؟الان رابطش بادوستاش چطوره اجتماعی هست؟

عزیزم .خدالعنت کنه دکترایی که بابی تجربگیشون این بلاهاروسرمردم میارن، ازهمون اول پرخاشگربود؟الان راب ...

شما هم بچه بیش فعال دارید ؟

کلا جنب و جوش زیاد داشت تو مهمونی ها فقط گریه میکرد،دست بزن نداشت و کسیو اذیت نمی‌کرد ولی کم صبر و تحمله و تمرکز پایینی داره، بخاطر همین تمرکز پایین درسارو خوب یاد نمیگیره و استرسی شده ،در کل یکی دو پله از همسناش عقبتره

شما هم بچه بیش فعال دارید ؟ کلا جنب و جوش زیاد داشت تو مهمونی ها فقط گریه میکرد،دست بزن نداشت و کسی ...

ایشالا که هرروزبهترازروزقبل بشه،منم سرپسرم خوردم این قرصو فعلا که سنش کمه ومشخص نیست 

2810