2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980745 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سانی جان دکتر خوشابی حرف اول رو می زنه سعادت آباده بدون توجه به محدوده مراجعه کنن اینقدر این ثضیه مهمه که آدم حاضره تا اون سر شهر بده راستی اگر الان زنگ بزنن برای مهر و آبان می تونن وقت بگیرن ولی قطعا دکتر خوب مهمه چون خودم تجربش رو دارم و چندین دکتر بردم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
اوجا من فکر می کنم اوتیسم و بیش فعالی دو قطب مخالف هستن ولی به هر حال موضوعی که مشهوده اینه که دخترم نیاز به دارو درمانی داره ولی نه هر داروئی من جند ماهه به پسرم دگزامین با دوز پایین می دم و با هفته ای 6 جلسه کاردرمای و بازی در مانی و گفتار درمانی راضیم از اینکه این قرص رو دادم به پسرم دکتر خوشابی تجویز کرد منم یک سال در برابر دارو در مانی مقاومت کردم کلا از نتیجه راضیم فقط داروخانه هلال احمر داره تو خیابون طالقانی من از اونجا تهیه می کنم البته دست دست نکن از این داروهائی هست که یه دفعه ناپدید می شه
2805
مرسی عسل جان منم امروز عصر دارم میرم داروخونه هلال احمر طالقانی واسه خریدن دگزامین ولی اوتیسم و بیش فعالی خیلی مخالف نیستن... منظورم اینه که خیلی از بجه های اوتیسم نشونه های بیش فعالی رو هم دارن .. بهمراه یه سری از علایم دیگه که فقط مخصوص اوتیسمه...
پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
بنظر منم ببرش دکتر خوشابی یک تشخیص درست بده .سانی جان به خواهرت بگو بهر نحوی هست شوهرش راضی کته باهم بچشونو ببرن دکتر واونجا باخود دکتر مشورت کنن مسلما دکتر مخالفت میکنه فعلا تا بچه ها کمی بزرگ بشن من خودم دیشب کابوس بچه دوم را میدیدم.من اینهفته به صدرا طبق نسخه دکتر خ 1/4صبح میدم و1/2شب ولی بنظرم صبح ها اصلا احتیاج نداره جون میشینه پای تلوزیون بعدهم باهم بازی میکنیم 3روزتوهفته هم که کلاس داره من باتاخبر 2روزه صبح هاروشروع کردم ونمیدونم چکارکنم میترسم دراینده دارو هیچ تاثیری نداشته باشه
سانی جون منم با نظر دوستان موافقم.دکتر خوشابی تشخیصش خوبه.دکتر اشرفی هم خوبه.پسرم تحت نظر این دکتر هست
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
اوجا جون تشخیص اولیه دکتر ها هم برای پسر من اوتیسم بود.پسر من تکلمش دیر بود و خیلی توی خودش بود در کنار اون شیطنتی که داشت.منم هنوز شک دارم که پسرم اوتیسم بوده یا نه؟؟؟بعد تشخیص دکترش بیش فعالی شد.ولی میدونم پسرم کمابیش علائم اوتیسم رو داشت.ولی مهم اینه بچه با هر شرایطی میتونیم بهترش کنیم.میشه با تلاش و صبر هر مشکلی رو در کودک از بین برد
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام خانوما یه سوال داشتم دختر من همونطور که قبلا گفتم سه سال و نیمشه و به نظرم بیشتر پرخاشگره تا بیش فعال نظر دکتر خوشابی هم این بود که بیش فعال نیست و فقط بچه ای سخت و بدقلقه ولی برای آرامشش شبی یک چهارم ریسپریدون داده که من تاحالا مقاومت کردم و ندادم ولی الان یک هفتس دارم بهش میدم به نظرم هیچ تغییری نکرده خواستم بدونم شما که تجربشو دارین میدونین دارو کی اثر میکنه؟
سلام خانوما تعداد صفحات زیاد بود من نخوندم. مشگلم پسرمه 6 سالشه که تمرکز وتوجه دقت خیلی پایینه قبلا متوجه شده بودم ولی گفتم حتما من حساسم تارفتم برای مصاحبه برای پیش دبستانی دراوج حیرت سوالاتی که ازپسرم میپرسد خیلی بددقت توجه ...حسابی گند زد بااینکه دوستش ازنظر هوشی از پسرم کمتره اون مصاحبه قبول شد لی پسرم بخاطر عدم تمرکز وتوجه رد شد.... حالا نمیدونم جزو پیش فعالان پسرم محسوب میشه یانه؟ پسرم شیطون هس متل همه پسرا ولی شرنیس ولی خیلی حرف میزنه بسیار بی دقت وبی توجه وخیلی وسایل داغون میکنه یعنی یه اسباب بازی دستش فقط دوسه دقه دوام میاره بعد خراب میشه
حنانه جان نمی شه قطعا گفت بیش فعالی ولی این عدم توجهش قطعا نیاز به دوره های کاردرمانی داره حالا خوبه برای پیش دبستانی فهمیدی یک سال وقت داری تا مدریه چون زیر 7 سال درمان می شه به راحتی ولی بالای 7 سال مکافاته کدوم پیش دبستانی می خواستی ثبت نام کنی که آزمون داشت من تو مناطق 6 و 7 هیچ دبستان خوبی پیدا نکردم که آزمون داشته باشه همشون چه دولتی چه غیر انتافعی به راحتی ثب نام می کردن به نظرم مدارسی که آزمون می گیرن و به راحتی ثبت نام نمی کنن خیلی خوبن من حدود یک ساله پسرم رو می برم کاردرمانی و خیلی راضیم
مامان دو تا بچه دکتر خوشابی برای پسر منم غیر از دگزامین گفت اگر پرخاشگریش اذیت می کنه ریسپیریدون بده و خود دکتر خیلی اصرار به این قرص نداشت واسه راحتی من و مربی می گفت من اگر جای شما بودم نمی دادم چون پرخاشگری تنها با تغییر رفتار و الدین و صرف وقت بیشتر در ست می شه. دکتر خوشابی گفت پسرم رو کلایهای بازی درمانی و رفتاردرمانی ببرم الان می برم واقعا بهتر شده خیلی راضیم به علاوه اینکه شرایط ناراحتی پسرت نزار پیش بیاد خستگی ، گرسنگی ،‌مهمونی طولانی و... موفق باشی عزیزم
اوجا جان به سلامتی عزیزم اگر رفتی داشت و خریدی بی زحمت بیا بهم بگو حوصله ندارم تماس بگیرم باهاشون قرص پسر منم تموم داره می شه اگر داره دفترچش رو ببرم بگیرم. قیمتش هم بگو چند شده . من پارسال خریده بودم. شک نکن واقعا قرص بی ضرریه نسبت به قرصهای موجود فقط یکی دوماه اول بی اشتها می شه و یه کم فرق می کنه کلا ولی نگران نشو اولشه راستی یه تجربه دیگه حتما با نصف روزی یک بار شروع کن من اینکارو کردم جواب داد دیگه زیادش نکردم وقتی یک عدد کامل می ددم بدخلق می شد و بی حوصله. خدا خیر بده مربیش گفت وقتی با یکی جواب می ده دیگه زیادش نکن. همش نگران بودم دکتر خوشابی تو ویزیت بعدی عصبانی شه بگه چرا طبق تجویز من عمل نکردی ولی برعکی خیلی هم استقبال کرد گفت خوب کردی نصف دادی اگر کافی بوده. نصف بده اگر جواب نگرفتی بعد دو تا نصفش کن با فاصله دو سه ساعت فقط اصلا عصر نده خواب شبشو مختل می کنه اگر بخوای بری مهمونی یا جایی که می خوای آروم باشه خوبه نصف بدی بهش نیم ساعت قبل خوشابی می گفت همیشه بزار تو کبفت باشه تا دیدی داره جایی اذیتت می کنه بده بهش من خودم مخالف صد در صد دارو هستم یک سال هم مقاومت کردم ولی این قرص واقعا کمکم کرد
2810