2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
چه جالب پس فکر کنم منم سرچ کنم ببرمشتوانبخشی خیلی بهتر از مرکز مشاوره است. عزیزم می شه بگی با جند جلسه تاثیرکاردمانی رو دیدی عزیزم؟ کاردرمانش تحصیلاتش چی بود؟ یه سوال من پسرم رو 20 جلسه بردم ولی تغییر محسوسی ندیدم به نظرت بهتر نیست مرکز یا مربیش رو عوض کنم؟ دنیال مربی عالی می گردم باباش می کنم حالا که به همو مربی عادت کرده پیش همون ببریمش ولی من می گم چه ربطی داره مربی مهد نیست که عادت کرده باشه . 20 جلسه رفته ولی خیلی تغییر نکرده مربیش هم لیسانس داشت و تازه فوق قبول شده البته از حرفاش و توصیه هاش به نظر میاد با سواده و گفته علی خیلی زیاد کار داره تا خوب بشه و باید یک سال بیاد ولی من می گم اینهمه وقت گذاشتم اقلا انتظار داشتم یه تغییر محسوس توش ببینم. همون 20 جلسه با جلسات مشاوره اش حدود دو میلیون هزینش بود.
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
من فکر کنم تو این مسائل تجربه و سواد باید باهم باشه. شاید مربیش خوبه ولی تجربه کافی نداره. بعد هم اگه تو اون سن مشخص بهتر نشه بزرگتر که بشه سخت تر میشه. به نظر من بهتره ریسک نکنید و مربیش رو عوض کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من تازه با اینجا اشنا شدم ممنون میشم کمکم کنید اخه خیلی درمونده شدم پسرم ٢سالشه علائم صفحه اول بعضیاش رو داره من شیرازم کسی هست ک مشاور خوب بشناسه شیراز کاردرمانی واسه چیه؟یعنی مثلا چی کار میکنن؟دکتر باید تجویز کنه واسه کاردرمانی؟
عسل عزیزم خواهش میکنم.خیلی خوشحال میشم بتونم حتی کمکی کوچک به دوستان گل این تاپیک کنم.فکر کنم هزینه کاردرمانی پسرم جلسه ای 20هزار تومن بود.تقریبا 6ماه،هفته ای 3جلسه هم رفت.مربیش هم دو تا بودند که هردو لیسانس داشتند.ولی تجربشون زیاد بود.به نظر منم پسرت رو ببر یه مرکز دیگه.چون بعد از 20جلسه باید یادگیریش بهتر شده باشه.البته ممکنه به قول مربیش هم کار زیاد باید باهاش بشه.ولی متاسفانه اینقدر توی مملکت ما همه دنبال پول هستند که آدم نمیدونه طرف راست میگه یا نه؟؟20 جلسه هم کم نیست.باید تغییراتش مشخص باشه.به نظر منم توانبخشی خیلی بهتره.اونجا تجربیاتشون خیلی بیشتره.چون هرروز دارند با بچه های زیادی کارمیکنند و بیشتر با آموزش بچه ها آشنایی دارند
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
Z.rجون.سن 2سالگی یعنی یک دنیا انرژی و شیطنت.باید بچه شیطون باشه.به نظر من خیلی زوده از الان ببریش دکتر.مطمئن باش تا بری سریع تشخیص بیش فعالی میدن و یه دارویی بهش میدند.به جای این زیاد باهاش بازی کن.ببرش بیرون.بذار حسابی تخلیه انژی بشه.نگران نباش
خیلی خیلی فعاله اصلا یه جا بند نمیشه تمام بازیاش با سرو صداس و یه چیزیو میکوبه به زمین یا در و دیوار وقتی جایی میریم تا کسی میاد طرفش و سلام میکنه محکم طرفو میزنه تو ماشین اصلا نمیشینه مدام میره عقب میاد جلو دیروز جشن مهد همه بچه ها رو صندلی نشسته بودن ولی ایشون داشت برای خودش راه میرفت یا هی میرف تو حیاط و میومد یا تو اشپزخونه اصلا پای کارتونای تلویزیون بیشتر از ٥دقیقه نمیشینه حتی اگه موردعلاقش باشه نمیشینه ک بخام بهش چیزی یاد بدم واسه همین هنوز حرفم نمیتونه بزنه تورو خدا کمکم کنین و راهنمایی کنین چکار کنم دکتر خودش میگه بیش فعالی از ٣سالگی به بعد هست ولی هرجا میرم همه از رفتاراش تعجب میکنن
zr جان فکر می کنم برای دو ساله خیلی زود داری قضاوت می کنی الان فکر نکنم بشه تشخیص داد صبر کن سه سالو نیمش بشه بعد الان خیلی کوچواوئه گناه داره یه سری حرکاتش هم طبیعیه مطمئن باش
عزیزم نکران نباش کاملا رفتاراش طبیعیه با بچه های دیگه مقایسه نکن ببرش پارک و شهربازی و ... ببین چه زود آروم می شه اینو بزار به حساب هوش زیادش بچه هایی که فعال ترن باهوش تر هم هستن الان کلا ذهنت رو از این حرفا رها کن و به جاش برش بیرون. در ضمن خیلی هم برای آموزش زوده با بازی باید یاد بگیره نه آموزش بعد از سه سال و نیم اگر چیز عجیبی دیدی ببرش مشاور
اینقدر باهاش بازی کردم ک خودمم ذهنم دیگه کار نمیکنه وقتی بیرون میریم اصلا توجه نمیکنه ک جلوش جوب اب هیت یا ماشینه یا چاله همیجور سرشو میندازه زیر و میدوه اصلا بدون کالسکه میترسم ببرمش بیرون یه بلایی سرش بیاد بازی موردعلاقش بالا رفتن از سروکول من وباباش و مهمونامونه به خدا هرکی میاد خونمون خجالت میکشم یا گازشون میگیره یا میزنه یا جیغ میکشه با ازشون بالا میره یا میره رو مبل میپره روشون
z.rعزیز خواهش میکنم.همونطور گه قبلا گفتم سن پسرت خیلی کم هست.مطمئن باش با بزرگتر شدن تمام این شیطنتاش از بین میره.بهت حق میدم که نگران باشی.ولی اصلا به بیش فعالی فکر نکن.اون الان فقط داره بچگی میکنه
2810