2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
پروین جون ونازی جون کجایید؟بیایید بگید پسراتون سال تحصیلی رو چطور آغاز کردند.پسرم که فعلا از معلمش خیلی خوشش اومده.معلم امسالش یه آقای خیلی جدی هست.ولی با بچه ها رابطه خوبی داره.این دوروز تعطیلی هم کلی مشق داره.طفلک پسرم از دیروز مشغول نوشتنه.انشاالله سال تحصیلی خوبی برای تمام بچه هامون باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پسرمو بردم پیش روانپزشک اطفال یعنی بهترین ونامی ترین روانپزشک توی این زمینه هست توی 10 دقیقه تشخیص بیش فعالی رو داد وقرص ریسپریدونو داد طفلی بچم فقط میخوابید منم دو روز دادم دیگه ندادم چون بعد از بررسی که کردم دیدم روی یادگیریش و همه چیزش تاثیر داره چه طور با10 دقیقه میگن بیش فعال پسر من هوشش خوبه همه چیو یاد میگیره فقط شیطونه وپر جنب وجوش مثلا بیرون از خونه خیلی آدیت میکنه یا خونه کسیکه میریم ولیخونه خودمون خوبه ویا مهدمیگن خوبه بازی میکنه وبه یادگیری وکتاب قصه وبازی های فکری خیلی علاقه داره.فقط مشکل ما بیرون از خونه هست که نمیتونه هیجانشو کنترل کنه از چیزای خطرناک هم ترس داره مثل ماشین تا ماشین میاد کناروایمیسه یا از ارتفاع واینا توروخدا اگر اذیتبچه هاتون قابل تحمله بهشون قرص ندین این روانپزشکا خودشون مشکل دارن.
سلام سومیسو جان پسر منم رفته مدرسه معلمش مادربزرگ یکی از همکلاسیهاش هست و خیلی دوستش داره روز اول از معلمش خواستم صندلی جلو بزارتش و ترجیحا کسی پهلوش نباشه چون حواسش پرت میشه معلم کلاس سومش هم گفت به معلم امسالش گفتم فاضل هوشش عالیه اگرتمرکز کنه و برای تمرکز کردن باید کسی پهلوش نباشه .
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
دوست عزیزی که راجع به نوروفیدبک پرسیده بودی من پسرم رو ده جلسه بردم بسیار پرخاشگر و عصبی شده بود دکترش اصلا قبول دار نبود میگفت با نوروفیدبک یا تمرکز بچه ها بهتر میشه یا تغییری نمیکنه موردی نبوده که بچه بدتر بشه ولی پسر من واقعا بدتر شده بود.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون خوشحال شدم اومدی تاپیک.انشاالله پسرت موفق و سربلند باشه.مطمئنا پسرت آینده خوبی خواهد داشت.پسرمنم خدارو شکر خیلی بهتر شده.حس میکنم داره بزرگ میشه.ولی چند وقتیه خیلی بهم میچسبه.گاهی کلافه میشم.دیروز میگه مامان پیر بشی میمیری؟منم گفتم همه پیر بشن میمیرن دیگه.اونم بغض کرد و سفت بهم چسبید و میگه تو نمیر.خیلی احساساتی شده.اونم بیشتر نسبت به من.ولی توی مدرسه خدارو شکر مشکلی نداره.تا ببینم امسال با معلمش چطور پیش میره.امروز که معلمش جلسه گذاشته بود و ازش راضی بود.خدا به تمام بچه های این تاپیک کمک کنه و یاریگرشون باشه
دوستانی که اینجا هستید شاید از مشکل من سر در بیارید یا متخصصی بهم معرفی کنید پسرم کلاس اوله و اصلا تمرکز نداره. یعنی مشکل من فقط عدم تمرکز روی کارها و فعالیتهاشه. مثلا امروز وقتی گذاشتمش مدرسه و اومدم خونه دیدم مدادشو پشت در خونه گذاشته تا کفش بپوشه یادش رفته برداره. ظهر دیدم خوراکیهاش رو میزش جا مونده و نذاشته تو کیفش! وقتی هم اومد خونه کتابهاش رو جا گذاشته بود!!! یعنی بقدری فکرم مشغوله که نهایت نداره خیلی معطل میکنه تا یه کاری انجام بده. کاملا ریلکسه! همه داریم میریم بیرون تازه دنبال جورابش میگرده و تا وقتی بیرون نریم و در رو نبندیم اصلا عجله نمیکنه! اما برای بعضی کارها مثل باز و بسته کردن اسباب بازی و پیچ و مهره با دقت و تمرکز عمل میکنه. وقتی باهاش هوپ بازی میکنم و روی مضربهای 5 باید بگه هوپ تا 1000 هم پیش میره و نمیبازه. بشدت به کار با اعداد علاقمنده و فقط تو مغزش عدد میچرخه. با اینکه تو شش سالگی داره میره کلاس اول ولی خوب میتونه جمع و تفریق کنه و خیلی هم علاقمنده که یاد بگیره. کسی میتونه راهنماییم کنه یا متخصصی بهم معرفی کنه؟ ممنونم از همه
نیلوجون بچه ها و خصوصا پسرها خیلی سربه هوا هستند.این که مواظب وسایلشون نباشند طبیعیه.شما خودت قبل از اینکه بره مدرسه کیفش رو چک کن.مطمئن باش با ورود به کلاس دوم مسوولیت پذیریش بهتر میشه.مشخصه پسرت هوش خوبی داره.پس چرا میخای ببریش پیش متخصص.الان بری زود دارو مینویسه و ممکنه مشکلاتش رو بیشتر کنه.با تشویق بهش انگیزه بدبد که روی کاراش بیشتر فکر کنه.زیاد هم بهش تذکر ندید که بچه ها بیشتر لجبازی میکنند.نقاط مثبتی که داره رو بهش بگید و بذارید بدونه کارهای خوبش برای شما خیلی مهم هست
سومیسو جان پسر منم خیلی بهم میچسبه و خیلی ابراز علاقه میکنه بعضی وقتها میگم شاید احساس امنیت نداره چون از بچه های کوچک زیاد خوشش نمیاد و تمایل به دوستی با بچه های بزرگتر از خودش داره. نیلو جان پسر منم گاهی وسایلش رو جا میزاره تا پارسال خیلی پاک کن جا میگذاشت بعد دیدم یکی از بچه های کلاسشون که خیلی با دقت و تمرکز هست اونم مامانش میگه که پاک کنهاشو خیلی گم میکنه انگار به قول سومیسو جون تو پسر بچه ها سر به هوایی عادی هست همین دیشب دیدم سه تا از مدادرنگیهاشو جا گذاشته زورم اومد همین اول سالی اونم مدادرنگی گرون گم کنه امروز صبح باهاش رفتم مدرسه و توی جا میز پیداشون کردم
پروین جون دیگه بزرگ هم شدند و یه جورایی خنده داره میان بغل!!! دیشب بهش میگم با این قد بلندت خنده ت نمیگیره میای بغلم.اونم میگه من کوچولویم!!! امان از این بچه ها
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااامی ب تعدادبرگهای ریزان پاییز ب دوستان قدیمی خودممممممممممممممممممممممممممممممممم.....خوبین؟؟؟؟؟؟منو.یادتونه؟؟؟علی رو یادتو.نه؟؟؟؟؟؟خجالت میکشم از این همه تاخیررررررررررررررررررررررررررررررررر.....اومدم بگم علی میره امادگی و خداروشکر همه چیز عالیههههههههههههههههههههههههه........................امیدوارم سال بعد ک قراره بره اول هم بیام اینقدر راضی باشم...........................از پارسال اسمشو برا دبستان روزبه رزرو کردم ک از بهترین مدارس تبریزه....................................فعلا نمیدونم راه رو درست اومدم یا نه؟؟؟؟؟؟؟ولی خوشحالم دارو رو نریختم تو شکم پسرم.........................امیدوارم پشیمون نشم شماها چه خبر؟؟؟؟؟پسرها سومیسیو و پروین ج.ن در چه حالی هستن؟؟؟؟از نازی چه خبر؟؟
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
سلام نینا خانوم عزیز.کم سعادت هستیم که شما کم میای تاپیک.باور کنید من همیشه دعاتون میکنم و به یادتون هستم که این تاپیک رو زدی تا با کمک هم بتونبم مشکلات فرزندانمون رو کم کنیم.پسرمنم خدارو شکر خیلی بهتر شده.احساس میکنم بزرگ شده.انشاالله پسر شما هم همیشه موفق و سربلند باشه
دوست گلم
من پسر خواهرم بیش فعال بود . خیلی مستاصل شده بودیم. توی اینترنت می گشتم سمینار کودک بیش فعال دکتر مجد رو دیدم خریدم و استفاده کردیم عالی بود. تو هم این راه رو امتحان کن. من از فروشگاه های شاپ hishop.center خریدم . خیلی راضی بودم اینم آدرسش
http://hishop.center/product/%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%AF/
2810