2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
مرسییییییییییییییییی دوستای خوبم سومیسو جون می شه بگی چرا از دکتر خوشابی خوشت اومد و چرا دیگه پیشش نبردی؟ دکتر اشرفی چه ویژگی خاصی داره؟ یه کم از وضعیت پسرت می گی. بالاخره اصلا بهش دارو داد یانه؟ خوشابی دارو می ده؟ ممنون می شم بیشتر توضیح بدی. می خوام بیشتر از خوشابی بدونم و اینکه خوشابی بهتره یا جلیلی که کلا بی خیالش شم اگر خوب نیست. اشرفی روانپزشکه؟ دارو می ده؟
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نانی جون ممنون دوست خوبم می شه یه مقدار بیشتر در مورد پسرت بگی که چند سالشه و رفتاراش چه جوری بود که بردی پیش خوشابی؟ دکتر دیگه هم برده بودی؟ خوشابی به نظرت خوبه؟ شرح حال پسر منو که خوندی چند تا دکتر بردم به نظرت همون دارها رو بدم یا حتما پیش خوشابی هم ببرم؟ آخه می گن تأثیر این دارو ها موقته و درصورت حاد بودن شرایط باید داد. ممنون عزیزم . موفق باشی
راستی دوستانی که پیش خوشابی رفتین می شه بگین خوشابی از روی حرفای خودتون در مورد بچه قضاوت می کنه یا خودش تست های خاصی رو روش انجام می ده؟ کلا وقت می زاره برای بچه یا فقط حرفای شما رو می شنوه؟ این خیلی بده دکترا اینجوری دارو تجویز می کنن شاید پدر مادر برداشت غلطی داشته باشن. می خوام بدونم اگرخوشابی هم مثل بقیه روانپزشکاست بی خیالش شم. آخه قرص ریسپریدون ر ودکترجلیلی می گفت به 1001 دلیل تو این سن بچه نباید مصرف کنه که من وقت توضیح دادنش رو ندارم.
جو جو جان کاردرمانی جاهای مختلف متفاوته مثلا آتیه برای ده جلسه حدود 700 می گرفت ولی یه کلینیک دیگه تو پاسدارانه جلسه ای 35 می گیره. با همون مربی چون مربی پسرم از اتیه رفته می خوام ببرش اون یکی. دکتر به من گفت کاردرمانی زیر 6 سال فقط جواب می ده . الان به نظرم وقت و هزینه اضافیه اگر ببری کاردرمانی . به نظرم با یه مشاور خیلی خوب مشورت کن یا نهایت یه روانپزشک خوب بر. چون توجه نمی کنه ممکنه خدائی نکرده افت تحصیلی داشته باشه.
مشکل پسر منم همین بود هوشش رو داشت ولی دقت و تمرکز نمی کرد که الان خدا رو شکرمقداری بهتره ولی هنوزخیلی کار داره.
جوجو عزیز مشکل تمرکز رو متاسفانه اکثر بچه ها دارند.تغذیه های مصنوعی،تفریحات کم و خیلی از علتهای زیاد دیگه باعث شده که بچه ها تمرکز لازم رو نداشته باشند.من خودم که دارو رو امتحان کردم فایده ای از دارو دادن ندیدم.به این نتیجه رسیدم که مشکلات رفتاری باالاخره تموم میشه و تنها چیزی که باید داشته باشیم صبر هست.من پسرم رو قبل از اینکه کلاس اول بره کاردرمانی بردم و خیلی براش مفید بود.هزینه فعلی رو نمیدنم چقدره.ولی به نظر من کاردرمانی به مراتب خیلی از دارو درمانی بهتره.شما هم زود تسلیم دارو نشو.باهاش زیاد سروکله بزن.البته نه اینکه خسته بشه.تا میتون ذهنش رو فعال نگهدار.انشاالله موفق خواهی بود
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
عسل جون دکتر خوشابی اون موقع که من رفتم خیلی وقت برامون گذاشت.البته این مربوط میشه فکر کنم به 4سال پیش.الان که شنیدم خیلی سرش شلوغه و نمیدونم مثل سابق وقت برای بیماراش میذاره.با ما خیلی صحبت کرد.همچنین به کارهای پسرم خیلی توجه میکرد.یادمه اون موقع پسرم اصلا روی صندلی ننشست.میرفت همه چی رو دست میزد!!!خوشابی هیچ دارویی نداد و اون موقع هم تاکیدش به کاردرمانی بود.بعد من بردمش پیش دکتر اشرفی.دکتر اشرفی روانپزشک هست.اونم نظر دکتر خوشابی رو تاکید کرد و کاردرمانی رو توصیه کرد.بعد از مدتی ریسپریدون رو تجویز کرد.تنها فایده این دارو هم این بود که شب زود میخوابید.با ورود به کلاس اول هم ریتالین رو تجویز کرد که تجربه خیلی بدی بود.گرچند بهبودی الانش رو درصدیش رو ریتالین میدونم.ولی بازم شک دارم.فعلا خدارو شکر دارویی مصرف نمیکنه.یعنی از کلاس دوم دارو رو قطع کردیم.شما هم به نظر من کاردرمانی رو شروع کن.خصوصا کاردرمانی ذهنی که خیلی مفید هست.برات موفقیت رو از خداوند آرزومندم
دوستان عزیز از فردا ماه زیبای مهر شروع میشه پاییز زیبا میرسه فصل تلاش و کوشش فرزندانمون و ما برای تمام دوستان مهربون این تاپیک و دانش آموزان گلمون موفقیت و سربلندی رو از خداوند مهربان آرزومندم
سومیسو جان و عسل جون ممنون سومیسو جون از چه لحاظ ریتالین برات تجربه ی بدی بود و دقیقا چند وقت دادی و تیک و این حرفا نگرفت؟الان هیچ دارویی نمیدی؟ پسر شما بیش فعال بود ؟خیلی ممنون که جوابم رو میدی؟ یعنی کار درمانی رو دختر من اثر نداره ؟
عسل جون ماهیار من آروم قرار نداشت نمی نشست 1 هفته ایی که قرص میخوره تمرکز بهتر شده به حرفهام بیشتر گوش میده ضرر نمی کنی 1 ماه قرصها بده نتیجه اش را می بینی کارش خوبه ولی خیلی شلوغه اول وقت بری 30 دقیقه 80 تومان گرفت شکر را از برنامه اش حذف کن کاکائو اب نبات شربت امگا 3 هم خوبه دکترا هیچ کاری نمی کن قرصهایی که دکتر قبلی بهت دادند بهش بده زود خوب می شه انشالله
مرسیییییییییی دوستای خوبم نانی و سومیسوی عزیز سومیسو جان می شه بگی پسرت رو کجا بردی برای کاردرمانی؟ اسم موسسه و مربی کادرمانگرش رو بهم می گی؟ یا اگه شماره ای ازشون داری بهم می دی چند وقت کلا بردیش کاردرمانی؟ من 20 جلسه بردم هفته ای دو جلسه ولی خیلی نتیجه نگرفتم گفتم شاید موسسه یا حتی مربیش رو عوض کنم شاید اونا خیلی کارائی نداشتن. ممنون می شم بهم معرفیشون کنی
جوجو جون اتفاقا کاردرمانی میتونه برای دخترت از دارو خیلی بهتر باشه.پسرم با مصرف ریتالین خیلی عصبی شده بود.تیک هم گرفته بود.دهنش رو باز و بسته میکرد.عصبی بودنش برامون شده بود مکافات.مثلا اگر یه کلمه رو اشتباه مینوشت و پاک میکردم کلی عصبانی میشد.علاوه براین ترسو هم شده بود.مثلا از مگس،دوش حمام میترسید.واقعا اینم برام معضل بزرگی بود.با قطع دارو خدارو هزارمرتبه شکر ترسش از بین رفت.البته هنوز هم یه ترسی توی وجودش هست.عصبانی هم نمیشه دیگه.البته بچه آرومیه کسی سربه سرش بذاره طبیعتا اونم ناراحت میشه.مشکل اصلیش هم تمرکز بود.الان که به کارهاش فکر میکنم میبینم کاراش و شیطنتاش طبیعی بده.مشکل اصلی همون تمرکز بود که الان خداروشکر خیلی بهتره.الان هم دو سال میشه که دارویی نمیخوره
عسل عزیز من کرج هستم.پسرم رو توانبخشی مرکزی در چهارراه طالقانی کرج میبردم.خیلی ازشون راضبی بودم.دلسوزانه با پسرم کار کردند.باهاش تمرینات کاردرمانی رو خیلی تمرین کن.من اون موقع با کارتهای بازآموز که مربیش گفته بود خیلی باهاش کارمیکردم و براش خیلی خوب بود.مطمئن باش با تکرار و تمرین خوب میشه
2810