2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
بهاره جون واقعا بچه ها یه روزهایی قاطی میکنن البته من الان دیگه با قاطی کردن پسرم قاطی نمیکنم یعنی سعی میکنم ارامشم و حفظ کنم اونام ادمن مثل خودمون که یه روزهایی اصلا حوصله هیچ چیزیرو نداریم الکی الکی بهونه میگیرن و یه کارهایی میکنن که مارو عصبی میکنه
اینم بگم که بعضی وقتها که با ارامشم نمیتونم رامش کنم و همچنان کاراشو ادامه بده منم ییهووووو قاطی میکنم
هوای پاک حق مسلم هر ایرانی است.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=696437&PostID=27337662#27337662
بهاره جون دختر من تا پارسال موهاشو میکرد تو دهنشو میمکید یا یقه لباسش رو با دندون میگرفت و میمکیدش ، الان فکر کنم یه سالی میشه که تقریبا این کارو نمیکنه ، نانا جونم بزرگتر بشه خودش این عادت و کنار میذاره

وقتی توجه میکنم میبینم بچه هامون بیشتر کارا رو ، تشخیص کارای خوب و بد رو دو سه سال دیرتر از هم سناشون یاد میگیرن و انجام میدن یه جوایی انگار سن عقلیشون از سن شناسنامه ایشون کمتره ،نمیدونم شایدم اشتباه میکنم...
درمیان مردمی که میدوندبرای زنده بودن،آرام قدم برداربرای زندگی کردن!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.
بااینکه چندین صفحه از تاپیکو خوندم اما نتونستم جواب سوالمو بگیرم.
ممنون میشم کمکم کنین.
اثر ریتالین چیه؟قراره بچه رو آروم کنه یا بیقرار؟برای بچه های بیش فعال تجویز میشه یا اونا که خیلی آرومن؟
برادرم 7سالشه.دکتر ریتالین داده بهش.
برادرم خیلی شیطنت میکنه.بیشتر خرابکاری میکنه تا بازی.بچه هارو میزنه و...
اما تو حرف زدن آرومه.خیی حرف نمیزنه.خوابش هم خیلی بده.اینگاری خوابش عمیق نمیشه.چندبار تا صبح بیدار میشه.
امسال با یه سال تاخیر میره کلاس اول ابتدایی.
یه اتاق خواب دوست داشتنی برای کوچولوهای نازhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28378 _______________________________________________________________________________________________ تاپیک وزنگیری نی نی ها... به زودی...
نسیم
آخه موردی نداشت قاطی کنه
خوابشو حسابی کرده بود
پارک هم نیم ساعت بازی کرده بود
بستنی هم خورد
همه جوره هم باهاش راه اومدیم
داستانیه ها
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
نیلو جون
این ووروجک هم گاهی موهاشو میخورد ولی خیلی کم
الان بند ساعت عروسکی که دیشب براش گرفتیمو کلا جویده:/
یعنی میگی تا سن مدرسه ادامه داره؟؟؟؟
قاصدک جون
ریتالین در واقع برای افزایش تمرکز بچه و آروم شدنشه طوری که بتونه تکالیفشو با دقت انجم بده
مثل همه دارو ها عوارضی داره و به درصدی از بچه ها نمیسازه
من اطلاعاتم محدوده البته
بهاره جون پسرمنم کوچکتر بود گاهی یقه لباسش رو میکرد دهنش.نگران نباش با بزرگ شدن خودش این عادت رو ترک میکنه.گاهی بچه ها نیاز به یک نیشگون دارنددیگه هم نمیشه زیادی کوتاه بیام!!!!
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
قاصدک جون ریتالین برای بیش فعالی و کمبود تمرکز تجویز میشه.پسرمن که ریتالین میخورد زیادی مظلوم میشد و به نظر خودم روی تمرکزش اثر خاصی نداشت.ولی معلمش میگفت با خوردن ریتالین بهتر میشه.بهتره کلاس اول رو ریتالین رو بهش بدید.برای چی با تاخیر به کلاس اول رفت؟؟دکتر گفت یا خودتون خواستید دیر بره؟؟دکتر برای کمبود خوابش ریسپریدون رو نداده؟؟
ممنون بهاره جون و سومیسو جون.
برادرم تو حرف زدنش مشکل داشت و بابام قبول نمیکرد ببریمش دکتر.گفت بزاریمش مهد تا وقتی آمادگی برای مدرسه رفتنو پیدا کنه.
امسال که برای تست سلامت قبل مدرسه بردنش,به مشکل خوردن و با پارتی و این حرفا تونستن مدرسه عادی ثبت نامش کنن.این بود که بابام قبول کرد این بچه مشکل داره و نیاز به دکتر داره.الان میبرنش گفتاردرمانی.
پیش روانپزشک کودکان هم بردنش و یه سری کلاسای فرزندپروری و این حرفا رفتن.

درمورد داروها نمیدونم همین یه دونه ست یا بیشتر از اینه.
فقط چون تو نت درمورد عوارضش خوندم هم ترسیدم و هم درست متوجه نشدم.آخه برادرم تو جمع که میشینه اینقدر مظلومه که دلمونو کباب میکنه.
یه اتاق خواب دوست داشتنی برای کوچولوهای نازhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28378 _______________________________________________________________________________________________ تاپیک وزنگیری نی نی ها... به زودی...
شما که تجربه ی مدرسه رفتنو داشتین میشه بگین چطور بودن بچه هاتون؟
تونستن از پس آموزشا بربیان؟
برادرمن سال پیش که مهد میرفت کلیییییییییی حرف عربی و انگلیسی و شعر و سوره یاد گرفت.اما نمیدونم از پس درسا هم برمیاد یا نه.
خلاصه که عجیب استرسی گرفتیم خونوادگی...
سلام
بهاره پسر من گاه گاهی جیزایی میذاره تو دهنس مثلا وقتی کارتون میبینا کنترل تو دهنشه.مو هم میذاره دهنش که برام مصیبت شدالبته گاهی این طوری میشه
نیلو جون منم حس میکنم سن عقلی پسرم از سن تقویمیش کمتره.
خدایا! هرچند توتکراری ترین حضور زندگی منی، امامن به آغوشت ازآن سوی فاصله ها خو گرفته ام، تنهایم مگذار
مامان حسن
این دخمل از گهگاه گذشته کارش
دائم یه چیزی تو دهنشه
عین بچه های یک ساله:(
قاصدک جون نمیخام نگرانت کنم.ولی اگر توی تست سنجش مشکل داشته،ای کاش برای ورود به مدرسه عجله نمیکردید.البته با کمک خدا شاید تونست خیلی خوب مطالب کلاس اول رو یاد بگیره.ولی کلاسهای گفتاردرمانیش رو مرتب ببرین و توی خونه هم زیاد باهاش کار کنید.بیشتر آموزشها به عهده خانواده است.در مورد یادگیری درسها پرسیده بودید.پسرم فرقی با همکلاسیاش نداشت.فقط خودم تقریبا تمام آموزشش رو انجام میدادم.من از شرایط پسرم به معلمش گفتم و اونم دید که از همون اول به درس پسرم حساسم،آموزشش رو کامل انجام نمیداد و یه جورایی به خودم واگذار کرد.آموزش پسرم با خودم بود.شما هم باید خیلی توی درسهاش کمکش کنید.تکرار و تمرین زیاد، البته در صورتی که بهش فشار نیاد،براش لازمه.نگران نباشید.منم وقتی پسرم میخاست بره اول خیلی نگران بودم.با خودم میگفتم اصلا میتونه بخونه یا بنویسه.ولی خدارو شکر کلاس اول رو با موفقیت به پایان رسوند.برای برادرتون هم آرزوی موفقیت دارم
2810