2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981554 بازدید | 11748 پست
سلام برهمگی
خوشحالم نازی جون پست هایت رو دیدم خیلی دعایت کردم

البته همگی رو دعا کردم

شعله جون من امیر رو بردم دکتر بهش گفتم دوست ندارم دوز دارو هایم را بالا ببرم گفت میتونی برای 3الی 4 هفته قطع

کنی ووقتی که دارو کاملا از بدنش خارج شد دوباره از دوز پایین بدی چون بعد از مدتی بدن دارو رو دفع میکنی واثرش کم

میشه اون موقع باید دوز زیاد کرد

در مورد قرص پیام ازش سوال کردم که دکترش به این نهو تجویز کرده تعجب کرد که هر وقت اذیت کرد که نمیشه بدی

بعدش ندی باید مرتب بخوره و اینکه عوارضش از رسپریدون خیلی بیشتره در کل اینکه عوارض ریسپیریدون در حال حاضر از همه قرص ها کمتر است.
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

من میخوام از امروز دیگه به امیر دارو ندم

و اینکه متوجه شدم امیر کم دقت هم هست خیلی ناراحت شدم گریههههههههههههههههههههههههه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای گل حالتون خوبه؟
نازی جون خدا رو شکر که رو به بهبودی
خانمها من از 5 سالگی پسرم رو بردم دکتر هیچ دکتری ریسپریدون و هالوپریدول به پسر من نداد من اسم این قرصها رو تو نی نی سایت یاد گرفتم امسال به دکترش گفتم نمیشه به پسر من ریسپریدون بدین من تو اینترنت خوندم ریسپریدون عوارضش کمتر از ریتالین هست؟دکتر در جوابم گفت نه ریتالین برای پسر شما بهترین داروه و زیاد به اینترنت اعتماد نکنید...
البته من فکر میکنم این قرصها رو به بچه های زیر 6 سال میدن
راستی نازی جون پسر شما چقدر لاغره پسر من 40 کیلویه ...به هیچ وجه نمیتونم جلو اشتهاشو بگیرم با اینکه از اول مهر داره ریتالین میخوره و اشتهاش تو مدرسه کمه و جز یه آبمیوه چیز دیگه ای تو مدرسه نمیخوره ولی از اول مهر تا الان 5 کیلو اضافه شده ...فکر کنم الان 11 کیلو اضافه وزن داره ...ظهر که اثر ریتالین از بین میره اشتهاش وحشتناک باز میشه و تا شب ساعت به ساعت میگه گشنمه و یه چیزی میخوره بعضی وقتها دیگه حرصم در میاد و سرش داد میزنم و میگم کوفت بخوری چه خبرته؟جالب اینجاست که من خودم خیلی کم اشتهام و وزنم هم کمه اونوقت پسرم اینطوری...
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مرجان جان راست میگی منم آخه همین طور فکر کردم نمیشه که هر موقع اذیتم کنه من دکتر ارمان که میرفتم اول یه دوره یک ماهه صبح 1/4 عصر 1/4 بعد ماه بعد صبح 1/4 عصر 1/2 سه ماه اخر صبح 1/2 عصر 1/2 به نظرم تجویزش بهتر بود
منم صبح به پیام ریسپیریدون دادم سرخود آخه هالوپریدول فقط خواب آور بود هیییییییییییییییییچ تاثیر مثبتی نداشت جالب اینه که این دکتره نگفت دوباره بیاببینم اثرش چیه چی شد هیچی گفت تا سن مدرسه بهش بده واااااااااااااااااااا نمیدونم این چه مدلیشه دیگه
مرجان جان واقعا ممنونم جواب دکترت منو مصمم تر کرد برای دادن رسپیریدون
پروین جون ریتالین برای بالاتر از سن 6 ساله به خصوص برای بچه هایی هست که تمرکزشون کمتره
دوستای خوبم سلام به لطف دعای شما امروز بهترم

منتظر ماریانا هستم که از نتیجه برامون بگه.

پروین جان بعله متاسفانه این پسر من اصولا کم غذا هست و این کم غذاییش هم عصبی هست یعنی مواقعی که حالش خوب نیست اصلا غذا نمی خوره و چون خیلی جنب و جوش داره همون هم که می خوره سریع می سوزونه.

من به جنب و جوشش عادت کرده ام ولی افرادی که تازه می بیننش از این همه فعالیت تعجب می کنند مخصوصا بعد از غذا خوردن

لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

اگر بتونید شیطنت بچه ها را کنترل کنید بدون دارو تا قبل از سن مدرسه هم میشه سطح تمرکزشان را کمی بالا برد. ریتالین فقط مخصوص نه ماه سال تحصیلی هست نه بیشتر.

ولی ریسپریدون به کنترل حرکات تکانشی و هیجانی بچه ها کمک می کنه

خیلی نگران خواب آلودگی بچه ها نباشید باور کنید خیلی مواقع خواب به داد این بچه ها می رسه. هم برای خودشان و هم برای والدین یک سکوت چند ساعته لازمه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

شنبه رادوینو بردم پیش پیشیاره رفتاراشو دید گفت بیش فعال نیست اصلا نمیشه تو این سن گفت بیش فعاله گفت علائمش رفتاریه یعنی بعضی چیزا براش جا نیوفتاده واینکه ممکنه بهم ریختگی حواس باشه ولی تا اومد سرشو معاینه کرد کلی ما رو ترسوند که یه فرورفتگی تو سرش هست که ممکنه روی مغزش اثر بذاره و حواس و تمرکز بچه تحت تاثیر اون باشه که تا ام آر آی نشه نمیشه براش بازی درمانی یا گفتار درمانی کرد ممکنه کارش به تشنج بکشه. منم که وا رفتم کل شبو بیدار بودمو همش اشک ریختم تا اینکه دیروز بردمش پیش دکتر تنکابنی معاینه کرد گفت مشکلی نیست و ام آر آی نمیخواد ولی دید من خیلی نگرانم یه چکاپ کلی براش نوشته که فردا و 5 شنبه باید همه رو انجام بدیم البته کلا خیلی چرت و پرت گفت. سعید ازش پرسید میتونیم بهش رسپریدون بدیم گفت اگه میخواین من براش مینویسم ولی دارو فقط علائم بی قراریشو از بین میبره اثر بهبودی نداره ولی من دیشب بهش نصف یه قرصو دادم که خیلی خواب آلودش کرد کلی مظلوم شد یهو ولی تا بخوابه 2 ساعتی طول کشید میخوام یه هفته بدم ببینم چی میشه ولی میخوام یک چهارم بدم از امشب.
ماریانا دوست خوبم

این بار نیز به حدس و گمان خودم باید آفرین بدهم!!!!

چون من تقریبا مطمئن بودم که پسر شما بیش فعال نیست، حتی می تونم بگویم اختلال عدم تمرکز هم نداره. این که در مورد فرورفتگی روی جمجمه گفته اند اصلا ناراحت نشو، خیلی از متخصصین حتی متخصصان مغز و اعصاب هم به این نکته توجه می کنند که شاید، احتمالا مشکلات فیزیکی مغز وجود داشته باشد.
ولی شما اصلا نگران و ناراحت نباش، من ندیده می گویم پسرت هیچ مشکلی نداره.
ولی با آزمایش چکاپ صددرصد موافقم. چون خیلی از مسائل دیگه ای هست که در همین چکاپ مشخص میشه مثل کم خونی، کمبود ویتامین ها و حتی عفونت های جزئی.
من هر سال برای بچه ها سالی یک بار آزمایش را می دهم.
برای دخترم بخاطر عفونت ادراری هر سه ماه آزمایش ادرار می دهم.

پیشگیری بهتر از درمان است.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ولی در مورد ریسپریدون می تونی چند هفته ای امتحان کنی من ریپسریدون 2 می دهم. اگر دیدی تاثیر خوبی داشت مدتی ادامه بده. ولی من فکر کنم در مورد پسر شما فقط تاثیر خواب آلودگی داشته باشه.

اول آرامش خودت و همسرت، دوم آرامش پسرت، سوم محبت و وقت گذاشتن برای پسرت،

پسر شما به نظر من فقط کمی شیطون و بازیگوش و کنجکاو و البته مضطرب و نیازمند آرامش و محبت واقعی هست . محبت بدون گریه ، محبت بدون اضطراب، محبت همه جانبه و یکسان از طرف مادر و پدر، مادر بزرگ و پدر بزرگ

در شرایط فعلی کمک یک مشاور خوب بهتر از دارو می تونه به شما کمک بکنه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

سلام به همگی مادران خوشگل مثل خودم ههههههههههههههههههههههه

من از دیروز قرص امیر رو قطع کردم ولی به شوهرم نگفتم چون میخوام اون فکر کنه هنوز دارو میخوره بعد از یک هفته نظرش رو بدونم که رفتار امیر تغییری کرده یا نه ؟

اگه هیچ تغییری نکرده باشه دیگه دارو نمیدم.

شعله جون خوشحالم که توانستم بهت کمک کنم

نازی جون پسرت چند سالشه؟

یه خورده بیشتر از تجربه هات بگو شاید کمکمون کنه چطور با این زلزله ها کنار بیایم ؟

مونا جووووووووووووووووووووووووون کجاییییییی؟

نازی جون ممنون عزیزم آره دیگه شما یه پا دکتری عزیز. من به رادوین یه دوز رسپریدون دادم فقط خواب آلودش کرد از فرداشم که اینقدر اوضاع عمومیش بهم ریخت که فکر کردم از عوارضشه نگو یه بیماری ویروسیه که پسرمو راهی بیمارستان کرد الان هم حالش اصلا خوب نیست هیچی تو معدش نمیمونه براش دعا کنید اینقدر این بیماری ضعیفش کرده که حتی نمیتونه بشینه بمیرم براش.
نمیدونم چرا دیگه دلم نمیخواد این داروی لعنتی رو امتحان کنم گریههههههههههههه
ماریانا ی عزیزم امیدوارم حال گل پسرت هر چه زودتر خوب بشه
واقعا سخته
خدایا خودت کمکون کن
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
با سلام
میخوام خواهش کنم به درد دل من وسرگذشت پسرم کمی وقت بگذارید ونظرتون را بهم بگین
دارم دیوونه میشم به خدا
من دیگه از دوا ودکتر خسته شدم
چرا هرکدوم ازاین دکترها یک چیزی میگن
پسر من از طریق زایمان سزارین به دنیا امد
دوران بارداری من به شدت بد بود ویار شدید وحالت تهوع
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام