2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981566 بازدید | 11748 پست
وزن پسرم موقع تولد 3کیلو و750 گرم بود همه چیزش طبیعی بود
تمام رشد یک کودک طبیعی از جمله چهاردست وپا رفتن نشستن..راه رفتن دندان دراوردن گفتن چند کلمه
خلاصه همه کارهاش به موقع بود وما از 18 ماهگی اورا دکتر بردیم تا همین الان
تا الان چهار بار تست شنوایی انجام دادیم وهمگی سالم بودند
برای اخرین تست شنوایی به چه دربه دری برای 15 دقیقه خوابید تا دکتر تست را انجام داد
بعد دکترروانپزشک ازمایش متابولیک راتجویز کرد وازمایش را دوبار انجام دادند وبعد خواستند که خود بچه را از نزدیک ببینند
وقتی پسرم را دیدند باورشون نمیشد که بچه من موهاش مشکی باشه ورنگ چشماش هم قهوه ای
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند
تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دلی آرام بخواهیم نه دنیایی آرام
من وهمسرم هیچ نسبت فامیلی نداریم
اون روز توی ازمایشگاه من را فقط یک ساعت سوال پیچ کرده بودند وبعد هم بدون هیچ توضیح قانع کننده ای گفتند که از این ازماش مافقط میتونیم امونیاک خونش که یک مقداری بالا بود را به بچتون نسبت بدیم
حالا دوباره دکتر مغز واعصابی که قبلا هم رفته بودیم پیشش تجویز کرده 1نوار مغزو ازمایش متابولیک مجددو یک ام ار ای از مغزش انجام بدیم تا دکتر بهمون بگه چرا بچه من حرف نمیزنه
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت بردند وچون دریا آرام شد خود را اسیر صیادان یافتند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا قلبم داره اتیش میگیره
فقط خدا میدونه که به چه سختی تمام این ازمایش ها را انجام دادیم همین الان هم دارم اشک میریزم ومینویسم
حالا از همه سخت تر برای من اینه که چجوری وجدانم قبول میکنه که بچم را بیهوش کنند تا ام ارای را انجام بدن
تورا به خدا شما هم راهنماییم کنید نه خواب دارم نه خوراک فقط وفقط کارم شده گریه الهی من بمیرم
یک سوال دارم که شما هم از بچتون ام ار ای انجام دادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دومم اینه چه مدت طول کشید؟؟؟؟؟؟
تورا به خدا یکی با من حرف بزنه
مادر جون عزیزم من کاملا میفهممت منم این هفته قرار بود برا رادوین ام آر آی انجام بدم که به خاطر بیماریش زنگ زدم کنسل کردم قرار شد برا هفته بعد از مرکز ام آر آی وقت بگیرم. نگران نباش کل پروسه 10-15 دقیقه طول میکشه میخوای واسه هفته بعد برا هر دوی این بچه ها وقت بگیریم ببریمشون؟؟ من و همسرم خودمون گفتیم براش ام آر آی بنویسه البته به پیشنهاد پیشیاره ولی دکتر تنکابنی گفت اصلا لازم نیست ولی من میخوام همه تست ها رو بده دیروز هم بردمش ABR که خدا رو شکر نرمال بود بقیه رو هفته بعد که حالش خوب شد انجام میدم.
ماریانا جان من شهرستانم گلم
خیلی داغونم
عزیزم نگران نباش من خودم حالم خیلی بدتره الان سر کارم ولی از صبح هیچ کاری نکردم این 2-3 روز که حال پسرم بد بود اندازه یه عمر پیر شدم اگه ام آر آی و تست خونش هم نرمال باشه دیگه میخوام زیاد سخت نگیرم و خودم و پسری رو بسپرم دست خدا. چرا نمیای کلوپ تاخیری ها؟؟؟؟ میخوای برات دعوتنامه بفرستم؟؟
مادر عزیز خدا خودش بهتون کمک کنه اگه بچه مشکلی داشته باشه اینکه ریسک یه ام ار ای رو قبول کنید بهتره که به موقع درمان بشه توکل بر خدا
میشه بپرسم اینکه گفتید دکترا باورشون نمیشد پسرم موهاش مشکیه و چشماش قهوه ای یعنی چی؟
خانم ها از دکتر کتایون خوشابی راضی هستین؟میخوام دکتر دخترم رو عوض کنم.الان پیش دکتر امیری میبرمش.از ابان دارو میخوره ولی تمرکزش هنوز کمه و مضطرب هم هست.فقط شیطنتش کم شده.ممنون میشم کمکم کنین
ماریانا بخاطر بیماری پسرت متاسفم

متنفرم از این ویروس های لعنتی

ای کاش میشد از این شهر خراب شده و آلوده فرار می کردم. همش بیماری، همش گرفتاری و .....

برادرم داره از تهران مهاجرت می کنه به کیش، بهترین موقعیت و امکانات را تهران داره ولی با دست خالی داره می ره. چون واقعا دیگه ظرفیت این شهر را نداره.

ای کاش من هم می رفتم .....
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مادر عزیز

ببخشید که باز فراموش کردم که کوچولو چند ساله هست ولی فکر کنم حول و حوش چهار تا پنج سال باشه.

نمی گم برای ام آر آی نبریدش، ولی فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه.

ببینید من وقتی دخترم را باردار بودم یعنی زمستان هشتاد و پنج در چهار ماهگی آزمایش غربالگری را دادم. نتیجه خوب بود ولی دکتر همان موقع به من گفت آمونیاک خون جنین بالاست.
ولی مشکلی نیست.
الان هم دخترم از نظر چهره خیلی با من و همسرم و پسرم متفاوت هست. البته هر چی داره بزرگتر میشه شباهتش بیشتر میشه ولی مخصوصا از نظر رنگ پوست هیچ گونه شباهتی به من و همسرم نداره.

الان که پست شما را خوندم به خودم گفتم حتما ارتباطی بین امونیاک خون و شباهت چهره هست

نمی دانم فقط یک حدس هست .

شما که همه جور برای کوچولو زحمت کشیده اید این آزمایشات نهایی را هم انجام دهید تا نتیجه را مشخص کند.

ولی از آنجا که در نزدیکانم کسانی را دیده ام که در سنین خیلی بالا شروع به حرف زدن کرده اند بنابراین برایم جای تعجب زیادی نداره. مگر اینکه خود شما شخصا مورد غیر عادی دیده باشید.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

به عنوان نمونه می گویم

یکی از همکلاسی های پسرم مادرش می گوید که درست سه هفته قبل از شروع پیش دبستانی شروع به حرف زدن کرده طوری که می گفت یک معجزه شد که ناگهان شروع به حرف زدن کرد. اون هم به صورت جملات خیلی کامل.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

عسل جان من که شرمنده شدم و نتونستم اون دارو را برایتان پیدا کنم

ولی پسر من هم حدود یک سال طول کشید تا علائم اضطرابیش کاهش پیدا کرد. سطح تمرکزش هم خیلی بالا و پایین داره.

الان اصلا دارو مصرف نمی کنه. یه روز خوبه و یه روز بد

و همه نگرانی من این است که روز امتحان ریاضی اون روز بد باشه.

پارسال روز امتحان ریاضی پایان ترم همه بچه ها برگه هایشان را داده بودند به غیر از پسر من که برای اولین بار سر جلسه در حال گریه کردن بود. از شدت اضطراب نمی تونست جواب ها را بنویسه. نمره امتحان ریاضی اش هفده شد. در صورتی که وقتی معلمش امتحان تمام شد برگه را مجددا به من داد و از من خواست کنارش بشینم تا جواب سئوالها را برایم بگوید. کاملا صحیح جوابها را گفت ولی خودش نتونسته بود مطالب را بنویسد.

ولی امسال خیلی بهتر شده ولی همچنان ازنظر تمرکز بعضی مواقع خیلی آشفته هست
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

از همراهیتون ممنونم
منتظر دعوت نامه هم میمونم......فکر کنم اصلا ازمایش پسر من اشتباه بود چون معمولا چنین ازمایشهایی را میفرستند المان تاجوابش بیاد اما مال ما فوری جواب دادند
بچه هایی که در ازمایش متابولیکشونابتدا از ظاهر برانداز میشوند مشکوک به بیماری پی کی یو هستند
به خدا خودم هم دقیق نمیدونم اما میدونم که رنگ مو وچشم بچه های مبتلا به این بیماری زرد مایل به نارنجی یا سفید هست
ممنون نازی جون.این چه حرفیه عزیزم تو خیلی مهربونی.نمیدونم چیکار کنم؟عزیزم دکتر داروهای پسر گلت رو قطع کرده یا خودتون قطعش کردین؟دخترم روزی 5 milپروزاک(فلوکستین) میخوره ولی اصلا اضطرابش کم نشده انگار اثر نداره