2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980778 بازدید | 11748 پست
واقعاً بهتر شده بود ولی الان که نوجوونه پرخاشگر وبی نظمه خیلی،اصلا فعال نیست،همش با خودم میگم شاید د ...

سللم پسرمنم دارو میخوره آریپیپرازول۵ خیلی رو آورده به گوشی اصلا بلندنمیشه بااسباب بازیاش بازی کنه یاتوخونه بچرخه وزنشم داره میره بالا چون قرصه اشتهاشو خیلی زیادکرده وتحرکم نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید پسرتون تودرساش مشکلی نداشت؟من پسرم بیش فعاله دارو مصرف میکنه هوش دیداریو شنیداریش خیلی خوبه ک ...

نه عزیزم درسش خوب نیست ،یعنی مشکل تمرکزشه،تمرکز نمی کنه به حرفهای معلم گوش بده،چیزی رو که دوست داره یاد بگیره زود یاد می گیره ،ولی درس خوندن رو دوس نداره،من فقط دو سال بهش دارو دادم وقتی چهار ،پنج ساله بود، خوب شده بود ولی الان که نوجونه خیلی پرخاشگر شده همش دنبال دعواس

ببخشید پسرتون تودرساش مشکلی نداشت؟من پسرم بیش فعاله دارو مصرف میکنه هوش دیداریو شنیداریش خیلی خوبه ک ...

فک کنم من ریسپریدون می دادم با یه داروی خواب آور اسمش یادم نیست،چون شبا آصلا خواب نداشت

2805
خیلی خیلی فعاله اصلا یه جا بند نمیشه تمام بازیاش با سرو صداس و یه چیزیو میکوبه به زمین یا در و دیوار ...

سلام عزيزم بچتون رو شما از كي برديد دكتر براي بيشفعالي تشخيص چيبود بهتر شد؟؟ ميشه يكم توشيح بديد منم بچم دوسالشه و خيلي شيطونه

نه عزیزم درسش خوب نیست ،یعنی مشکل تمرکزشه،تمرکز نمی کنه به حرفهای معلم گوش بده،چیزی رو که دوست داره ...

عزیزم پسرتون چند سالشه؟؟ من پسرم هشت سالشه سه سال بود رسپریدون میدادم امسال بردم یه روانپزشک دیگه اون سه چهار تا دارو داد دو هفته دادم قطع کردم بین آسمان و زمین گیر کردن که دارو بدم یا ندم؟؟؟

عزیزم پسرتون چند سالشه؟؟ من پسرم هشت سالشه سه سال بود رسپریدون میدادم امسال بردم یه روانپزشک دیگه او ...

عزیزم پسر من الان چهارده سالشه،پسرتون خوب شده بود که ریسپریدون رو قطع کردین،والا منم مثل شما با هزار جور فکر‌وخیال بهش دارو میدادم 

سلام به مادران عزیز 

اگه میخواید وارد گروه تلگرام بشید این لینک و بزنید 

فقط خانوما میتونن عضو بشن 

بعد از اونجا وقتی تایید شدید وارد گروه واتساپ میشید 

https://t.me/joinchat/BJ_--UNNJkBlpMd3XZVOOw

سلام 

امیدوارم حال خودتون و فرزند هاتون خوب باشه

اول یچیزی رو راجب به این مشکل (بیش فعالی / ADHD) بگم 

من خودم از بچگی این مشکل رو داشتم و این رو هم بگم که در صورتی که یکسری اتفاقات بیوفته مثلا با بچه بد رفتاری بشه علی الخصوص توسط پدر و مادر و نزدیکان و... میتونه تبدیل به بیماری دوقطبی حتی شدید و حاد بشه که خب تا آخر عمر با فرد میمونه و عذابش میده.

من خودم هم به همین دلایل الان که ۲۰ سالم شده یه بیمار دوقطبی حاد و شدید هستم که دلیلش هم همون به اصطلاح دکتری میدونم که بهش مراجعه کردم و... (دکتر افسانه کرباسی عامل)

آخه کدوم آدم عاقلی برای یه بچه ۱۱ ساله روزی دوتا ریتالین ۱۰ تجویز میکنه؟؟ به صورتی که خاب از چشمای اون بچه بره ، هر روز پرخاشگر تر بشه ، و از اون آدم ساده و مهربونی که بود تبدیل به این بشه!

ببینید نمیدونم گفتن این حرف ها داخل این سایت مجاز باشه یا نه ولی میگم چون واقعا روی دلم مونده و باید بگم:

اولا که حمله به بچه ، کتک زدنش ، فوش دادن و بی احترامی و حمله بهش با چاقو! به باعث میشه که تشدید بشه این مشکل و خب خدایی نکرده تبدیل به دوقطبی ، اسکیزوفرنی ، شیزوفرنی یا ... بشه (که البته منم تجربش کردم)

دوما که بهترین روش درمان و بهبود این مشکل مشاوره و روان درمان گر هست و بعد مراجعه به یه دکتر با صلاحیت

سوما اگه نمیخایید که فرزندتون خدایی نکرده زبونم لال وارد مسائلی مثل:

افسردگی

ترک خانه و خانواده

مجبور شدن برای رفتن به بیمارستان اعصاب

شوک الکتریکی اعصاب

تزریق آمپول هایی که حتی ممکنه که تا ۷ روز حافظه رو از بین ببره یا کلا باعث دیوونگی و از بین رفتن حافظه بشه

تلاش برای خودکشی

کینه از همه افراد به خصوص خانواده

اعتیاد

و...

بشه

که خب من همشون رو تجربه کردم...

لطفاً لطفاً لطفاً رفتار هایی که عرض کردم رو انجام ندید

با یه فرزند بیمار (خصوصا اعصاب) باید با ملایمت و ظرافت رفتار بشه

من الان هیچ دارویی مصرف نمیکنم و خب حالم خیلی بهتره خدارو شکر ولی بازم همون کینه رو از خونوادم و اون دکتر دارم و بعضی وقتا بازهم فکر خودکشی به سرم میزنه که البته کنترلش میکنم...

این رو هم بگم که بچه ای که از مشکل بیش فعالی یا دوقطبی (در مورد اسکیزوفرنی و شیزوفرنی اطلاعی ندارم) رنج میبره واقعا درک و هوش بسیار بالاتری داره.

مثلا من خودم کاملا یادمه سال نود توی سن ده سالگی وب سایت طراحی میکردم و برنامه نویسی رو حرفه ای انجام میدادم

کار های گرافیکی و تدوین و... رو کاملا مسلط هستم

سال نود و دو با اینکه هیچ کسی در مورد ارز دیجیتال و بیت کوین نشنیده بود و اون موقع قیمتش حدود ۷۰۰ هزار تومن بود سه میلیون و ششصد تومن بیت کوین خریدم که خدا رو شکر میکنم بخاطر این

توی مبحث هک و امنیت سالها تجربه دارم طوری که به عنوان پلیس افتخاری دعوت شدم که داخل پلیس سایبری (فتا) فعالیت کنم که دو سال هم اونجا بودم

و افراد خارجی خیلی زیادی که اکثرا از رفقای خانوادگی ما بودن بهم پیشنهاد مهاجرت و تحصیل و کار در دانشگاه ها رو دادن که خب نشونه استعدادم داخل کامپیوتر بود که هنوز موفق به مهاجرت نشدم

با همه این مشکلاتی که پیش اومد برام باز هم تونستم گلیم خودمو از آب بیرون بکشم ولی خب ممکنه بعضی افراد نتونن این کار رو بکنن و سرنوشتشون کلا خراب بشه

لطفا لطفا التماستون میکنم به هیچ عنوان به همچین دکتر هایی مراجعه نکنید از بچه تون بپرسید که از دکترش راضی هست یا نه؟

اصلا و اصلا بچه رو مجبور به انجام کاری نکنید و سعی کنید با تشویق اونو به اون کار دعوت کنید

روان درمان گر بهترین گزینه هست و همچنین تشویق فرزند به خوندن کتاب واقعا موثر در درمان و بهبود و کنترل فعالیت بیش از حد و افزایش تمرکز هست.

لطفا به هیچ وجه به فرزندتون قولی ندید که نتونید بهش عمل کنید چون باعث میشه کینه ای ازتون بگیره که تا آخر عمر حملش میکنه

غیر از مواردی که نیاز هست که حقیقت رو نگید در تمامی مسیر با فرزندتون راستگو باشید و جزییات کامل بیماری و زمان بهبود رو بهش بگید

برای مسأله مصرف دارو ها باید بگم من خودم هم واقعا دارو ها رو نمیخوردم و خب اینکه مادرم برام یسری کتاب ها رو خرید و تشویقم کرد به خوندنش و همینطور تشویق های مادرم که حتی مجبور میشد از جیب خودش مایه بزاره تا برای من یه تشویقی بخره تا دارو ها رو مصرف کنم واقعا تاثیر بزرگ و مثبتی داشت.

اگه بچه تون توی هر سنی (مهم نیست ، کوچیک یا بزرگ) عاشق شد یا احساسی نسبت به جنس مخالف یا حتی موافق پیدا کرد سعی نکنید اون رو سرکوب کنید و حتی فوش و کتک رو بهش تحمیل کنید بجاش سعی کنید باهاش حرف بزنید و حتی ساعت ها پیشش بشینید تا درباره اون فرد و دلیل این قضیه صحبت کنه و آروم شه بعد از اون با منطق و آروم بهش بگید که الان سن این کار نیست یا چرا این کار برات مناسب نیست یا اشتباهی که توی این قضیه وجود داره چیه و... به احتمال قوی بچتون پرخاشگری میکنه و خب وظیفه شما تو این حالت کمک بهش و آروم کردنشه

حتی اینکه اون رو پیش یه نفر دیگه ببرید (عمو ، عمه ، خاله ، دایی ، مادر بزرگ و پدر بزرگ) کسی که فرزندتون با اون احساس راحتی کنه و دوستش داشته باشه تا این قضیه رو براش روشن کنه خیلی خوبه چون بچه ها از افراد دیگه بیشتر از پدر و مادر خودشون حرف ها رو قبول میکنن

سلام  امیدوارم حال خودتون و فرزند هاتون خوب باشه اول یچیزی رو راجب به این مشکل (بیش فعالی / A ...

با مسأله اعتیاد کاملا آروم برخورد کنید

هیچوقت بیماری فرزندتون رو دلیلی برای سرکوبش نکنید و این رو هم بدونید که به هیچ عنوان این مشکل باعث خجالت و آبرو ریزی شما نیست ، هیچوقت همچین حرفی رو بهش نزنید...

مورد دوم خیلی مهمه و اگه رعایت نشه باعث تبعات بد زیادی برای فرزندتون میشه

ممنونم که تا اینجا رو باهام همراه بودید

اینها تجربیات خودم درباره این مشکل و تبدیل شدنش به بیماری های دیگه بود

امیدوارم که هیچوقت نیاز به استفاده از این چیز ها رو نداشته باشید

بدرود

عزیزم پسر من الان چهارده سالشه،پسرتون خوب شده بود که ریسپریدون رو قطع کردین،والا منم مثل شما با هزار ...

سلام عزیزم پسرت چندوقت ریسپریدن میخوره ؟؟؟تروخداجواب بده

میدونستی اگه بعد یک ماه یا دوماه اگه یه شب نخوره دیگه خوابش تا صبح نمیبره؟

میشه برای سلامتیم یه آیة الکرسی بخونید😍
2810