2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نانی جون میدونم سخته.ولی باور کن خوب میشه.پسرمنم زمانی بود که واقعا خیلی برام شرایطش سخت بود.البته مشکل پسرم تمرکزش بود.چون تکلمش خوب نبود و نمیتونست منظورش رو برسونه هم خودش حرص میخورد و هم من.ولی هرچی بود گذشت...میدونم سخته.شرایط شمارو کاملا درک میکنم.ولی باید مقاوم باشی دوستم.ریسپریدون رو برای تیک قطع کردی؟این دارو خودش از به وجودآمدن تیک جلوگیری میکنه.پسرم ریتالین که مصرف میکرد،ریسپریدون را دکتر داد برای جلوگیری از تیک.گرچند باز پسرم تیک گرفت.مهد کودک میذاریش؟پارک و مکانهای عمومی زیاد ببرش.نوازشش کن.بچه ها با محبت و نوازش خیلی آروم میشن.من یادمه پسرم تا کلاس دوم میخواست بخوابه بیشتر مواقع روی سرش رو باید نوازش میکردم تا میخوابید.خیلی آروم میشد.نگران نباش.مطمئن باش خوب میشه دوستم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جون مهد میذاشتم ولی از یه هفته نمیذارم مهد بهش رسیدگی خوب نمی کردند به حال خودش بود دایم دعواش می کردن و باعث دندون قروچه اش شد در ضمن من پسرم بردم دکتر متخصص مغز واعصاب ( دکتر حسین پور ) بهش کلونیدین و فنوربارینتال داد گفت مقداری تشنج داره ریسپریدون چون تیک آورده بهش نمی سازه
نانی جون یعنی از خردسالی تشنج داشته؟متاسفانه خیلی از مهدها برخورد مناسبی با بچه ها ندارن.خودت میتونی باهاش کار کنی.کتابهای خوبی هست که میتونی ذهنش رو خلاق کنی.پسرم اول خوب بود از نظر تکلم.مثل کودکانی که میخوان حرف زدن رو شروع کنن خوب حرف میزد.ولی تقریبا 3سالش بود که گفتارش متوقف شد.منم از 4سالگی شروع به درمان کردم.دکتر همون اول تشخیص مشکل تمرکز رو داد.با گفتاردرمانی خیلی بهتر شد.تقریبا بعد از پیش دبستانی گفتارش خیلی بهتر شد.الانم خداروشکر خوبه.فقط گاهی که عجله داره لکنت میگیره.بهش میگم شمرده حرف بزن خوب حرف میزنه.نگران نباش.مطمئن باش بزرگ میشه و مشکلاتش حل میشه.پسرها با هر سال بزرگ شدن کلی تغییر میکنن.توکل به خدا...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
دوستان سلام من پسرم تو نوزادی تشنج بدون علت کرد دکتر متوجه نشد و کلا عقب افتاد از نه ماهگی کاردرمانی شروع کردم انواع کلاسها بردم گفتارش با مهد بهتر شد الان شش سالش تموم شده باید امسال میرفت اول میدونستم میتونه سنجش هم قبول بشه چون مردادیه و کوچولو هم هست همه گفتن اصلا نبرم الان مشکلم بیش فعالیشه توی پیش دبستانی نمیشینه هل میده میزنه پرت میکنه اموزشش خیلی خوبه خودم باهاش کار میکنم گفتار داره ولی استدلال و توصیفش ضعیفه رسپریدون خورداثر نداشت ریتالین خورد شد ی روانی استراترا خورد فایده نداشت الان اریپیپرازول شروع کردم بخاطر تشنجش ممنوعیت و ریسک داروییش بالاست توی مقاله خانم ابی بیشتر علایم رو پسرم داشت چیکار کنم اروم بشه راستی منم ببرید تو کروه بیش فعالا
2810