2777
2789
عنوان

با این شوهر چیکار کنم

144 بازدید | 8 پست

ده ساله ازدواج کردم یه دوقلو ۵ ساله دارم..

اوایل بی پول و دست به زن داشت ومداااااام قلیون میکشید حتی تو بارداری من تا یکی دو سالگی بچه ها...خودش میگفت یکاری کن قلیون رو بذارم کنار خلاصه با تلاش خودش گذاشت کنار ولی افتاد تو خط ویپ و سیگار الکترونیک که دست کمی از سیگار نداره...مشرو ؟ هم گاهی وقت ها میخورد کلاً ری؟ تو تربیت منی که تنها فحشی که بلد بودم عوضی بود..(همه خواهر برادرهاش این مدل اَن مادرشوهرم با ۷۰ سال سن هنوزم بشدت خودخواه و حسود و فحش میده) کلاً میخوان همه بله چشم گوی اینا باشن در غیر اینصورت یا دعوا راه میندازن یا قهر ..برای همین من رفت وآمدم رو باهاشون کم کردم..حالا شوهرم افتاده به هر شب مست کردن میترسم  بچه ها رو هم خراب کنه...از نقش شوهری هرشب برنامه داشتن و پدری هم پول آوردنِ ..همین!! بقیه اش یا خوابِ یا مست کرده یا دنبال تعمیر ماشینِ..

چیکارکنم ازآینده بچه هام میترسم..که یه آدم بددهن و ...بشن😔

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

خدا بزرگه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی صحبت کن باهاش

کردم حرف اش هم اینه اینجا نخورم میرم دور از چشمت پیش رفیق هام میخورم...ولی فک کنم باز بهتره تا  اینجا جلو چشم بچه ها

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔
تربیت بچه ها چند درصدش دست خانواده هست ژنتیک ومحله و مدرسه و اقوام و دوستان همه در خلقیات بچه موثرن ...

امیدوارم آینده خوبی داشته باشن‌..بتونم درست تربیت کنم