2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
من شهره جون خودم ماست میدادم گفتار درمانش گفت ماست جلو تمرکز می گیره من شهره جون خودم از دست پسرم به ستوه آمدم اگه کامل حرف میزد و به زبون خودش حرف نمی زد اذیتش مهم نبود امروز رفتیم باغ پرندگان هیچ بچه ایی این کارا را که پسر من می کرد نمی کرد ما هیچی نفهمیدیم از بس اذیت می کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسرم دیر زبون اومد همین الانم بعضی کلماتش واضح نیست مبهم میگه تازه یه دوره لکنت هم گرفت که شکر خدا رفع شد چقدر گفتار درمانی ومربی گرفتم هیچ کاری نکردن.بهشعرق بهار نارنج بده هم گرمه وهم ارامش بخشه.ولی اگر توی جمع بچه ها باشه زودتر حرف میزنه.
مثلا من خودم به پسرم بکن نکن زیادی بکنم یا محبت بهش نکنم اذیتش بیشتر میشه.ولی وقتی اروم بهش رفتار کنم بهش توجه هم کنم تشویق هم بشه خوبه.حالا نمیدونم با ای اوصاف توی مدرسه چه وضعی داره.اخه معلم که نمیتونه همش به این توجه کنه.
نانی جون میدونم چه حالی داری.منم این روزهای سخت رو گذروندم.ولی باور کن پسرت خوب میشه و یه روزی تمام اینارو فراموش میکنی.اصلا نگران تیک نباش به مرور خوب میشه.توکل به خداکن دوستم.باور کن خدا تنهات نمیذاره...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام مامان کوروش و داریوش عزیز.ممنونم.شما و فرزندان گلتون چطورن؟بله امسال میره چهارم.توکل به خدا ببینم چطور پیش میره
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام بر تمام دوستان عزیز و با تبریک عید سعید قربان مرسی سومیسو و مامان کوروش و داریوش جون خیلی دارم اذیت میشم بقدری از درون خودم حرص میخورم از خواب بیدار شده ساعت 6 :45 دقیقه تا ساعت 7:15 داشت گریه می گرد تا باباش اومد
باید برم ام آر ای براش بگیر دیونه ام کرده هیچ جا نمیتونم بره کی خوب میشه بخدا شرکت نفت کار می کردم بخاطر این پسر اومدم بیرون وهیچ پیشرفتی نداره نه توی رفتار و نه توی صحبت کردن خدایا یه نگاهی هم به ما کن
2810