2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
فرناز جون ریسپریدون تقریبا داروی بی عارضه ای است.بیشتر باعث خواب کودک میشه و خاصیت آرام بخشی داره.ولی ریتالین داروی محرک قوی و هم چنین پر عارضه ای هست.برای پسرمن که اینطور بود.پسرم ترسو شد وقتی ریتالین مصرف کرد.خیلی هم عصبی و زود رنج شده بود
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم تقریبا پنج سالشه .... خیلی خیلی خیلی دوستش دارم ولی مشکلی که هست قلدری بیش از حد اونه که منو واقعا عاصی کرده یه روزای خوبه یه روزای واقعا فقط و فقط برای من شرمندگی میاره مشکل اینجاست که تن صداش زیاده بیشتر با صدای بلند حرف میزنه زیاد از زورو بازدش استفاده میکنه و از همه بدترررررر کنترل احساسات نداره ناراحت یا عصبانی بشه با مشت و لگد بقصد کشت میوفته بجون طرف که معمولا هم طرف مقابل کودک هست من واقعا شرمنده این رفتارشم تمام تلاش خودم رو کردم جهت اینکه اینجوزی نباسه ولی واقعا دیکه نمیدونم چیکلز کنم بردمش مشاور میگه شما خودتون ارامش داشنه باشید اونم اردم میشه بخدا ما ادمهای عصبی و اهل دعوایی نیستیم ولی این بچه حای استیل بدنش مثل بزن بهادر هاست ..😂 یه وقتای حتی بیخود داد میزنه و هووووار میزنه من میمونم اخه این بچه گلوش درد نمیگیره دادش جهت لج با من نیستا مثلا میریم پارک یا میریم خیابان ایستاده یهو یه صداهای عجیب غریب بلللللللند از خودش در میاره کلا سختشه یه جا بشینه موقع خواب اینقدررررر به خودش میپیچه تا خوابش ببره انرژیش ماشا.. خیلی زیاده خورد و خوراکشزماشا... خیلی زیادهد تمام سی دی های خشن و خوزدنی های که براش بد بود و بیشتر هایپرش میکرد جمع کردم ولی هیچ تاثیری نداره متاسفانه دارم باهاش به مشکل برمیخورم دوسال پیش وقتی تنها دوسالش بود بعلت شیطنت از مهد اخراجش کردن سه تا مهد عوص کردم کلاس ورزشی مربی جوابش کرده میگه این بچه با بقیه بچه ها فرق داره وقت ورزش بچه ها رو هل میده برای ما مسگولیت داره درحالی که کلاسش رو خیلی دوست داره من دیگه طاقت ندارم اینقدرزکه این بچه قلدری و شیطنت داره که از همه چی ترد میشه اینجوری پیش بره دوستان خواهش میکنم کمکم کنید از تجربیاتتون بهم بگید من واقعا چیکار با این بچه پر جنب و جوش بکنم
سومیسو جان ترا خدا میشه از حالت بعد از قرص ریسپریدون برای من بگید من همش تصورم اینه که بعد از خوردن قرص بچه مثل معتادها نشیته چرت میزنه و همش تصور یه اوم معتاد معشه رو داشتم همین باعث شد که قرص رو بهش ندم راستش فکراینکه پسرپر جنب و جوش بهوی مثل معتادا چرت بزنه اسکم رو در میاورد برای همین بیخیالش شدم و قرص رو ندادم البته اون موقع یک چهارم در روز تجویز شد ترا خدا از مادرای که تجربه این قرص رو دارن میخوام که از حالت های بچشون بگن واقعا بچه گبج خواب میشه من نمیخوام بچه ام بخوابه مبخوام اروم باسه میخوام عصبانی شد داد نزنه رگهای گردنش بیرون نزنه به دوستش که باعث ناراحتیش شده حمله ور نشه میدونم که حسم رو درک میکنید خواهش میکنم بیاید و باهام حرف بزنید خیلی پریشونم
مامان سوگلی جون سلام.با خوندن حرفات کاملا درک کردم چقدر نگران و مضطرب هستی.اول از همه دوستم به قول اون مشاور باید اول از خودت شروع کنی.کاملا مشخصه شما روی کارهای پسرت حساس شدی.البته بهت کاملا حق میدم.بلند حرف زدن،درگیری با کودکان دیگر و...همه مسلما شما رو به ستوه میاره.ولی قدم اول در بهبودی شرایط پسرت اینه که قبول کنی باید مشکلات پسرت رو حل کنی.و از همه مهم تر اینه که هر جوری شده آرامش رو در خودت تقویت کنی.درباره ریسپریدون خوبه که حالا دکتر براش تجویز کرده شروع کنی.پسرم این قرص رو قبل از خواب میخورد و نیم ساعت بعد از مصرف قرص میخوابید.صبح ولی گیج و خواب آلود اصلا نبود.چون مسلما اثر قرص از بین رفته بود تا صبح.ریسپریدون خاصیت ارام بخشی داره و باعث میشه کودک حرکات تکانشگری رو کمتر انجام بدهد.پسرت 5سالشه و باید هر چه زودتر درمانش رو شروع کنی.چون همونطور که خودتون گفتید نباید از الان از کلاس ورزشی و مهد طرد بشه.باید نهایت تلاشتون رو انجام بدید.اگر غذاش زیاده بهتره از موادی که انرژی کاذب زیاد ایجاد میکنه براش استفاده نکنید.مثل شیرینی و شکلات و خوراکیهای رنگی.به جاش از سبزیجات و میوه زیاد براش استفاده کنید.پیش یک متخصص ببریدش و با توکل به خدا درمانش رو شروع کنید.کلاسهای آموزش ذهنی براش میتونه خیلی خوب باشه.مطمئن باشید میشه کاری کنید که شرایطش ایده ال بشه.به قولی سخته ولی ممکنه...
سومیسو جان من واقعا قبول دارم که این بچه رفتاراش عادی نیست چون تو هیچ کدوم از کودکان همسنش اینچنین رفتاری ندیدم خدارا شکر توانایی قبول کردن رفتار بد بچه رو با تمام عشقی مادر فرزندی رو دارم .. و همیشه کسی شکایت کرده من شرمنده بودم و عذر خواهی کردم ولی شرمندگی من شاید مادرا و پدرا رو اروم کنه ولی ته قلبم منو اروم نمیکنه واقعا دلم میخواد بچه به این شیرینی و خوشگلی اخلاقش مثل بقیه پنج ساله ها یا حداقل شبیه اونا باشه
سومیسو جان من واقعا قبول دارم که این بچه رفتاراش عادی نیست چون تو هیچ کدوم از کودکان همسنش اینچنین رفتاری ندیدم خدارا شکر توانایی قبول کردن رفتار بد بچه رو با تمام عشقی مادر فرزندی رو دارم .. و همیشه کسی شکایت کرده من شرمنده بودم و عذر خواهی کردم ولی شرمندگی من شاید مادرا و پدرا رو اروم کنه ولی ته قلبم منو اروم نمیکنه واقعا دلم میخواد بچه به این شیرینی و خوشگلی اخلاقش مثل بقیه پنج ساله ها یا حداقل شبیه اونا باشه
سومیسو جان به سوال که ذهنم رو درگیر کرده اینه که واقعا بعد از مصرف این قرص من مادر باید چه انتظاری داشته باشم ایا تاثیرش انی هست یعنی امشب که بهس میدم و میخوابه فردا صبح بیدارشد بچه عوض شه دیگه حرکات اکروباتیک یا هیولایی بپر بپر مشت و لگد نداررررره ؟؟ یا اینکه چه مدت زمان طول میکشه من مادر متوجه تاثیر اون دارو بشم ؟
مامان سوگلی عزیز،اینکه قبول کردید که فرزندتون در بعضی رفتارهاش طبیعی نیست خیلی خوبه.متاسفانه هستند والدینی که علی رقم داشتن مشکل در فرزندشون،قبول ندارند که بچه شون باید درمان بشه.پس نشون میده که شما پله اول رو عالی پیش رفتی.باید مصمم و بااراده درمان رو شروع کنی و اینکه قدم بعدی حتما دارودرمانی نمیتونه باشه.من خودم به شخصه نتیجه ای که از کاردرمانی گرفتم به مراتب از دارودرمانی بهتربود.درباره تاثیردارو هم اینطور نیست که دارو ناگهان فرزند رو صددرجه تغییربده.پسرم وقتی ریسپریدون رو میخورد نیم ساعت بعدمیخوابید و صبح که بلندمیشد همون انرژی سابق رو داشت.موقع مصرف ریتالین هم در این تاپیک گفتم که چه مشکلاتی براش پیش اومد.انشاالله با وجود این همه دلسوزی و پیگیری شما شرایطش بهتر میشه
دوستان بچه هاتون رو ببرین کاردرمانی و بازی درمانی و رفتار درمانی به خدا تاثیرش هزار برابر داروست ولی باید حوصله به خرج بدین و هزینه کنین . دارو راحت ترین و ارزان ترین راه حله من یک ساله دارم پسرم رو می برم فکر نکینی با ده بیست جلسه نتیجه می گیرین به خدا من بچه هایی رو دیدم که میومدن کاردرمانی اولش اینقدر جیغ می کشیدن و می زدن حتی مربی رو من خودم اعصابم به هم می ریخت ولی بعد یه مدت عالی شدن اینو مطمئن باشین که همینکه قبول کردین بجتون مشکل داره بزرگتری و اولین قدمه که شما برداشتین به قول سومیسو خیلیها نمی خوان قبول کنن و با اینکار به بچشون خیانت می کنن زیر 7 سال به راحتی قابل درمان است ریسپیریدون واقعا داروی درمانی نیست بلکه موقت بچه رو آروم می کنه که بتونه بخوابه پس خواهش می کنم وقت بزارین ببرینشون کاردرمانی که تو مراکر توانبخشی انجام می شه اینجا که من می برم پسرم رو میدون فاطمی هست واقعا از کارشون راضیم خیلی هم سختمه چون توی طرحه جای پارک نیست و ... ولی چون نتیجه گرفتم دارم می برم وقتی نمونده هر چه زودتر اقدام کنین دارو رو بی خیال شین اگر واقعا عدم تمرکز داره و داروی درمانی نیاز داره بدین ولی اگر دکتر خوشابی یا امثالهم فقط ریسپیریدون تجویز کرده پس مزمئن باشین قطعا نیاز به رفتار درمانی داره خود خوشابی یه مرکزی رو بهم معرفی کرد نزذیک متروی شریعتی چون برای من راحت نبود نرفتم خواستین و اگر بهتون می خورد شماره بدم سومیسو جون ممنونم قطعا ببرش گفتاردرمانی لکنتش حتما از بین می ره با گفتار درمانی ایشالا
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
2810