2777
2789
عنوان

یه سوال دارم میشه راهنمایی کنید

38 بازدید | 4 پست

سلام من الان 15هفته و 3روزه که باردارم و ماه26مرداد با همسرم رابطه داشتم به خاطر اینکه قهر بودیم من چهار ماه خونه نبودم و حامله هم نبودم و چون تنبلی تخمدان دارم 27یا 28مرداد قرص سیپروترون خوردم ک قطع شد پریود شم چون نخورم پریود نمیشم و 4ماهم بود ک پریود نشده بودم چون قرص قطع کرده بودم الان من از 26مرداد تا الان 15هفته هست ک حامله ام سوال من اینه:

۱:اگه از اول شهریور حساب کنیم تا الان من تازه میشم ۱۲هفته حتی اگع بگیم با خوردن قرص حامله شدم چون۲۶مرداد رابطه داشتم و۷مهر ۹هفته و دوروز بودم چطوری حساب میکنن و اینکه کسی هیچ تاپیک یا متنی ندیدم بنویسع ک در زمان مصرفش سیپروترون کامپاند باردار شده باشه و ان تی هم خوب بود همه چی و الان نمیدونم قبل قرص حامله شدم یا از روز اول واسه همون خیلی استرس دارم به خاطر خوردم قرصه میترسم مشکلی پیش بیاد یکی تو سایت دکتر هست گفته بود ک ۲۰روز ندونسته خورده و قلبش تشکیل شده و دکتر نوشته بود که مشکلی نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.