2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
چند روز در هفته می برید و چه کارهایی می کنن؟ چون می گم اطلاعاتم کامل باشه نرم جایی گمراهم کنن و چیزی نباشه که من دنبالشم دختر من خیلی با بیقه کار داره به قولی به پر و پای بقیه می پیچه و پرخاشگری می کنه احساساتش برای بقیه صفره یکی بهتر از خودش و یا سایلش بهتر از این باشه می خواد بهش آسیب برسونه یا وسایل طرفو خراب کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با حرفهای عسل عزیزکاملاموافقم من خودم به شخصه دارودرمانی را آخرین راه درمان میدونم.کاردرمانی برای پسرمنم خیلی مفیدبود
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
فرناز جون بگو کاردرمانی ذهنی همه شهرستانها هم دارن مشخصه نگران نباش عزیزم کاردرمانی یه چیز کاملا مشخصه ولی بهتره جائی بری که مرکز توانبخشی باشه نه مرکز روانشناسی اینو از سومیسو جونم دارم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
دوستان یه چیز جالب پسر من هیچ وقت درحالت عصبانیت و ناراحتی ما رو نمیزنه و یا اسیبی بهمون نمیرسونه ولی یک غریبه رو حسابی میزنه یا دعوا میکنه وقت ناراحتی و عصبانیت میخوام ببرمش که اونجا بادش بدن درحالت ناراحتی و عصبانیت بیرون از خونه باید چیکار کنه چون من هرچی توخونه بگم فایده نداشته
ممنونم عسل عزیزم.شما لطف داری.من مطمئنم با امید به خدا یه روزی هممون میایم اینجا و از دانشگاه رفتن فرزندانمون میگیم.اون روز نزدیکه...
مامان سوگلی جون از دکتر خوشابی بتونی وقت بگیری خوبه.ایشون تشخیصشون خوبه.من پسرم رو پیش دکتر اشرفی میبردم درمورد اینکه گفتید پسرت افراد غریبه رو میزنه درست مثل پسر من وقتی کوچک بود.البته گاهی بعضی افراد و اونم کوچکترهارو میزد.ولی الان برعکس اینقدر مظلوم شده که اگر یک بچه کوچک بزنش میریزه توی خودش و صداش در نمیاد.البته اینجوریم خوب نیست.ولی یاد گرفته که بتونه خشمش رو کنترل کنه.مطمئن باش با پیگیری شما تمام این مشکلات پسرت حل میشه
فرناز جون به دخترت شربت آکوامارین دادی؟خیلی براش میتونه خوب باشه.حتما با یک دکتر مشورت کن و بهش بده بخوره
2810