2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980778 بازدید | 11748 پست
دوستان ممنون میشم برای یکی از دوستام دعا کنید.توی سینه اش تومور مشکوک دیدند.از دیروز دلم خیلی گرفته.2تا دختر گل داره.دعا کنید تومورش خوش خیم باشه.خدا همه بیماران رو شفا بده و دوست منم شفا بده.از دبیرستان با هم بودیم.خیلی بهش وابسته هستم...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم دوستان عزیزم.خدا دست شفاعتش رو روی سر همه بیماران بکشه و همچنین دوست منم مورد عنایت خودش قرار بده.آمین...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
2805
سومیسو جون ایشالا به حق شبای عزیز قدر . زود خبر بدی که چیزی نبوده اونچه که دیدن درهای آسمون بازه. خدا خودش گفته تو این ایام درهاش بازه پس بهارین وقت دعاست ایشالا به زودی خبرای خوب بشنویم عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
شهره جون به نظرم اینکه با خوردن شکلات اونجور اذیت کرد پس شک نکن دارو لازم داره منم بار اول که پسرم رو بردم عاصی کرد اب شدم از خجالت تو مطب همه چپ چپ نگاه می کردن رفتیم تو اتاق دکتر بیست بار رفت بیرون نق زد و... خلاصه اصلا نتونستم سوالامو بپرسم ولی دکتر دگزامین تجویز کرد خواستم بگم تجویز ریسپیریدون اصلا به دلیل بی تابی همون لخظش نبوده و با توجه به بچه و توضیحات شما بود اگر به اون دلیل بود حتما به پسر منم ریسپیریدون می داد ولی مدیر مهد پسر من که خیلی از داروی ریسپیریدون تعریف می کنه
سلام دوستان میتونم ازتون کمک بخوام چندتا از علایم بارز بیش فعالی و به من بگبد. پسرم سه سال و نیمه اس. بعضیا می بیننش میگن به نظر بیش فعال میاد. نگرانم. ممنون میشم کمکم کنید
آشوبم.... آرامشم تویی....
من یه سری از کارای پسرم و میگم شما ببینید چطوریه: کلا خیلی ورجه وورجه داره. یعنی نشستن ساده تو کارش نیست. کارتون هم میخواد ببینه سرش رو مبله پاهاش هواس یا داره دور اتاق میچرخه. جایی بریم یا کسی بیاد خونمون بیشتر از خودش در میاد و شیطونتر میشه. زیادی رو سر و کوله. بازی با اسباب بازی خیلی نداره مگر بازی با حیواناتش . ادای حیوونارو هم خیلی درمیاره. تقریبا زود عصبی میشه و پررو بای درمیاره. دوست داره هی بپره از جایی. و ...........
آشوبم.... آرامشم تویی....
آباندخت عزیز هیچ کدوم از کارائی که گفتین علائم بیش فعالی نیست اگر تمرکز نداره رو بازی یا کاری حتی برای چند دقیقه یکی از علائم بیش فعالیه به نظرم خوبه با یه دکتر روانپزشک مشورت کنی که خیالت راحت باشه موفق باشی عزیزم التماس دعا
2810