2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
شهره جون مطمئن باش خوب میشه. پسر منم هم سن پسرشما بود مشکلات زیادی داشت.دکتر خوشابی هم تشخیصش خیلی خوبه.سعی کن هر چی سوال داری قبلش یاداشت کنی تا بتونی زود ازش بپرسی.برات موفقیت رو آرزومندم و حتما اگر قابل باشم دعا گویت هستم
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر اول وقت بری زود می ری داخل شربت خواب آور تو فصل گرما خطرناکه نده پیشمونی به بار میاره ها دوست عزیزم قبل رفتن نزار بخوابه خستش کن که تو ماشین بخوابه موفق باشی اگر سه به بعد بیای خیلی باید معطل بشی البته چون ماه رمضونه شاید خیلی شلوغ نباشه
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
دوستای خوبم الان داشتم تاپیکهای که قبلا ایجاد کرده بودم رو مرور می کردم که غیر ضروریها رو حذف کنم با یکی برخورد کردم مال سال 91 که پسرم دو سال و خورده ای بود گریم گرفت وقتی دیدمش و الان اون روزها فقط برام تبدیل به خاطره شده. الان متنی که نوشته بودم رو می زارم می خوام بگم امیدوار باشین و خیلی از این رفتارا اقتضی سن بچه است.
سلام دوستای خوبم پسرم 2 سال و چهارماهشه . بعضی رفتاراش دیگه غیر قابل تحمله . واقعاً نمی دونم این کارا را از کجا یاد گرفته ؟ می زنه ، تف می کنه ، داد می زنه، ناسازگاری می کنه ، حرف گوش نمی ده ، لجبازی می کنه ، تو سرش می زنه ، دستشو گاز می گیره و ... در صورتیکه من و پدر ش خیلی آروم هستیم . البته حدود 2 ماهی هست که می ره مهد ولی روزائی هم که نمی زارمش همین کارا رو می کنه . خیلی ناراحتم نمی دونم چیکار کنم روانشناس کودک خیلی خوب و خبره سراغ دارین ؟ می دونیم چیکار کنم که از سرش بیفته؟ ممنون می شم اگه راهنمائیم کنین
دیدین چقدر اون موقه مستاصل بودم ولی الان خندم می گیره می خونم البته بگم پسر دومم الان توی اون سن هست دقیقا ولی به اون شدت نیست کاراش بچه با بچه خیلی فرق داره اینا که تازه برادرن
عسل جون خوشحالم پسرت داره روز به روز بهتر میشه.منم وقتی به گذشته پسرم برمیگردم احساس میکنم تمام اون روزهای سخت یک خواب بوده.پسرمنم خیلی تغییر کرده.یادمه همین پارسال که میبردمش ژیمناستیک همش میرفت کولر و فن باشگاه رو دست میزد!!! ولی امسال اصلا توجه نمیکنه به کولر و فن.خودش همش میگه مامان بهم بگو بچه بودم چی کار میکردم.منم وقتی براش تعریف میکنم فقط میخنده.تمام این سختیها بالاخره یه روزی تموم میشه.بچه شیطون مطمئنا زمانی میرسه که شیطنتش فروکش میکنه.دنیای شیرین کودکی هر کودکی به یک شکلی است.یکی شیطنت داره و یکی آرام.خدا نگهدار تمام فرزندان ناناز باشه
دقیقا سومیسوی عزیزم همینه که می گی مرسی دوست خوبم شهره جون رفتی پیش دکتر خوشابی بیا نتیجه رو بگو امیدوارم بهت سخت نگذشته باشه عزیزم
سلام خانوما .عسل جون سومیسو جون نانی جون ممنونم ازتون من دیروز رفتم دکتر خوشابی 2هم اونجا بودم .صدرا اول نشست پیش بچه ها نقاشی میکرد کاریکه عمرش نکرده ولی یک بچه بود که کیک باز کردو بخوره اقا هوسش شد عین اون میخواست باباشم مجبور شدببردش براش بخره ولی مغازه بسته بود مجبور میشه از یجا فقط شولات کاکایویی داشته کیندر بخره .صدرا خوردن همانو نناسازگاری کردن همان هرچی هم به این منشی گفتیم ما ازراه دور اومدیم میدید این بچه اذیت مبکنه حالیش نبود با زور بردیمش پیش دکتر خیلی اذیت کرد من نتونستم درستا با خود دکتر حرف بزنم هرچند قبلش شرح حال گرفته بود اون خانوم ولی باز از خود دکتر نتونستم بپرسم درست شاید 10 دقیقه نهایتا تو اتاق بودبم براش رسپریدون نوشت از شبی 1/4تا 1/2 گفت اگر اذیت کرد هم دوز هم شب نوع خارجیشو نوشت گفت احتیاج داره نمیدونم دبگه لاید از امشب بهش بدم یاعت 8 فکر نمیکردم دارو بده چون بهتر شده و مدیر موسسه کاردرمانی.. همینو میگفت شاید اگه وونو نمیخورد ابنجورب نمیشد
کاردرمانی گفتار درمانی همه خوبه ولی دارو اثرش بهتره کاردرمان اینقدر میبره میاره که خدا میدونه من الان خودم با پسرم تو خونه کار می کنم تصمیم دارم هیج جا نبرمش چون فقط پول الکی دادم حاضرم برای تکلم پسرم زندگیم بده ولی نه اینجوری به گفتار درمان و کاردرمان
خواهش میکنم عسل عزیزم شهره جون انشاالله دارو برای پسرت خوب باشه و نتیجه مطلوبی بگیری.وقتی از رفتن به مطب دکتر خوشابی نوشتی منم یاد پسرم افتادم که اولین بار بردمش...انگار دیروز بود که بردمش.عمر چقدر زود میگذره.مطمئن باش مشکلات پسرت با وجود این همه تلاش شما تموم میشه
2810