2777
2789

تو چطور خسته ای؟؟ 

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوضاع خوب نیست 

حس میکنم این زندگی مال من نیست 

هر لحظه به طلاق فکر میکنم هزاران بار هم به شوهرم گفتم راضی نیستم و از اینکه انقدر براش بی اهمیته در عذابم و اگه فقط یه اراده قوی پیدا کنم قطعا میرم

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
اوضاع خوب نیست حس میکنم این زندگی مال من نیست هر لحظه به طلاق فکر میکنم هزاران بار هم به شوهرم گفتم ...

اگ پشتیبان داری جدا شو

خیلی سخته همچین شرایطی

قبل ازدواج بهت گفته بود ک با خانوادش باید زندگی کنی؟ 

من دختر خانواده ایم که داره ۱۹ سال زیر اجبار عدم استقلال خانوادش تو این شرایط زندگی میکنه

ای بابا😔 چرا مردا محبت نمیکنن کاری نمیکن خانمشون از زندگیش راضی و خوشمال باشه اخه

اگ پشتیبان داری جدا شوخیلی سخته همچین شرایطیقبل ازدواج بهت گفته بود ک با خانوادش باید زندگی کنی؟

آره گفت پول ندارم خونه رهن کنم البته یکماه به عروسی این حرف رو زد منم برای اینکه نرم تو خونشون که واقعا یه خونه خرابه س طلاهامو که مقدار خیلی کمشو اون خریده بود و بیشترش مال خودم بود فروختم خونه رهن و اجاره کردیم دو سال مستاجر بودیم صاحبخونه خونشو خواست مجبورم کرد بیام تو این خونه که متنفر بودم ازش هیج حریمی ندارم وقتایی که نیستم مادرشوهرم به بهانه های الکی میاد بالا خورد و خوراکمونم با اوناست ،وقت و بی وقت مهمان دارن، یعنی یه چیزاییو تجربه کردم اینجا که تو خونه بابام ندیده بودم ، تغذیه افتضاح، رفاه داغون و ..‌. 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
2810