2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981106 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان.سال نو مبارک الان دارم برنامه لادن طباطبایی رو میبینم.دخترش اوتیسم داره.طفلک داره با گریه حرف میزنه.دوستان برای همه بچه هایی که مشکل رفتاری دارند دعا کنید...واقعا سخته...خدا به همه کودکانی که مشکل رفتاری دارند و همچنین به مادر و پدرشون کمک کند
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهره جون تو پستهای قبلی کاملا در مورد پسرم و داروهاش توضیح دادم ایشالا بعد عید باز می برمش کاردرمانی و بازی درمانی که برای پیش دبستانی آماده بشه ایشالا
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سلام سال جدید رو به همه ی دوستان عزیزم تبریک می گم و برای همه بخصوص بچه هامون آرزوی موفقیت دارم متاسفانه من به دلیل مشغله فراوان و بیماری کمتر به نی نی سایت سر می زنم
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

نت هیج جوره نمیتونم پسرمو بنشونم و باهاش بازی ونم چون اون بهیچ وجه دقت نمیکنه نگاه نمیکنه خسته میشمو ولش میکنم با جایزه دان با هیجان ببازی دیگه جواب نمیده نمیدونم چکارکنم که یخورده تمرکزش بیستربشه یخورده علاقش به وسایل بازیش بیشتربشه تمام ترسم ز ایندشه حرفم که درست نمیزنه خیلی دپرسم
نازی عزیزم خوشحال شدم پستت رو دیدم و ناراحت از اینکه گفتی بیماری.خدا بد نده.انشاالله خداوند نگهدارت باشد دوست عزیز
خانمها خواهشا کمکم کنید.خیلی ذهنم درگیره.پسر من 2سال و نه ماهشه.خیلی شیطونه خصوصا خونه کسی میریم پدر درمیاره.مامان و بابام هم منو کشتن از بس گفتن این بیش فعاله ولی همسرم لج کرده میگه نه فقط بچه است و این کاراش از بچگیشه نمیدونم چکار کنم. تو خونه مشکل زیادی نداریم بیرون خونه میخواد دست به همه چی بزنه با اجیل و تخمه بازی کنه ظرف شیرینی رو برداره با تک تک شیریناش بازی کنه قندونو برداره و تک تک قنداشو زبون بزنه .بشقاب میوه رو برداره و با میوه هاش بازی کنه .اگه هم چیزی رو بگیره و بخوای ازش بگیری پرت میکنه ولی حواسش به همه چی هست .یه چی ازش بگیری اصلا یادش نمیره .به نظر شما پسر من بیش فعاله ؟؟؟
زن یعنی در فکر وعده بهشت.....در جهنم زمین بی سرنوشت
مامان پارسا جون متاسفانه توی مملکت ما همه خودشون رو متخصص میدونند و جالبه همه هم سریع میگن بچه بیش فعال هست.خیلیا هم اصلا تلفظ درست این کلمه رو نمیدونند و میگن پیش فعال!!! حالا مفهوم این مشکل رفتاری بماند... اول اینکه پسرت توی سنی هست که مشکلات خاص خودش رو داره.بچه توی این سن اوج شیطنت و لجبازی رو داره.دوم اینکه بهتره به جای اینکه به جاهای بروید که با حرفهای دیگران ناراحت بشید،بهتره ببریدش پارک.بهترین چیز برای بچه ها بازی کردن با هم سالان هست.توی خونه سرگرمش کنید.الان خوشبختانه بازیهای ذهنی و هوشی خیلی مناسبی در بازار هست.حتما براش بگیرید.اصلا نگران نباشید.مطمئن باشید با بزرگتر شدنش خیلی بهتر میشه.اون فقط الان داره بچگی میکنه و نیاز به صبر و حوصله داره
2810