2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981083 بازدید | 11748 پست
الناز جون من پسرم رو بازی درمانی نبردم.کاردرمانی ذهنی میبردم.بیشتر با کارتهای باز آموز که در زمینه های مختلف هست باهاش کار میکردند
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
روز مادر را به تمام دوستان عزیزم در این تاپیک تبریک میگم شما مامانهای نازنینی که با صبر و حوصله فرزندان گلتون رو بزرگ میکنید.مطمئن باشید خدا همیشه یاریگر و در کنار ما خواهد بود روزتون مبارک آپلود عکس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم سومیسو جونم ازاینکه میای به تاپیک و با حرفات هممونو اروممون میکنی روز خودام مبارک.مامان پارسا 2سالگی تا 3 سالگی بنظرم اوج لجبازی و شیطنت یعنی از 1تا 3 ولی منم پسرم اینجوریه حتی الامکان نمیبرمش مهمونیهایی که بخواد اینجوری باش یا اینکه زود پا میشم وقیم محبورم بشینم انقدر سوره والعصر رو مبخونم بهش فوت میکنم
ممنونم شهره جون.فرزندان ما باالاخره یه روزی خوب خوب خواهند شد.ما باید به فکر خودمون هم باشیم.خدا همیشه یاریگرمون خواهد بود
مامان پارسا نگران نباش اقتضای سنشه خانوما کلا تا سه و نیم سالگی اصلا در مورد بیش فعالی بچه ها قضاوت نکنین بعد از سه و نیم سالگی اگر مشکلی بود اول ببرین مشاور بعد کادرمانی و ...
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
بچه ها اینو یه کارشناس خبره کودکان استثنائی بهم گفته بود منم واقعا لمسش کردم سن سه و نیم سالگی یه مقطع خاص و نقطه عطفه بچه ها خیلی تغییر می کنن حتی می کن بهترین سن مه همون سنه پسر منم دقیقا تو سن و نیم سالگی مهد رو پذیرفت پس لطفا تا اون سن صبوری به خرج بدین و برچسب بیش فعالی به بچه هاتون نزنین و نزارین کسی هم بگه یعنی حتی اگر خدائی نکرده بهتون ثابت شد بچه هاتون این مشکل رو دارن حتی نزارین مادرتون بفهمه فقط خودتون و همسر چون وقتی بزرگ بشه ممکنه چیزایی به گوشش برسه که تو پیشرفتش تاثیر بزاره همیشه به بچه هاتون بگین تو باهوش و نابغه ای
در مورد پسر خودم با وجودیکه 5 سالش تموم شده و خیلی بهتر شده خدا رو شکر ولی باز دکتر خوشابی گفت دیرتر ار همه برین مهمونی و زودتر از همه بلند شین کسی که بچه کوچیک داره بهتره طولانی مهمونی نره و به قول سومیسوی عزیز وقت بیشتری رو توی پارک و شهربازی و محل های بازی با بچه ها بگذرونین چون واقعا گناه دارن تو زندگی ماشینی و آپارتمان نشینی امروزی
نانی جون پسرت چند سالشه ؟من 2 تیر دکتز خوشابی بهم نوبت داده پسر من دست بزن داره حس میکنم عصبی هم شده چون حرف هم نمیزنه وقتی هم میزنه دعواش بکنم یا تنبیهش کنم دوباره تکرار میکنه تنبیهش هم یا تواتاق 3دقیقه نیذارمش یا 3 دقیقه نگهش میدارم به منو باباشم میزنه ولی انگار نه انگار
وای مثل پسر منه من بعد از خوشابی بردمش پیش دکتر انوری بهتر بود شربت امگا 3 داد ولی چند روزه سرما خورده بهش ندادم باز همون آش و کاسه وای کارهای پسر من مثل بچه 2 ساله است میخوام جیشش را بگه اصلا نمی فهمه جیش چیه
مامانای عزیز من بیش فعال بود و الان هم کم و بیش هست فقط اینو بگم که بیشترین عذاب و خود بچه میکشه همیشه حس میکردم مثل گلوله انرژی هستم که دارم به در و دیوار میخورم' احساس میکردم اگه ثابت باشم حتما خفه میشم چون قلبم به شدت میزنه مشکل تمرکز داشتم چون در آن واحد به چندتا مساله باهم فکر میکردم' بیشتر افکارم تصاویر خیلی بود چون بطور معمول دعوا میشدم و کسی با من حرف نمیزد من هم لج میکردم 'فقط برای توجه بیشتر چیزی که همیشه بهش احتیاج داشتم آغوش گرم و دوست داشتن بی قید و شرط بود 'ولی چون همه لج منو داشتن ' همه منو طرد میکردن که باعث شد مشکلات روحی ام بیشتر شه من احساس میکردم کسی منو دوست نداره وگرنه میومدندب ا من حرف میزدن برای همین من برای درد و دل سراغ کسی نمیرفتم و همیشه منتظر بودم درضمن بگم هوش بالایی دارم ولی چون هنوز هم مشکل تمرکز دارم نتونستم ازش خوب ستفاده کنم بچه های بیش فعال در دنیایی طرد شدند که کمتر کسی حاضر به تحملشون هست
واااای ایگل عزیزم خوندمت قلبم تیر کشید چه قشنگ توصیف کردی عزیزم ایشالا هرجا هستی سالم و سرحال باشی متنت باعث شد بیشتر پسرم رو درک کنم عزیزم ممنونم ازت
دوباره راجع به خودم بگم شاید به بچه های کوچولو کمکی بشه مثلا من توی ریاضی: ۲*۳ چند میشه ? و من توی ذهنم میگفتم ۶ ولی تا میخواستم بنویسم یه صدایی توی ذهنم میگفت خوب جمعش چند میشه و من میگفتم ۵ و ناخوداگاه ۵ رو مینوشتم و اینقدر اینهاسریع اتفاق می افتاد که خودم نمیدونستم چی شد بچه های بیش فعال ذهنشون سریع تر از جسمشون حرکت میکنه' واقعا به کمک احتیاج دارن محیط شلوغ همیشه منو متشنج میکرد چون علاوه بر همه تصاویر 'صدا ها بوها رو حس میکردم و این به من واقعا فشار میاورد مخصوصا بعد از اینکه به مدرسه رفتم این فشار ۱۰۰ برابر شد بار اطلاعاتی که من دریافت میکردم خیلی بیشر از بقیه بود و برای همین به همه چیز حساس بودم برای مثال میگم این نابغه ها رو تو فیلما نشون میدن که همه چیز رو میبینن و رفتارشون هم عجب غریبه ' بچه ما هم اونجور فکر مبکنه راهی که فکر میکنم منو تا حد زیادی درمان کرد اینه که ما باغچه ببزرگی داشتیم و من ساعتها به گیاها و حشرات باغچه نگاه میکردم که این ذهنم رو واقعا آروم میکرد یا هفته یی یکبار از این پار
2810