2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981119 بازدید | 11748 پست
ولی سه ماه عین برق و باد گذشت. منم اول نمی خواستم وقت بگیرم چون دیر وقت می داد ولی واقعا ارزش داره یه وقت بگیر تو اون مدت هم کاردرمانیش رو ادامه بده اگر با مربیش ارتباط نمی گیره عوض کن جائی که می بری چون خیلی مهمه موفق باشی عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امشب خونه بابام بودم خونه تکونی داشتیم پسرم منو بابامو خیلی اذیت کرد نخوابید مدام بمن میزد جیق میزد خودشو لوس میکرد هرچی تنبیه و محدود ش کردم فایده نداشت دوباره کارشو میکرد دیگه اعصاب نداشتم تاخورد بهش زدم دیگه نفهمیدم حالمو حتی توماشینم بهش زدم یادکاراش افتادم اومدم خونه بیحال شدم گریه میکردم واقعا دست خودم.نبود انقدر داد زده بود و جیق میخواستم بکشمش حتما بااین کارم کتک زدنش تشدید میشه
شهره جان پسر من مشکل عدم تمرکزش بود که اذیت می کرد توی مهد گوش نمی داد شعر حفظ نمی کرد نقاشی نمی کشید وگرنه شیطنش با پارک رفتن و ... حل می شد و قابل تحمل بود. الان خدا روشکر تمرکزش خیلی خوب شده خیلی خوب شعر حفظ می کنه و ... حتی تو مراسم عید مهد کودک تو گروه سرودشون وسط وایستاد و خیلی قشنگ شعر خوند خدارو هزار مرتبه شکر و همه اینا رو در درجه اول مدیون مربیان کاردرمانی و بازی درمانیش هستم و بعد دکتر خوشابی
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
چه جلب الان چندسالشه هنوزم میره این مراکز و قرص میخوره درمان داروییشو کی شروع کردی از چندسالگی وچی بود چقدر من سوال دارم پسرمنم توخونه خودم زیاد کاری نمیکنه چون هیچی ندارم همرو جمع کددم خونه من عین حسینیه شایدم بدتر ولی جاییکه میرم خیلی بدمیشه اصلا گوش بحرفنمیده مدام دست میزنه بهمه چی لجبازی میکنه میره بیرون جایی هم نمیبرمش مگه مجبور باشم چون دیوونه میشم
اگر چه یادمان می رود که عشق تنها دلیل زندگی است اما خدا را شکر که نوروز هر سال این فکر را به یادمان می آورد پس نوروزتان مبارک که سالتان را سرشار از عشق کند . . . آپلود عکس
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
خانمهای عزیز و مامانای مهربون من یک پسر یکسال و 7 ماه دارم که خیلی شیطونه از وقتی بیدار میشه یکسره در حال دویدن و فضولی کردنه تو مهمانی اصلا نمی تونم یک جا بنشونمش و همه چیز رو دست میزنه و به همه جا سر میکشه؟؟/در ضمن به چیزای مثل چاقو و ... که ازش دور نگه میدارمم خیلی علاقه داره به نظرتون می تونه اولین نشانه های بیش فعالی اشه؟؟
2810