2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980825 بازدید | 11748 پست
ببین تو داری مگی وقتی طبق خواسته اش عمل نکن بزرگ و کوچیک نداره میزنه و حرف بد میگه درسته؟ خودت یه بار این این جملتو بخون چی متوجه میشی؟ عزیزم این روش برادر زاده ات برای گرفتن توجهه حتی اگه به شکل دعوا سرزنش داد و بیداد و کتک باشه چون هر نوع توجهی از بی توجهی بهتره من اینو خووووووووووووووووووووووووووووووب میدونم دختر خودم هم لجبازیه که نظیر نداره و کافیه حس کنه میتونه با لج بازی مارو کنترل کنه
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
بایدقدم به قدم رفت جلو از برنامه خواب و غذاش شروع کنین به نظم عادتش بدین مواظب خوراکیهائی که میخوره باشین غذاهای محرک دارای افزودنی و رنگ زیادی گرم یا سرد براش خوب نیست میتونین از عرقیجات گیاهی آرامش بخش به میزان کم بهش بدین مثلا شربت بیدمشک بهار نارنج خاکشیر گلاب باید باید باید روزانه برنامه منظمی برای تخلیه انرژی داشته باشه پارک بره و بدون اینکه بهش بکن نکن کنن بزارن هر کاری بکنه بجز کارای خطرناک بدوئه بپره جیغ بزنه والا ما از کنار تختمون رد میشیم صدای ناله اش درمیاد بس که رکسانا روش میپره دشک نوزادیش هم نقش سرسره و سکوی پرتاب رو داره شنا بهترین چیزه کلا اب میتونن یه طشت کوچیک بزارن توی تراس تا بره آب بازی یا تو حموم یا ببرنش استخر نه اینکه بره اموزش ببینه ها اگه اسکیت دوست داره ورزش خوبیه برای این ووروجکا برنامه خواب شبش باااااااااااااااااااااااااااااااااید منظم باشه اگه شده صبح زود بیدارش کنن و نزارن تو روز بخوابه و هر کلکی لازمه بزنن تا شب حدود 9 تا 10 بخوابه غذاش باید مقوی باشه اگه بتونن بهش عسل بدن و بخوره عالیه کلا باید مواظب باشن گرسنه و خسته نمونه گرسنگی و خستکی مهمترین عوامل تحرک و تحریک پذیری زیاده از حد این جغله هاس شبها موقع خواب مادر یا پدرش باید حتما با محبت فراوون بخوابوننش بغلش کنن نوازشش کنن بهش بارها و بارها بگن دوست داریم قصه بخونن کتاب بخونن حتی اگه فقط 5 دقیقه باشه ماساژ ملایم پشت خیلی موثره نازی میگفت روی بالش پسرش گلاب میپاشه تا آروم بخوابه خواب خوب و غذای کافی دوتا عامل مهم تحریک پذیری و عدم تمرکز رو از بین میبرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربه من اینه که امرو ونهی مستقیم رو حذف کنیم از بی برنامگی و بی نظمی و باری به هر جهتی بپرهیزیم! غذای مناسب و خواب کافی پارک و تفریحات سالم مثل ورزشهای مناسب بازیهای بپر بپری قبول کنیم که بچه من اینطوریه خیلی هم خوبه شکر خدا که مشکل بدتری نداره و حلش میکنیم مطالعه مطالعه و بازم مطالعه انقدر کتابهای خوب درباره بیش فعالی هست درباره بازیهای مخصوص برای افزایش تمرکز فقط باید یاد گرفت و با نهایت صبر و حوصله با بچه کار کرد ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو مامان آرووووووووووووووووووووووووووووووووووم! این از همه سختتره قبول دارم میدونم ولی چاره ای نیست منم الان هر روز یه سرترالین و یه کلر دیازپوکساید میخورم و کافیه دوروز یادم بره و نخورم فوری اثرش معلوم میشه چی کار میشه کرد؟ بهتر از دارو دادن به بچه اس که اینجا دوستانی هستن که بچشون به دارو خوب جواب داده خوب عالیه ولی این برادرزاده گل تو به دارو جواب نمیده پس دارو درمانش نیست
بهاره جان ممنون از راهنماییات. آخه از شانس ما مشکل کلیه هم پیدا کرده باید مداوم خنکی بدیم بخوره. نمیدونم شاید مال داروها بوده . محدودیت غذایی داره تا سونو بده ببینیم چطوره وضعش. غذا خوردنش که افتضاح . هیچ نوع گوشتی لب نمیزنه. برنجم نمیخوره. به سختی و زوری ظهرا میخوابوننش. وگرنه عصر خیلی بشدت دیوانه بازی در میاره دیگه. شبها هم به زور میخوابه........ بخدا خیلی توجه بهش میکنن . نمیدونم چرا اینطوری میکنه. گاهی فکر میکنم اصلا حالیش نیست . اصلا نمیفهمه مرز و حدود . قانون و نظم حالیش نیست. بابا مامانشم خوب باهاش رفتار میکنن. هرروزم پارک میبرن که تخلیه کنه . ولی اونجام همین اوضاعه. یا مردم یه چی میگن تو ذهنشون خوورده. ببخش بهاره اینقدر حرف زدم. میتونیم الان بمرور دارو رو قطع کنیم؟ مشکلی بوجود نمیاد؟
سلام دوستان من همیشه میخونمتون و از راهنمائیهاتون خیلی خیلی استفاده میکنم. سکوت جان.. ببخشید من کوچکتر و کم تجربه تر از اونیم که بخوام راهنمائیت کنم..اینجا دوستان خیلی خیلی بهتر راهنمائی میکنن.. ولی برای نظم پذیری و قانون پذیری بهت توصیه میکنم براش از کارتهای تصویری استفاده کنید تا کم کم روال کار دستش بیاد. من این تصاویر رو از سایتی پرینت گرفتم و خودم باهاشون کارت درست کردم .. خیلی تاثیر داشت واسه دخترم.. دخترم الان 2 سال و 9 ماهشه.. من دارم باهاش کار میکنم.. مثلا برای برنامه صبحش که باهام همکاری کنه بترتیب کارت (بچه ای که داره از خواب پا میشه... بچه ای که داره صورت میشوره.. بچه ای که داره صورتشو با حوله خشک میکنه... بچه ای که داره صبحانه میخوره) رو نشونش میدم.. دیگه دخترم روال کار دستش اومده میگه "اول بیدار بشیم..بعد صورت بشوریم.. بعد صورت خشک کنیم.. بعد صبحانه بخوریم". تصاویر رو ازین سایت گرفتم www.do2learn.com البته این روش بیشتر بدرد بچه های اوتیستیک میخوره ولی من فکر کنم کلا برای هر بچه ای که با نظم و قانون مشکل داره خوب باشه. اول با فعالیتهایی شروع کنید که بچه باهاشون خیلی مشکل داره و حاضر نیست براحتی انجامشون بده. بعد کم کم برای کل روزش برنامه ریزی کنید و بعدش هم براش برنامه هفتگی بچینید.
پیج هنری من در اینستاگرام narvanceram
سکوت جون متاسفانه توی مملکت ما نباید صداقت داشت.ای کاش مادرش به مدیر در مورد مشکلات چیزی نمیگفت.من خودم هربار در مورد مشکلات پسرم چیزی گفتم ببخشید به غلط کردن افتادم.برفرض یه بچه هم نهایت بیش فعالی و تمرکز رو داشته باشه.باید سریع طردش کرد؟؟نمیدونم چی بگم...دلم خیلی گرفت وقتی حرفات رو خوندم.اون بچه هیچ گناهی نداره.اون باید بره مدرسه.به نظرم فعلا داروهاشو قطع نکنید.البته متوجه نشدم که در کنار داروهای جدید ریتالین هم استفاده میکنه؟کلاسهای آموزش ذهنی رو حتما براش شروع کنید.همونطور که خودتون گفتید حروف و شعر رو خوب یاد میگیره.ولی زود از یادش میره.نشون میده حافظه کوتاه مدت داره و باید روی حافظه بلند مدتش کار بشه.نگران نباش.یک سال هم دیر بره مدرسه ضرری نداره.به جاش با رفتن به کلاسهای ذهنی آمادگی خوبی پیدا میکنه.شایدم به امید خدا تونست بره مدرسه.منم اگر قابل باشم دعاش میکنم تا روز به روز بهتر بشه.خدا بزرگه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
بهاره جون حرفات مثل همیشه آموزنده بود میشه اسم چند تا کتاب رو برام بنویسی که درباره رفتار با فرزند باشه.ممنون میشم.رکسانارو ببوس
سکوت عزیزم توجه مثبت بی قید و شرط نه توجه برای ساکت کردن بچه :) این چیزیه که خیلی از ما نمیتونیم به بچمون بدیم خیلی توجه میکنیم میتونه این مفهوم رو داشته باشه که درست توجه نمیکنیم ببین عزیزم نظم و قانون جزء نیازهای بسیار مهم امنیتی بچه هاس وقتی قانون نباشه و نظم نباشه بچه احساس ناامنی میکنه پیشنهاد میکنم ظهر به زور نخوابوننش منم همین اشتباه رو میکردم حالا به رکسانا حق انتخاب میدم تصمیم میگیره بخوابه یا نخوابه خواه ناخواه شب بیشتر تحریک پذیر میشه و ما باید باهاش کنار بیاییم ولی معمولاد زودتر میخوابه و چون حس میکنه قدرت تصمیم گیری داره بدجوری روش اثر مثبت داره :))
خنکی هم برای ووروجکها بسیار خوبه تو طب سنتی میگن این ووروجکا صفراوی مزاجن خوب طبع آتش چیه؟؟ معلومه دیگه :) ببین کلا زور رو حذف کنین بخدا منم همه اینا رو تجربه کردم من تو دوسالگی رکسانا رو میخوابوندم روی زمین و دماغشو میگرفتم تا دهنشو باز کنه و غذا میریختم تو دهنش:(( الان دقیقا مثل سگ پشیمونم و شرمنده اشتباه بسیار بزرگی کردم خیلی بزرگ حالا میدونم باید بزارم هرچی دوست داره بخوره مثلا برنج خوب نهایتش اینه که برنجو با اب ماهیچه کته کنم نه؟ باید دید بچه چی دوست داره و سعی کرد اونا رو که دوست نداره لای دوست داشتنی ها بهش داد با بچه ها باید خلاق بود خیلی خلاق کیک دوست داره؟ مامانش درست کنه تخم مرغ و شیر داره دیگه :) کاپ کیک رو خیلی از بچه ها دوست دارن سوپ دوست داره؟ میشه همه چیز رو توی سوپ ریخت و میکس کرد و با کره و ابلیمو ترش خوشمزه کرد کلک فراوونه باید فکر کرد :)
راستی دارو رو بدون نظر دکتر قطع نکنین ممکنه عوارضش بیشتر بشه خدای نکرده
سومیسوی عزیزم کتاب فراوونه ولی یکی از بهترین کتابا اینه به کودکان گفتن از کودکان شنیدن محشره کتابهای اموزشی انتشارات صابرین هم عالین
سلام دوستان متخصص روانپزشکی کودک خوب بهم معرفی میکنید؟ من خودم تقریبا مطمینم بچم بیش فعاله.فقط میخواستم بپرسم تاخیر رشدی هم با این قضیه مرتبطه مثل راه رفتن حرف زدن. خیلی خسته ام روزی نیست که یک ساعت گریه نکنم.حس می کنم خودمم ضعیف شدم شوهرم هم خیلی کم صبر شده جدیدا.دکتر کتایون خوشابی خوبه
سلام ساراجون.دکتر خوشابی خوبه.البته اگر بتونی ازش زود وقت بگیری.من پسرم رو یکبار پیشش بردم.انشاالله با پیگیری و صبر و حوصله مشکلات فرزندتون کمتر بشه
2810